All about Olaplex- kotihoito kunniaan

Style Team

Julkaistu 15 lokakuu 2019

All about Olaplex- kotihoito kunniaan

Olaplex on maailman maineeseen ja kunniaan syystä päätynyt hiusten rakennetta korjaava ja hiuksen rakennetta kasassa-pitäviä rikkisiltoja vahvistava tuote joka mullisti hiusalan ryminällä saapuessaan markkinoille. Olaplex on käytännössä aivan kaikille hiuksille loistava tuote, mikäli hiuksesi ovat jo hyvin terveet ja kimmoisat ja kiiltävät niin et todennäköisesti huomaa niin dramaattista eroa muihin tuotteisiin käyttäessäsi Olaplexiä mutta me kaikki muut huomaamme todellakin suuren eron. Olaplex on monivaiheinen hoito’systeemi’ josta löytyy  eri numeroin koodattuja tuotteita kampaamossa tehtäviin tehohoitoihin ja kemiallisten käsittelyiden yhteydessä antavaan suojaan joka hoitaa hiusta samalla kun sitä käsitellään, kotihoitoon,  puhdistamiseen ja hoitamiseen ja nyt myös hiuksiin jätettävä, silottava ja hoitava, pörröisyyttä poistava monitoiminen voide.

Olaplex No 1. on ammattilaistuote
Olaplex No 2. on ammattilaistuote
(Olaplex No 7. on uutuus, hiusöljy joka pehmittää, vahvistaa hiusten rakennetta, hoitaa, suojaa, silottaa ja antaa uskomattoman kiillon. Tämä tuote ei vielä ole saatavilla Suomen markkinoilla) 
Olaplex with or without
Kuva: Olaplex. Suurennettu kuva hiuksen rakenteesta Olaplexin kanssa ja ilman Olaplexiä.

Olaplex- ihmeaine

Olaplexin toiminta hiuksen rakenteessa on monimutkainen ja kuitenkin samalla hyvin yksinkertainen kun asian yksinkertaistaa riittävästi meille ‘ei Nobel-palkituille kemisteille’ ymmärrettävään muotoon. 
( Kyllä, Olaplexin kehitti sellaisen tason kemisti jolla on vyönsä alla monta sataa tieteellistä julkaisua ja patentteja yli 40, prosessitieteiden professori joka todennäköisesti aiemman hiusalan kokemuksen puutteensa ansioista pystyi katsomaan laatikon ulkopuolelta tätä haastetta ja ratkaisi yhden hiusalan suurimmista graalin maljoista, happivaurioiden synnyn estämisen ja vanhojen vaurioiden korjaamisen hiuksen rikkisidoksissa hiusta kemiallisesti käsiteltäessä tai sen jälkeen. Tämä upea innovaatio sai nimekseen Olaplex. Olaplexin nimeenkin liittyy hauska tarina josta voit lukea täältä. 
Olaplex perustuu yhteen ainutlaatuiseen, patentoituun ja mullistavaan molekyyliin, bisaminopropyldiglukoldimaleateen,  joka saa upeita asioita tapahtumaan hiuksen rakenteessa. Olaplexin kanssa hiuksia voidaan vaalentaa paljon entistä enemmän ja huomattavasti pienemmillä vaurioilla ja muutenkin käsitellä entistä turvallisemmin ja niin että hiuksen rakenne ei vaurioidu kemiallisista käsittelyistä läheskään niin paljon kuin ilman Olaplexiä. Olaplex ei ole kuitenkaan vaalennus-aine vaikka vaaleat hiukset ovatkin monesti näkyvillä tuotteeseen liittyvissä kuvissa, Olaplex on aivan oma hius rakenteen hoito- tuotesarjansa jolla voi tehdä hoitoja hiukseen ja jota ammattilaset käyttävät antamaan hiusta suojaavia ja hoitavia ominaisuuksia käyttämiinsä vaalennus- ja värituotteisiin.
Olaplex No.3:lla voi tehdä kotona tehohoitoja ja paikata jo aikaisemmin syntyneitä, vanhoja vaurioita hiuksesta ja koska useimpien meidän hiuksista näitä vaurioita löytyy on Olaplex täydellinen hoitotuote suurimmalle osalle meistä. Olaplexin patentoima tapa hoitaa hiuksia on niin suosittu ja hyväksi todettu, että tämä sarja levisi kulovalkean tavoin ympäri maailman, ihastutti ensin hiusalan edelläkävijät, suunnannäyttäjät ja taiturit ja heidän asiakkaansa, joihin lukeutuu valtava määrä elokuva- ja muusikkotähtiä, eri alojen pintakermaa ja näyttävimpiä tyyliniekkoja ja sieltä levisi meidän kaikkien tietoisuuteen ja kylpyhuoneisiin. 
Olaplex No 3 hoito
Kuva: Olaplex 
Kuvassa: Olaplex No. 3 rakennehoito on kätevässä mutta riittoisassa 100ml pullossa josta riittää tuotetta useampaankin hoitokertaan. Annostelu määräytyy hiusten paksuuden ja pituuden sekä huokoisuuden mukaan.
 

Olaplex hoito kotona

Se mikä monia Olaplxissä kiinnostaa on kotona tehtävä tehohoito, joka onkin uskomattoman tehokas tapa saada hiukset muunnettua huonokuntoisesta, kärähtäneestä korpusta takaisin elinvoimaisiksi ja rakenteeltaan terveiksi, joustaviksi hiuksiksi. Olaplex No 3. on kotona tehtävä rakennehoito jota ei ole suunniteltu korvaamaan tai syrjäyttämään mitään muita tuotteita joilla hoidat hiuksiasi vaan Olaplex No 3. on lisä kaikkeen muuhun hiustenhoitoon, aiemmin puuttuva, suuri  ja käänteentekevä palikka hyväkuntoisten hiusten pyramidin ratkaisevaan kohtaan. 
Olaplex sopii kaikille hiuslaaduille ja kaiken kuntoisiin hiuksiin mutta parhaan tehon tuotteesta saat kun hiuksesi kaipaavat hoitoa liiallisten käsittelyiden tai liiallisen hiusten muotoilun tuomien vaurioiden vuoksi. Olaplex on täyttä timanttia mutta samoin kun timantit muodostuvat pitkän ajan saatossa suuren paineen alla, Olaplex ei myöskään ole mikään 'one night stand’ joka saa kertalaakista hiuksesi pingahtamaan niin hyvään kuntoon että mitään muuta ei enää tarvitse tehdä ja kaikki vanhat vauriot paranivat maagisesti vaan timanttisimmat tulokset saadaan kun hoitoa käytetään tarpeen mukaan useita kertoja.
Toki, yhdenkin hoidon jälkeen tulet huomaamaan selkeän eron ja hiuksesi tuntuvat vahvemmilta, terveemmiltä, niitä on helpompi muotoilla ja ne pysyvät muodossaan paremmin, hius kiiltää ja on vahvistunut, mutta mieti jos yhden kerran jälkeen on paljon parempi, niin kahden tai useamman kerran jälkeen hiuksesi tuntuvat ja käyttäytyvät vielä paremmin hiusten rakenteen vahvistuessa ja kunnon parantuessa. Hiusten hoitaminen on pitkäjännitteistä puuhaa varsinkin silloin kun lähtötilanne on skaalan äärilaidalla ja myös kerrasta tapahtuvan, täydellisen ihme parantumisen todennäköisyys on melko pieni ilman jatkohoito sitoumuksia. Hoitamalla hiuksia suunnitelmallisesti ja maltilla, pitkäjännitteisesti, voit saada hiuksien kuntoon huomattavan eron. Ja hiusten hoitamisenhan tulisi tunnetusti olla balanssissa hiuksiin tehtyjen käsittelyiden, niiden vahvuuden ja määrän ja hiusten muotoilutottumusten kanssa, mitä enemmän käsittelet ja muokkaat sitä enemmän kannattaa myös hoitaa, suojata ja helliä ja Olaplex on tähän tuote parhaimmillaan. 
Vaikkapa kuuriluontoisesti kerran viikossa hiuksiin laitettu Olaplex No 3. -rakennehoito saa hiuksesi parissa kuukaudessa muuntumaan valtavasti, kun muistat käyttää hiustesi pesuun ja hoitamiseen sekä muotoiluun, muulloinkin kun Olaplex-hoidoissa, loistavia tuotteita.  

Olaplex hoito käytännössä

Olaplex No 3. hoito aloitetaan kostuttamalla hiukset ensin. Hiusten pesu ei ole vättämätön, mutta voit halutessasi myös pestä hiuksesi ennen hoitoa varsinkin jos hiuksesi ovat hyvin likaiset tämä kannattaa.
Kostutuksen jälkeen hiukset hellävaraisesti painellaan pyyhekuiviksi ja annostellaan Olaplex No 3. hoitoa riittävästi, niin että saat hiuksesi kauttaaltaan hoidettua. Levitys kannattaa aloittaa hiusten vaurioituneimmista ja janoisimmista kohdista ja edetä terveempiä alueita kohti. Voit levittää Olaplex No. 3:en myös kuiviin hiuksiin mutta joudut todennäköisesti käyttämään paljon enemmän tuotetta saadaksesi hoidon levitettyä kauttaaltaan kuivaan materiaaliin, joten suosittelemme levittämään tuotteen pyyhekuiviin hiuksiin ajan säästämiseksi, homman helpottamiseksi ja tuotteen riittoisuuden vuoksi.
Kun olet saanut Olaplexin kunnolla levitettyä kauttaaltaan, kampaa tai harjaa hiukset selviksi vaikutusajan ajaksi. Käsittele hiuksiasi kuitenkin varoen ja hellävaraisesti jotta et hiuksia vetämällä tai raastamalla aiheuta enempää vaurioita. Kampaamalla tai harjaamalla hiukset selviksi ja sileiksi hoidon ajaksi edesautat samalla myös hiusten silotusta kun ne kuivuvat luonnostaan tai föönaat niitä seuraavan kerran. Olaplex on loistava tuote myös luonnonkiharoille ja permanentatuille hiuksille ja ammattilaiset käyttävät Olaplexiä myös pysyvän permanentti- kiharan tekemisessä ja lopputulokset ovatkin kimmoisampia, terveempiä ja joustavampia kuin ilman Olaplexiä. Kiharat hiukset kannattaa hellän selvityksen jälkeen puristella latvasta tyveä kohti, 'plopata' kuten Curly Girlyt puristelua kutsuvat, mikäli haluat korostaa kiharoitasi. Puristelemalla esimerkiksi pää alaspäin latvasta kiharaa kohti tyveä saat kaivettua kiharasi esiin hyvin ja Olaplexin vaikutus hiuksen rakenteessa rikkisiltoja korjaamalla saa kiharasi palaamaan ja joustamaan kimmoisampana. Sileät ja suorat hiukset kannattaa kammata sileiksi ja suoriksi vaikutusajalle. 
Olaplex No 3. Annetaan vaikuttaa hiuksissa vähintään 10 minuuttia. Voit pidentää halutessasi vaikutusaikaa aina 30 minuuttiin tai ylikin mikäli hiuksesi kaipaavat maksimaalista hoitoa, vaikka ei vaikutusajan pidentämisestä haittaa kenellekään. Saat tuotteesta enemmän tehoa irti pidentämällä sen vaikutusaikaa. Jos tuntuu, että 10 minuuttia on pitkä aika ,mitä se onkin jos meinaa viettää sen suihkussa jota emme suosittele ihan jo veden kulutuksen vuoksi, kannattaa vaikutusajaksi kehittää muuta tekemistä. Viikottaisen tehohoidon aikana voit hoitaa samalla kyntesi, nyppiä kulmakarvasi, juoda kupin teetä ja lukea päivän lehden, katsoa jakson lempi sarjaasi tai vaikkapa pilkkoa salaatin valmiiksi päivällistä varten. Jotkut kiireiset jopa nukkuvat Olaplex päässä, illalla pyyhekuiviin hiuksiin hoidot vaikuttamaan ja selvitys jonka jälkeen hiukset voi kietoa pyyhkeeseen tai vaikkapa mukavaan suihkumyssyyn ja antaa tuotteelle aikaa reippaamminkin yön yli. Aamulla voit suihkussa huuhdella hoidon pois ja jatkaa hiusten kosteutuksella ja muotoilulla ja aloittaa päiväsi raikkaana ja hoidetuilla hiuksilla. Tapoja saada tehohoidot sopimaan omaan rytmiin on paljonkin, tärkeintä on muistaa käyttää hoitoa sillä ainostaan hiuksiin laitettu hoito hoitaa hiuksia. Jos olet yksi meistä kenellä tehohoidot tuntuvat kasaantuvan kaapin perälle, kannattaa pitää vaikka tyttöjen saunailta ja kaivaa kaikki hoidot esille kaapeista käyttöön tai ottaa hoitoviikot ja laittaa kaikki kevyet hoitotuotteet vuorostaan kaappiin ja kun tehohoito purkit ovat tyhjät ja valmiit kierrätykseen, on hiustesi tilanne muuttunut samaa tahtia terveempään suuntaan. Myös hiusten hoidossa kannattaa muistaa, että suurimmalla osalla meistä ei ole ‘yli-hoitamisen’ vaaraa, päinvastoin, tehohoidoille olisi monesti paljon enemmän  tarvetta kuin mitä niitä käytetään. Varsinki, mitä enemmän käsittelet hiuksiasi väreillä, vaalennusaineilla tai kuumatyökaluilla sitä enemmän hiuksesi kaipaa myös hoitoa. Olaplex No 3. on parasta kotihoitoa vaurioituneille hiuksille
Kuten mainittu, Olaplex perustuu upeaan ainesosaan joka vahvistaa hiuksen rikkisiltoja ja saa happivauriot joita muodostuu tahtomattammekin jatkuvasti, varsinkin hiusta värjättäessä tai vaalennetteaessa. Tämä tarkoittaa että hiuksen rakennetta saadaan korjattua mutta jotta hius olisi terve, joustava ja vahva se kaipaa myös kosteutusta sekä proteiinihoitoja hiuksen rakenteen vahvistuksen lisäksi. Tärkeää hiuksen joustavuuden kannalta on se, että proteiinien ja hiuksen rakenteen paikkauksen lisäksi hius saa tarpeeksi kosteutta sillä juuri kosteus on se, mikä tuo rakennepaikattuun, vahvaan hiukseen pehmeyttä, kimmoisuutta ja joustavuutta mukanaan. Olaplex tuo oman lisänsä hiusten hoitorituaaliisi hiuksen rakenteen vavistuksen jotta hiuksesi pysyy vahvana ja  katkeilemattomana patentoidun hoitomenetelmänsä kautta ja muut käyttämäsi kosteuttavat, silottavat ja pehmittävät tuotteet hoitavat hiuksen muita ominaisuuksia. Olaplex No. 4 Shampoo ja Olaplex No. 5 hoitoaine ovat loistavia tuotteita ylläpitämään Olaplex hoidon vaikutuksia ja muutenkin pitämään huolta hiuksen tarpeista. 
Kun Olaplex hoito on vaikuttanut n. 10-30 minuuttia (tai pidempään) hiukset huuhdellaan huolellisesti ja mikäli et pessyt hiuksiasi ennen hoitoa voit tehdä sen nyt ja jatkaa normaalisti käyttämälläsi hoitoaineella ja siitä  eteenpäin hiusten muotoiluun. Jos pesit hiuksesi ennen Olaplex No 3 hoitoa, voit huuhdella hiukset hyvin ja suoraan levittää normaalisti käyttämäsi hoitoaineen hiuksiisi, antaa vaikutaa tuotteen käyttöohjeen mukaisesti ja huuhdella ja muotoilla haluamallasi tavalla. Mikäli hiuksesi ovat hyvin hennot, kannattaa hiukset pestä ja hoitaa shampoolla ja hoitoaineella vasta Olaplex No 3. hoidon jälkeen koska näin varmistat että hiuksesi ovat mahdollisimman kuohkean ilmavat hoidon jälkeen. Tosin, tämä on hyvin hento-hiuksisille varotoimi enemmänkin kuin tarpeellinen kaikkien tietoon koska vielä ei ole tullut toimituksemme tietoon yhtään tapausta että Olaplex No.3 olisi tehnyt hennot hiukset liian painaviksi. Päinvastoin itseasiassa, monet hentohiuksiset ovat kokeneet hiustensa tuntuneen Olaplex hoidon jälkeen jäntevämmiltä ja sitä kautta tuuheammilta ja vahvemmilta.
Olaplex malli
 

Olaplex on paras pre-color treatment

Kun menet kampaajalle värjäyttämään tai vaalennuttamaan hiuksiasi tiedät, että ammattilainen osaa valita uskomattoman laajasta tuotevalikoimasta juuri ne sinun hiuksillesi sopivat värituotteet ja lisätä oikean määrän Olaplex No 1. ammattilais-tuotetta värien joukkoon jotta hiuksesi eivät vaurioidu käsittelystä. Ammattilaisella on kokemusta, opiskelua ja näkemystä takanaan ja hän ymmärtää millaisia käsittelyitä erilaiset hiukset materiaalina kestävät ja millaisilla (Olaplex) hoidoilla hiusta tulee suojata jotta se kestää käsittelyt paremmin. Kotivärjäriltä uupuu monesti opinnot, kokemus sekä väriopin ammattilaisuus sekä harjaantunut värisilmä jolloin on erityisen tärkeää hoitaa hiusta huolellisesti ja loistavilla tuotteilla edes hieman tasoittaakseen kenttää ja kompensoidakseen hiusvärjäyksen rasituksia hyvällä hoidolla. Ammattilaiset ymmärtävät hiuksen rakenteesta myös milloin mikäkin värituote toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja millä värituotteella saadaan kestävimmät lopputulokset tai luonnollisesti toiveista riippuen kauniisti ja pehmeästi pois liukuvat värit. Noin yleisesti ottaen hiusvärit pysyvät sitä paremmin mitä paremmassa kunnossa hiukset ovat joten hoitamalla hiuksia kuntoon ennen ja tietenkin parhaassa tapauksessa jälkeen ja värjäysten välilläkin, saat värit myös onnistumaan ja pysymään paremmin. Hyvin vaalennettu ja vaurioitunut hius voi olla sisäiseltä rakenteeltaan pahimassa tapauksessa niin rikki, ettei hiusväripgmentit pysty kiinnittymään mihinkään ja hiusväri lopputulos saattaa olla kaukanakin purkin kyljessä kiiltävästä kaunistuksesta. Yllätyksiä toki tulee myös ammattilaisille, sillä jokainen hius on yleisten lainalaisuuksien noudattamisesta huolimatta yksilö ja käyttäytyy sen mukaisesti. Hiuksessa saattaa olla myös muita siihen tarttuneita yhdisteitä, kuten metallisuutta vesiputkista tai epäpuhtauksia uimahallista, jotka vaikuttavat hiusvärissä tapahtuvaan kemialliseen reaktioon ja sitä kautta värin lopputulokseen. Ammattilainen ottaa yllättävät käänteet vastaan kokemuksen ja ymmärryksen mukanaan tuomalla rauhallisuudella ja korjaa tilanteen jäätymättä kun taas kotivärjäri todennäköisesti samaisessa tilanteessa on vähintäänkin neuvoton, ellei jopa epätoivoinen. Hiuksen hyvä kunto vaikuttaa siihen miten hius värjääntyy monella tavalla. Hyväkuntoinen hius toistaa hiusvärit aidolla tavalla, optimaalisesti. Huokoisuus ja huonokuntoisuus saa saman hiusvärin tarttumaan eri tavalla ja näyttämään erilaiselta kuin terveessä hiuksessa, ja tämä on monille meille tuttu tilanne, hiukset ovat vuosien myötä latvasta huonokuntoiset ja tyvestä terveet ja välillä liiankin liukkaat. Ennen (koti)värjäystä onkin tärkeää hoitaa hiuksia terveemmiksi, jotta värikin onnistuu paremmin. Tekemällä kuuriluonteisesti Olaplex No 3. hoitoja hiuksiin muutamia kertoja ennen värjäystä, saat värjäyksesi paljon suuremmalla todennäköisyydellä onnistumaan ja värin myös kestämään paljon paremmin. Hiusten hoitamisesta kannattaa luoda itselleen mieluista tapahtuma, ihana oma puhdistautumis-rituaali joka on aistien juhlaa ihanien tuoksujen ja itsensä hemmottelun kautta. Luomalla hoito hetkistä sellaista herkkua jota ei malttaisi odottaa, muistat hoitaa hiuksiasi paremmin ja huomaat eron nopeastikin hiustesi kunnossa kun olet saanut hoidot kaapista hiuksiin asti.
Olaplex No. 4&5
Kuva: Olaplex. Olaplex No. 4 ja Olaplex No. 5 ovat parasta hiusten pesuun ja hoitamiseen kotona. Ne ylläpitävät Olaplex rakenne-tehohoitojen vaikutuksia ja sopivat kaikille hiuslaaduille. 

Olaplex jatkoon

Olaplex No 3. Hoito sisältää kaikissa tuotteissa tärkeimpänä vaikuttavana aineena olevaa, patentiotua ihme-molekyyliä kotihoitotuotteista kaikkein eniten. Olaplex No 4. Shampoo ja No 5. Hoitoaine ovat loistavat tuotteet hiusten käsiteltyjen pesuun ja hoitoon. Ne sisältävät tehomolekyyliä vähemmän kuin tehohoito ja käyttämällä Olaplex No. 4 & No. 5, saat ylläpidettyä Olaplex hoidon vaikutuksia hiuksissasi joka pesukerralla. Olaplex No. 4 Shampoo on ylellisesti vaahtoava ja ihanan pehmittävä ja hoitava puhdistus tuote kaikille hiuslaaduille. Olaplex No 5. hoitoaine antaa vahvistuksen lisäksi ihanaa pintasilotusta, kiiltoa, selvitystä ja pehmitystä kärsineille hiuksille. Voit toki käyttää Olaplexin shampoot ja hoitoainetta ilman tehohoitoakin mutta parhaat vaikutukset huomaat kun yhdistät tuotteiden voimat. Tämä Olaplexin tehokolmikko saa melkein hiukset kuin hiukset palautettua terveiden kirjoihin mutta se toimii myös hyväkuntoisemmille, ei vielä niin vaurioituneille hiuksille luonnollisesti säilyttäen ne hyväkuntoisina. Hiuksesi ‘ottaa  tuotteista irti’ tarvitsemansa tehon ja loput hoitavat tehoaineet vaan jäävät terveemmissä hiuksissa hyödyntämättä täyteen mittaansa ja taas huonokuntoisemmat ja vauriotuneemmat hiukset hörppivät kaiken tehon irti mitä tuotteista lähtee. Ja sitähän lähtee! 
Kaikki värjätyt, vaalennetut, raidoitetut, suuren värin muutoksen läpikäyneet, pörröiset ja vaikeasti käsiteltävät hiukset hyötyvät Olaplex -tuotteista valtavasti. Ja vaikka hiuksia ei olisikaan käsitelty kemiallisesti mutta niiden rakenne on luonnostaan vaikeasti käsiteltävä, kuiva, pörröinen tai vallaton, saa Olaplex tuotteista suurta apua. Pidennyksille Olaplex sopii myös loistavasti ja se pitää huolta sekä omista hiuksistasi, joka on hyvin tärkeää jotta pidennykset eivät vaurioita omaa hiusta liikaa ja samalla tuotteet huoltavat, hoitavat ja selvittävät pidennys-hiuksia hyvin. Tämä tuote menee suurimmallla osalla jatkoon välittömästi, sen verran upeasta tuotteesta on kyse. 
Olaplex No. 7 bonding oil, hoitava, silottava, kiillottava muotoiluöljy
Kuva: Olaplex No.7. Tämä kultasen eliksiirin saapumista Suomeen saamme vielä hetken odotella. 

Olaplexin seitsemäs ihme

Olaplex No 7, maagisen ihana hoitava, silottava ja uskomattoman kiillon antava muotoiluöljy on maailmalla jo nyt mutta Suomeen tuote rantautuu vasta pienen hetken päästä. Olaplex No 7. On hiusöljyjen aatelia samoin kuin jokaisen Olaplex tuote on tähänkin asti ollut pelkkää timanttia on tämä No. 7 a must have- tuote jokaiselle hiusöljyjen ystävälle. Olaplexin uskomaton ja ainutlaatuinen tapa hoitaa hiuksia on nyt yhdistetty uskomattoman ihanaan, silottavaan, pehmittävään ja järisyttävää kiiltoa antavaan, ihanasti hiukseen imeytyvään ja hiukset pehmeän joustaviksi ja terveen tuntuisiksi muotoilevaan öljyyn. Tämä uutuus No. 7 käytettynä Olaplex hoidon jälkeen on uskomaton yhdistelmä. Ja pehmitystä ja silotusta saat lisäämällä Olaplex No.6 (paras silottava muotoiluvoide ikinä!) uuden seiskan joukkoon kun haluat maksimaalista apua esimerkiksi erilaisten luonnonkiharoiden ja afrohiusten föönaamiseen suoriksi. Olaplexin No 7. Antaa odottaa itseään vielä hetkisen, mutta no worries, me Nordic Hair Housessa kerromme heti kun tästä upeudesta kuuluu lisää uutisia.

Lisää kirjoituksia