Four Reasons Color Mask
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Color Mask 

Four Reasons Color Mask on hiusten sävyttämiseen suunniteltu sarja, josta löydät sävyttäviä shampoita ja tehohoitoja kaikenvärisille hiuksille. Color Mask –tuotteet sopivat parhaiten käsitellyille hiuksille, koska silloin sävy tarttuu tehokkaimmin.  

Kaikki tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja ammoniakittomia. Ympäristöystävällisillä Color Mask shampoilla ja hoitoaineilla pidennät hiusvärisi kestoa, palautat sävyn intensiivisyyden, ylläpidän viileyttä tai lämpöä, tai annat ihan uudenlaisen vivahteen. 

Color Mask sävyt  

Color Maskien shampoo ja tehohoito valikoimasta löydät valtavan määrän erilaisia värisävyjä. Sävyttäminen onnistuu Color Maskin avulla joko hienovaraisesti tai rohkeasti, riippuen siitä millaisen lopputuloksen itse haluat saavuttaa. 

Color Mask tuotteet jakautuvat shampoisiin ja hoitoaineisiin. Lisäksi tuotteet jakautuvat myös neljään eri värikategoriaan, joita ovat 

  • Punaiset sävyt 
  • Ruskeat sävyt 
  • Vaaleat sävyt 
  • Voimakkaat suoravärisävyt 

Color Maskin punaisia sävyjä löytyy useampia, ja niihin lukeutuvat mm. Sävyt rose, blush ja copper. Punaisen eri sävyillä voit korostaa jo ennestään punaisia hiuksiasi tai esimerkiksi luoda uuden upean sävyn vaalennettuihin hiuksiisi. 

Ruskean sävyt ovat parhaimmillaan hiuksessa, joka on jo ennestään värjätty ruskeaksi, tai esimerkiksi vaalennetuissa hiuksissa silloin, kun haluat luoda uuden, kauniin karamellisen hohdon. Lempeän ruskeita Color Mask-tuotteita löytyy mm. sävyissä bronze, latte ja caramel. 

Vaaleat sävyt soveltuvat parhaiten valmiiksi vaalealle hiukselle, jolloin esimerkiksi ihanan helmiäisen tai vaikka ruusuisen pinkin sävyt näkyvät kaikista parhaiten. Vaaleista sävyistä löytyvät esimerkiksi herkulliset vanilla, champagne ja apricot. 

Voimakkailla suoravärisävyillä voit luoda hiuksiisi räväkän sinisen, hempeän pinkin tai vaikka upean fuksianpunaisen lopputuloksen. Upeita suoravärisävyjä löytyy valikoimastamme jo useita, esimerkiksi sävyissä orange, pink ja violet. 

Erilaisia lopputuloksia samoilla tuotteilla 

Color Maskin hienous piilee siinä, että voit vaikutusaikaa säätelemällä itse määritellä kuinka intensiivinen lopputuloksesta tulee. Jos haluat antaa hiuksillesi vain kevyen sävytyksen tai vain vahvistaa hiustesi sävyä, voit antaa Color Maskin vaikuttaa vain 10 minuuttia. Jos sen sijaan kaipaat radikaalimpaa muutosta ja intensiivisempää sävyä, voit antaa maskin olla hiuksissasi jopa 25 minuuttia, jolloin muutoksen värissä huomaa jo selvästi. 

Color Mask siis uudistaa ja elävöittää hiustesi sävyä, samalla hoitaen hiuksiasi tehokkaasti!