Olaplex korjaa ja vahvistaa hiuksiasi mullistavalla tavalla

Olaplex korjaa vaurioituneita hiuksia ja ehkäisee uusien vaurioiden syntymistä tavalla, johon yksikään toinen hiustuote ei pysty. Olaplex-hoito muuttaa kuivat, hauraat ja karheat hiukset pehmeiksi, kiiltäväksi ja elinvoimaisiksi.

Olaplex nousi suureen tietoisuuteen, kun tunnetut julkisuudenhenkilöt, artistit ja elokuvatähdet alkoivat ottaa kampaamoissa Olaplex-hoitoja ja hehkuttivat sen vaikutuksia omissa kanavissaan. Alkuun Olaplex olikin vain kampaamoista saatava hoito, mutta nykyisin Olaplexillä on myös kotihoitoon soveltuvia tuotteita.

Sisällysluettelo

  1. Onko Olaplex niin hyvä kuin puhutaan?
  2. Olaplex-tuotteet
  3. Miten Olaplex toimii?
  4. Olaplex ja hiusten vaalennus
  5. Olaplex-hoito kotona

Onko Olaplex todella niin hyvä tuote kuin puhutaan?

Lyhyesti vastattuna: on.

Olaplexin ainutlaatuinen ja patentoitu ainesosa bis-aminopropyl-diglukol-dimaleate (jos nimi ihmetyttää alkuun, niin et ole ainoa) hoitaa hiuksiasi tavalla, johon yksikään toinen tuote ei pysty. Olaplexillä ei siis ole kilpailijoita, koska yksikään toinen tuote ei pysty samaan. Olet saattanut löytää netistä uskomattomia ennen-jälkeen-kuvia, joissa hauraat hiukset ovat muuttuneet Olaplexin käytön myötä kauniin sileiksi ja elinvoimaisen näköisiksi. Ne pitävät täysin paikkaansa.

Mitä Olaplex sitten tekee?

Olaplexin patentoitu ainesosa korjaa hiusten rakennetta molekyylitasolla. Ainesosa vahvistaa hiustasi kasassa pitäviä rikkisiltoja. Koska Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksiasi molekyylitasolla, se soveltuu ihan kaikille hiustyypeille. Jotta voit täysin ymmärtää Olaplexin toimintaa, meidän täytyy ensiksi käydä hieman hiustesi rakennetta läpi. Ennen sitä, käydään Olaplexin tarjoamat tuotteet läpi:

Olaplex No 1. on ammattilaistuote, jota myydään vain kampaamoihin.

Olaplex No 2. on ammattilaistuote, jota myydään vain kampaamoihin.

Olaplex No 3. on tehopaikkaava rakennehoito kaikille hiuslaaduille

Jos olet vasta kokeilemassa Olaplexin käyttöä, niin suosittelemme aloittamaan tästä tuotteesta.Korjaa, suojaa ja vahvistaa hiuksia. Tämä on Olaplexin kuuluisin kotihoitotuote ja samalla ylivoimaisesti suosituin. Tuotetta suosittelemme käytettävän viikoittain, sillä siten hiuksistasi tulee silminnähden vahvemmat ja uusien hiusvaurioiden synty vähenee.

Osta Olaplex no. 3 -tehohoito täältä.

Olaplex No 4. on ylellisesti vaahtoava hoitoshampoo kaikille hiuslaaduille

Vahvistaa, palauttaa hiusten elinvoimaa ja korjaa vaurioita. Suosittelemme käyttämään tuotetta jokaisen pesun yhteydessä. Voit käyttää tätä jopa päivittäin.

Osta Olaplex no. 4 -shampoo täältä.

Olaplex No 5. on hiuksia tehokkaasti hoitava hoitoaine kaikille hiuslaaduille

Kosteuttaa, korjaa ja vahvistaa. Käytä tuotetta jokaisen pesun yhteydessä. Tuotteen avulla hiuksistasi tulee selvästi vahvemmat, minkä lisäksi se korjaa syntyneitä vaurioita.

Osta Olaplex no. 5 -hoitoaine täältä.

Olaplex No 6. on hiuksiin jätettävä hoitava, silottava, kestoa ja suojaa antava muotoiluvoide.

Todellinen takkujen selvittäjä! Muotoiluvoiteen ansiosta hiuksesi tuntuvat ihanan kosteutetuilta jopa 72 tunnin ajan. Käytä aina pesun jälkeen.

Osta Olaplex no. 6 -muotoiluvoide täältä.

Olaplex No 7. on hiusöljy joka pehmittää ja vahvistaa hiusten rakennetta.

Se hoitaa, suojaa, silottaa ja antaa hiuksillesi kauniin kiillon. Hiusöljy suojaa jopa 450° kuumuudelta.

Osta Olaplex no. 7 -hiusöljy täältä.

Olaplex No 0. on vaurioituneiden hiusten intensiivihoito

Olaplex No.0 Intense Bond Building Hair Treatment

Olaplex No. 0 on Olaplexin oma intensiivihoito kotikäyttöön. Se on suunniteltu korjaamaan vaurioituneiden hiusten vahingoittuneita hiussidoksia sekä vahvistamaan ja suojaamaan hiuksia lisävahingoilta. Lisäksi intensiivihoito toimii pohjustustuotteena, joka edesauttaa hiukset vastaanottamaan muiden Olaplex-tuotteiden ravitsevia vaikutuksia.

Osta Olaplex No 0. intensiivihoito täältä.

[SUOSITTU] Olaplex TRIO (No 3, 4 & 5) – täyshoito hiuksillesi

Olaplex TRIO on täyshoito hiuksillesi. Pese ensin hiuksesi Olaplex Shampoolla (No. 4), sen jälkeen käytä Olaplex hoitoainetta (No. 5) ja viimeistele hoito Olaplexin tehohoidolla (No. 3).

Tästä ei Olaplex-hoito parane 🙂 Osta Olaplex TRIO täältä.

Kuva: Olaplex. Suurennettu kuva hiuksen rakenteesta Olaplexin kanssa ja ilman Olaplexiä.

Miten Olaplex toimii?

Hiuksesi vaurioituvat jatkuvasti: kemialliset käsittelyt, värjäys, kuivaus, pesu, aurinko ja jopa hiusten harjaus vaurioittavat hiuksiasi. Olaplex korjaa vauriot ja ehkäisee uusien syntymisen.

Miten Olaplex sitten eroaa muista tuotteista, jotka korjaavat myös vaurioituneita hiuksia?

Kaikki liittyy Olaplexin mullistavaan ainesosaan bis-aminopropyl-diglukol-dimaleateen, joka korjaa hiustesi rakennetta kasassa pitäviä rikkisidoksia. Olaplex on ainoa tuote, joka korjaa kyseisiä rikkisidoksia. Siksi se on niin mullistava tuote.

Käydään hieman hiustesi rakennetta läpi. Hiukset ovat pääosin keratiinia, joka on proteiini. Proteiinit koostuvat puolestaan aminohapoista. Keratiinin yleisin aminohappo on puolestaan kysteiini. Nyt aletaan olla lähellä! Kysteiini sisältää valtavasti rikkiatomeja, jotka muodostavat keskenään rikkisidoksia. Nämä rikkisidokset menevät hiuksissasi pääasiassa poikittain, vähän niin kuin tikapuun askelmat. Kun hiuksesi vaurioituvat, niin osa näistä rikkisidoksist katkeaa, jolloin hiuksistasi tulee hauraammat.

Olaplex on ainoa hiustuote, joka korjaa vaurioituneita rikkisidoksia saaden aikaan näkyviä tuloksia jo viikoissa!

Olaplex ja hiusten vaalennus

Jos olet aikeissa värjätä hiuksiasi vaaleammiksi, niin Olaplex on parhaita tuotteita, joita voit käyttää. Olaplex ei värjää hiuksiasi, vaan voit sekoittaa sitä hiusväriin. Olaplex No. 3 on tähän hyvä tuote. Se ehkäisee värjäyksestä syntyvien hiusvaurioiden muodostumista, jolloin hiuksesi pysyvät vahvoina myös värjäämisen jälkeen.

Väriaineissa on kemiallisia ainesosia, jotka rikkovat hiustesi rikkisidoksia, joista kerroimme aiemmin. Olaplexin ainesosa bis-aminopropyl-diglukol-dimaleate toimii kuitenkin nopeammin kuin väriaineiden kemialliset ainesosat. Olaplex ehtii siis luomaan ”suojan” rikkisidosten ympärille, jolloin ne eivät vaurioidu ja hiuksesi pysyvät vahvoina myös värjäämisen jälkeen. Värjäämisen jälkeen suosittelemme käyttämään myös Olaplexin shampoota ja hoitoainetta, koska ne tehostavat hiuksiasi korjaavaa vaikutusta!

Olaplexin kanssa voit siis vaalentaa hiuksia entistä enemmän ja huomattavasti pienemmillä vaurioilla. Hiuksiasi voi muutenkin käsitellä entistä turvallisemmin ja niin, että hiuksen rakenne ei vaurioidu kemiallisista käsittelyistä läheskään niin paljon kuin ilman Olaplexiä.

Kuva: Olaplex Kuvassa: Olaplex No. 3 rakennehoito on kätevässä mutta riittoisassa 100ml pullossa josta riittää tuotetta useampaankin hoitokertaan. Annostelu määräytyy hiusten paksuuden ja pituuden sekä huokoisuuden mukaan. 

Olaplex hoito kotona

Olaplex No. 3 on täysin kotikäyttöön suunniteltu tuote. Se eroaa kampaamo- ja salonkikäyttöön suunnitellusta Olaplex No. 2:sta oikeastaan vain siten, että No. 3:ssa on vaikuttavaa ainetta (bis-aminopropyl-diglukol-dimaleate) hieman vähemmän. Olaplex-hoito kotona on helppo tehdä, ja se on uskomattoman tehokas tapa saada hiukset muunnettua huonokuntoisesta, kärähtäneestä korpusta takaisin elinvoimaisiksi ja rakenteeltaan terveiksi, joustaviksi hiuksiksi.

Olaplex No 3. on siis kotona tehtävä rakennehoito, jota ei ole suunniteltu korvaamaan tai syrjäyttämään mitään muita tuotteita, joilla hoidat hiuksiasi. Olaplex No 3. on lisä kaikkeen muuhun hiustenhoitoon. Se on aiemmin puuttuva suuri ja käänteentekevä palikka matkallesi kohti hyväkuntoisia ja kauniita hiuksia.

Kenelle Olaplex-hoito sopii?

Olaplex-hoito sopii kaikille hiuslaaduille ja kaiken kuntoisiin hiuksiin. Mitä vaurioituneemmat hiuksesi ovat tai mitä useammin värjäät hiuksiasi, niin sen paremmin huomaat Olapalexin tehon. Jos hiuksesi ovat jo erittäin hyvässä kunnossa, niin Olaplex auttaa sinua silti saamaan entistä elinvoimaisemmat hiukset.

Kuinka nopeasti Olaplex-hoito kotona tuottaa tuloksia?

Olaplex-hoito kotona tehtynä on helppo ja vaivaton prosessi, eikä sitä oikeastaan voi tehdä väärin. Vaikka Olaplex onkin lähes ”ihmeaine”, niin se ei kuitenkaan ole ’one night stand’, joka saa kertalaakista hiuksesi pingahtamaan niin hyvään kuntoon, että mitään muuta ei enää tarvitse tehdä. Saat parhaat tulokset, kun teet hoidon useita kertoja.

Toki yhdenkin hoidon jälkeen tulet huomaamaan selkeän eron. Hiuksesi tuntuvat vahvemmilta, terveemmiltä, niitä on helpompi muotoilla ja ne pysyvät muodossaan paremmin. Lisäksi hiuksesi kiiltävät ja vahvistuvat. Hiusten hoitaminen on pitkäjännitteistä puuhaa varsinkin silloin, kun lähtötilanne on skaalan äärilaidalla. Hoitamalla hiuksia suunnitelmallisesti ja maltilla, saat hiuksesi erittäin hyvään kuntoon ja huomaat takuulla eron entiseen! Hiusten hoitamisen tulee olla balanssissa hiuksiin tehtyjen käsittelyiden, niiden vahvuuden ja määrän sekä hiusten muotoilutottumusten kanssa. Mitä enemmän käsittelet ja muokkaat, sitä enemmän hiuksia kannattaa myös hoitaa, suojata ja helliä. Olaplex on tähän parhaimpia tuotteita.

Kuuriluontoisesti kerran viikossa hiuksiin laitettu Olaplex No 3. -rakennehoito saa hiuksesi parissa kuukaudessa muuntumaan valtavasti, kun käytät Olaplexin lisäksi laadukkaita tuotteita hiustesi pesuun, hoitamiseen sekä muotoiluun.

Olaplex-hoito käytännössä

Aloita Olaplex No 3. -hoito kostuttamalla ensin hiuksesi. Hiusten pesu ei ole välttämätöntä, mutta voit halutessasi pestä hiuksesi ennen hoitoa varsinkin, jos hiuksesi ovat hyvin likaiset.

Kostutuksen jälkeen painele hiukset pyyhekuiviksi ja annostele Olaplex No 3. hoitoa niin, että saat hiuksesi kauttaaltaan hoidettua. Levitys kannattaa aloittaa hiusten vaurioituneimmista ja janoisimmista kohdista ja edetä terveempiä alueita kohti. Usein se tarkoittaa sitä, että aloita levittäminen latvoista tyveen. Voit levittää Olaplex No. 3:en myös kuiviin hiuksiin, mutta silloin joudut todennäköisesti käyttämään ainetta paljon enemmän saadaksesi hoidon levitettyä hiuksiisi kauttaaltaan. Siksi suosittelemme levittämään tuotteen pyyhekuiviin hiuksiin ajan säästämiseksi, homman helpottamiseksi ja tuotteen riittoisuuden vuoksi.

Kun olet saanut Olaplexin kunnolla levitettyä, kampaa tai harjaa hiuksesi selviksi vaikutusajan ajaksi. Näin edesautat hiusten silotusta.

Anna Olaplex No 3:n vaikuttaa hiuksissasi vähintään 10 minuuttia. Voit pidentää halutessasi vaikutusaikaa aina 30-40 minuuttiin tai ylikin mikäli hiuksesi kaipaavat maksimaalista hoitoa. Vaikutusajan pidentämisellä et voi tehdä hiuksillesi hallaa. Siksi jotkut jopa nukkuvat Olaplex päässä. Olaplex No 3. on parasta kotihoitoa vaurioituneille hiuksille.

Kun Olaplex hoito on vaikuttanut n. 10-40 minuuttia (tai pidempään) huuhtele hiuksesi huolellisesti. Jos et pessyt hiuksiasi ennen hoitoa, voit tehdä sen nyt. Pesun jälkeen voit käyttää normaalisti päivittäistä hoitoainettasi. Jos pesit hiuksesi ennen Olaplex No 3 -hoitoa, huuhtele hiuksesi hyvin ja levitä normaalisti käyttämäsi hoitoaine hiuksiisi. Anna sen vaikutaa tuotteen käyttöohjeen mukaisesti ja huuhtele pois. Mikäli hiuksesi ovat hyvin hennot, kannattaa hiukset pestä ja hoitaa shampoolla ja hoitoaineella vasta Olaplex No 3. -hoidon jälkeen, koska näin varmistat, että hiuksesi ovat mahdollisimman kuohkean ilmavat hoidon jälkeen.

Olaplex on loistava tuote myös luonnonkiharoille ja permanentatuille hiuksille. Ammattilaiset käyttävät Olaplexiä myös pysyvän permanenttikiharan tekemisessä, jolloin lopputulokset ovat kimmoisampia, terveempiä ja joustavampia kuin ilman Olaplexiä. Kiharat hiukset kannattaa hellän selvityksen jälkeen puristella latvasta tyveä kohti, eli ”plopata”, kuten Curly Girlyt puristelua kutsuvat. Tällainen korostaa kiharoitasi. Vinkki: puristele pää alaspäin kiharaa latvasta kohti tyveä, niin saat kaivettua kiharasi esiin. Tällöin myös Olaplexin vaikutus hiuksen rakenteessa rikkisiltoja korjaamalla saa kiharasi palaamaan ja joustamaan kimmoisampana. Sileät ja suorat hiukset kannattaa kammata sileiksi ja suoriksi siksi aikaa, kun annat Olaplexin vaikuttaa hiuksissasi.

Kuten mainittu, Olaplex perustuu upeaan ainesosaan joka vahvistaa hiustesi rikkisiltoja korjaten happivaurioita. Happivaurioita muodostuu tahtomattammekin jatkuvasti, varsinkin hiusta värjättäessä tai vaalennetteaessa. Tämä tarkoittaa, että hiuksen rakennetta saadaan korjattua mutta jotta hius olisi terve, joustava ja vahva se kaipaa myös kosteutusta sekä proteiinihoitoja hiuksen rakenteen vahvistuksen lisäksi. Tärkeää hiuksen joustavuuden kannalta on se, että proteiinien ja hiuksen rakenteen paikkauksen lisäksi hius saa tarpeeksi kosteutta sillä juuri kosteus on se, mikä tuo rakennepaikattuun, vahvaan hiukseen pehmeyttä, kimmoisuutta ja joustavuutta mukanaan. Olaplex tuo oman lisänsä hiusten hoitorituaaliisi. Se tuo siihen hiuksen rakenteen vahvistuksen, jotta hiuksesi pysyvät vahvana ja katkeilemattomana patentoidun hoitomenetelmänsä kautta ja muut käyttämäsi kosteuttavat, silottavat ja pehmittävät tuotteet hoitavat hiuksen muita ominaisuuksia. Olaplex No. 4 -Shampoo ja Olaplex No. 5 -hoitoaine ovat loistavia tuotteita ylläpitämään Olaplex-hoidon vaikutuksia ja pitämään huolta hiustesi luonnollisista tarpeista.

Olaplex on paras pre-color treatment

Kun menet kampaajalle värjäyttämään tai vaalennuttamaan hiuksiasi tiedät, että ammattilainen osaa valita uskomattoman laajasta tuotevalikoimasta juuri ne sinun hiuksillesi sopivat värituotteet. Lisäksi tiedät, että hän osaa lisätä oikean määrän Olaplex No 1. -ammattilais-tuotetta värien joukkoon, jotta hiuksesi eivät vaurioidu käsittelystä. Ammattilaisella on kokemusta, opiskelua ja näkemystä takanaan, jolloin hän ymmärtää, millaisia käsittelyitä erilaiset hiukset kestävät ja millaisilla (Olaplex) hoidoilla hiusta tulee suojata, jotta se kestää käsittelyt paremmin. Kotivärjäriltä uupuu monesti opinnot, kokemus sekä väriopin ammattilaisuus sekä harjaantunut värisilmä. Siksi on erityisen tärkeää, että hoidat hiuksiasi huolellisesti ja loistavilla tuotteilla edes hieman kompensoidaksesi hiusvärjäyksen rasituksia hyvällä hoidolla.

Ammattilaiset ymmärtävät hiuksen rakenteen perusteella myös sen, milloin mikäkin värituote toimii parhaalla mahdollisella tavalla. He ymmärtävät myös, millä värituotteella saadaan kestävimmät lopputulokset tai luonnollisesti toiveista riippuen kauniisti ja pehmeästi pois liukuvat värit. Noin yleisesti ottaen hiusvärit pysyvät sitä paremmin hiuksissasi, mitä paremmassa kunnossa hiuksesi ovat. Hoitamalla hiuksiasi ennen ja jälkeen värjäysten, saat värit onnistumaan ja pysymään paremmin.

Vaalennettu ja vaurioitunut hius voi olla sisäiseltä rakenteeltaan pahimassa tapauksessa niin rikki, etteivät hiusväripgmentit pysty kiinnittymään hiukseesi. Hiusvärin lopputulos saattaa olla siksi kaukana purkin kyljessä kiiltävästä kaunistuksesta. Yllätyksiä toki tulee myös ammattilaisille, sillä jokainen hius on yleisten lainalaisuuksien noudattamisesta huolimatta yksilö ja käyttäytyy sen mukaisesti. Hiuksessa saattaa olla myös muita siihen tarttuneita yhdisteitä, kuten metallisuutta vesiputkista tai epäpuhtauksia uimahallista, jotka vaikuttavat hiusvärissä tapahtuvaan kemialliseen reaktioon ja sitä kautta värin lopputulokseen. Ammattilainen ottaa yllättävät käänteet vastaan kokemuksen ja ymmärryksen mukanaan tuomalla rauhallisuudella ja korjaa tilanteen jäätymättä kun taas kotivärjäri todennäköisesti samaisessa tilanteessa on vähintäänkin neuvoton, ellei jopa epätoivoinen. Siksi haluamme vielä kertaalleen korostaa, että pidä hiuksistasi hyvää huolta. Ne ovat ainoa asuste, jota et saa vaihdettua avaamalla vaatekaappia. Kohtele niitä sen mukaisesti!

Hiuksen hyvä kunto vaikuttaa monella tavalla siihen miten hius värjääntyy. Hyväkuntoinen hius toistaa hiusvärit aidolla tavalla ja optimaalisesti. Huokoisuus ja huonokuntoisuus saa saman hiusvärin tarttumaan eri tavalla hiuksen eri kohtiin ja näyttämään paikoittain erilaiselta kuin terveessä hiuksessa. Tämä on monille meille tuttu tilanne, hiukset ovat vuosien myötä latvasta huonokuntoiset ja tyvestä terveet ja välillä liiankin liukkaat. Ennen (koti)värjäystä onkin tärkeää hoitaa hiuksia terveemmiksi, jotta värjäys onnistuu paremmin. Tee siis kuuriluonteisesti Olaplex No 3. -hoitoja hiuksiin muutamia kertoja ennen värjäystä, niin saat värjäyksesi paljon suuremmalla todennäköisyydellä onnistumaan ja värin myös kestämään paljon paremmin. Aloita viikkoa tai kahta ennen värjäystä.

Kuva: Olaplex. Olaplex No. 4 ja Olaplex No. 5 ovat parasta hiusten pesuun ja hoitamiseen kotona. Ne ylläpitävät Olaplex rakenne-tehohoitojen vaikutuksia ja sopivat kaikille hiuslaaduille. 

Olaplex jatkoon

Olaplex No 3. -hoito sisältää kaikissa tuotteissa tärkeimpänä vaikuttavana aineena olevaa patentoitua ihme-molekyyliä kaikkein eniten, kun tarkastelemme Olaplexin kotihoitotuotteita (3-7). Olaplex No 4. -shampoo ja No 5. -hoitoaine ovat loistavat tuotteet hiusten pesuun ja hoitoon. Ne sisältävät tehomolekyyliä vähemmän kuin tehohoito, mutta käyttämällä Olaplex No. 4 & Olaplex No. 5, saat ylläpidettyä Olaplex-hoidon vaikutuksia hiuksissasi jokaisella pesukerralla. Olaplex No. 4 -shampoo on ylellisesti vaahtoava ja ihanan pehmittävä ja hoitava puhdistustuote kaikille hiuslaaduille. Olaplex No 5. -hoitoaine antaa vahvistuksen lisäksi ihanaa pintasilotusta, kiiltoa, selvitystä ja pehmitystä kärsineille hiuksille. Voit toki käyttää Olaplexin shampoot ja hoitoainetta ilman tehohoitoakin, mutta parhaat vaikutukset huomaat, kun yhdistät tuotteiden voimat.

Tämä Olaplexin tehokolmikko saa melkein hiukset kuin hiukset palautettua terveiden kirjoihin. Toki se toimii myös hyväkuntoisemmille, ei vielä niin vaurioituneille hiuksille luonnollisesti säilyttäen ne hyväkuntoisina. Ennakoiva hoitaminen on kaikista vaivattomin tapa pitää hiuksesi hyvässä kunnossa. Hiuksesi osaavat ottaa tuotteista irti tarvitsemansa tehon niiden kunnosta riippuen. Loput hoitavat tehoaineet vain jäävät terveemmissä hiuksissa hyödyntämättä täyteen mittaansa, kun taas huonokuntoisemmat ja vauriotuneemmat hiukset hörppivät kaiken tehon irti, mitä Olaplex-tuotteista lähtee. Ja sitähän lähtee!

Kaikki värjätyt, vaalennetut, raidoitetut, suuren värin muutoksen läpikäyneet, pörröiset ja vaikeasti käsiteltävät hiukset hyötyvät Olaplex-tuotteista valtavasti. Ja vaikka hiuksia ei olisikaan käsitelty kemiallisesti, mutta niiden rakenne on luonnostaan vaikeasti käsiteltävä, kuiva, pörröinen tai vallaton, saat Olaplex-tuotteista suurta apua. Pidennyksille Olaplex sopii myös loistavasti ja se pitää huolta sekä omista hiuksistasi, mikä on hyvin tärkeää, jotta pidennykset eivät vaurioita omia hiuksiasi liikaa. Samalla tuotteet huoltavat, hoitavat ja selvittävät pidennyksiä hyvin. Nämä tuotteet menee suurimmalla osalla jatkoon välittömästi, sen verran upeista tuotteista on kyse.

Kuva: Olaplex No.7. Tämä kultasen eliksiirin saapumista Suomeen saamme vielä hetken odotella. 

Olaplexin seitsemäs ihme

Olaplex No 7, maagisen ihana hoitava, silottava ja uskomattoman kiillon antava muotoiluöljy on viimein rantautunut Suomeen. Olaplex No 7. on hiusöljyjen aatelia samoin kuin jokainen Olaplex-tuote on tähänkin asti ollut. Olaplex No. 7 on must have -tuote jokaiselle hiusöljyjen ystävälle. Olaplexin uskomaton ja ainutlaatuinen tapa hoitaa hiuksia on nyt yhdistetty ihanaan, silottavaan, pehmittävään ja järisyttävää kiiltoa antavaan, ihanasti hiukseen imeytyvään ja hiukset pehmeän joustaviksi ja terveen tuntuisiksi muotoilevaan öljyyn. Kun käytät tätä uutuutta Olaplex-hoidon jälkeen, saat aikaan parhaan lopputuloksen. Pehmitystä ja silotusta saat lisäämällä Olaplex No. 6 (paras silottava muotoiluvoide ikinä!) uuden seiskan joukkoon kun haluat maksimaalista apua esimerkiksi erilaisten luonnonkiharoiden ja afrohiusten föönaamiseen suoriksi.

Yhteenveto

Olaplex on juuri niin hyvä tuotesarja kuin siitä puhutaan. Sen ainutlaatuinen ja patentoitu ainesosa bis-aminopropyl-diglukol-dimaleate korjaa hiuksiasi molekyylitasolla sellaisella tavalla, johon yksikään toinen hiustuote ei pysty. Samalla se ehkäisee tulevia vaurioita. Olaplexin ale-paketit löydät täältä.

Kun käytät Olaplex-tuotteita säännöllisesti, niin hiuksesi ovat terveet, sileät, vahvat ja kiiltävät. Lisäksi hiusväri pysyy hiuksissasi pidempää, koska hiusväri tarttuu parhaiten terveisiin ja vahvoihin hiuksiin.

Jos et ole aiemmin kokeillut Olaplexia, niin aloita Olaplex No. 3 -tehohoidosta. Se on kotona tehtävä tehohoito hiuksillesi, joka tekee hiuksistasi vahvemmat, kun käytät koko purkin 4-8 hoitokerran aikana!

Tutustu kaikkiin Olaplexin tuotteisiin täältä.