Olaplex No. 0 tekee Olaplex-hoidosta aiempaakin tehokkaamman

Timo Saari

Julkaistu 22 syyskuu 2020

Olaplex No. 0 tekee Olaplex-hoidosta aiempaakin tehokkaamman

Uudella Olaplex No. 0 -intensiivihoidolla voit tehdä lähes kampaamotasoisen Olaplex-hoidon kotonasi. Tämä on parhaita uutisia meille Olaplex-faneille pitkään aikaan, sillä ero aiempaan on suuri. Aiemmin Olaplex-tehohoito tehtiin levittämällä Olaplex No. 3 pyyhekuiviin hiuksiin, jonka jälkeen hoito pestiin pois Olaplex No. 4 shampoolla ja hoidettiin Olaplex No. 5 hoitoaineella. Nyt markkinoilta on saatavilla  Olaplex No. 0 intensiivihoito, joka sisältää samaa korjaavaa ainesosaa kuin kampaamossa tehtävässä Olaplex-hoidossa. Tämän tuotteen ansiosta saat hoidosta vieläkin tehokkaamman, koska se tehostaa Olaplex No. 3 -tuotteen vaikutusta.

Näin teet Olaplex No. 0- intensiivihoidon kotona

Levitä uutta Olaplex No. 0 -tuotetta kauttaaltaan kuiviin hiuksiin suoraan nokkapullosta. Anna tuotteen vaikuttaa 10 minuuttia ja lisää sen jälkeen Olaplex No. 3- tehohoitoa kauttaaltaan hiuksiisi. Anna yhteisvaikutuksen kestää 5-15 minuuttia. Pese hiuksesi Olaplexin shampoolla ja hoida ne Olaplexin hoitoaineella. Valmista! Toista hoito hiusten kunnosta riippuen 1-4 kertaa kuussa. 

Jos hiuksesi ovat vaurioituneet tai kuivat, niin kokeile kotona tehtävää intensiivihoitoa, koska uuden Olaplex No. 0 -tuotteen ansiosta kotihoito on aiempaakin tehokkaampi. Hiustesi rakenne paranee ja vahvistuu niin, että hiuksesi jäävät ilmaviksi ja helposti käsiteltäväksi.

Saat Olaplexin aloituspakkauksessa Olaplex No. 0 Hair Bond Building Hair Treatment 155ml sekä Olaplex No. 3 Hair Perfector 30ml -tuotteet. Tilaa ne täältä!

Kokemuksia hoidosta

Tein Olaplex-hoidon kotona tämän uuden Olaplex No. 0 kanssa ja täytyy sanoa, että se lähenteli tehokkuudeltaan jo kampaamoissa tehtävää hoitoa. Olaplex No. 0 ei kuitenkaan sisällä niin paljoa Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleatea ainesosaa, että se voisi korvata kampaamossa tehtävän hoidon. Siitä huolimatta se on erittäin tehokas ja ainutlaatuinen kotihoito, joka korjaa ja suojaa hiusten rikkisidoksia. Hoito on helppo ja nopea tehdä. Tuotteet ovat tehokkaita ja niistä riittää noin kuuteen käyttökertaan. Toki hiusten pituus ja tiheys vaikuttavat tähän riittävyyteen olennaisesti. Olaplex-hoidon voit tehdä vaikkapa kerran viikossa tai kerran kuukaudessa, riippuen taas hiusten kunnosta. Kuitenkaan sen "yli käyttöä" ei tarvitse pelätä, sillä tämä hoito ei voi mitenkään kuormittaa hiustasi ja se sopii kaikille hiuslaaduille. Olaplex No. 0 on muiden Olaplex tuotteiden tapaan vegaaninen, eikä sitä ole testattu eläimillä. Tämä tuote ei sisällä myöskään sulfaatteja, parabeenejä, fosfaatteja, ftalaatteja, gluteiinia, formaldehydia eikä aldehydia. Olaplex intensiivihoito tulee jäämään itselleni tavaksi hiusten huollossa. Suosittelen kokeilemaan.

Olaplex No.0 intensiivihoito

Lisää kirjoituksia