Four Reasons Nature
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Four Reasons Nature 

Four Reasons Nature on täynnä sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja tuotteista löytyy jokaiseen tarpeeseen sopiva shampoo ja hoitoaine. Nature-sarja on täydellinen valinta sinulle, joka kaipaat hiustuotteiltasi luonnonmukaista hoivaa ja pitoa. Nature-tuotteet ovat ympäristön huomioivaa eettistä luksusta, jolla jokainen hiuspäivä on ihana ja luonnollinen. 

Four Reasons Nature –sarjan parhaat puolet? 

  • Raaka-aineet ovat aina vähintään 99 % luonnosta peräisin 
  • Tuotteet on valmistettu Suomessa 🇫🇮 
  • Kaikki tuotteet ovat 100 % vegaanisia 
  • Tuotteilla on Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural –sertifikaatti 
  • Jokaiselle hiustyypille löytyy sopiva tuote 

Kuten muistakin Four Reasons –sarjan tuotteista, myös Nature –tuotteista löytyy erilaisille hiustyypeille ja kaikenlaisiin tarpeisiin sopivia tuotteita. Nature –sarja jakautuu Color, Rebuild, Moisture ja Volume tuotteisiin.  

Color-sarjan tuotteet sopivat erityisen hyvin värjätyille hiuksille, koska ne ylläpitävät hiusvärin kestoa ja lisäävät värin kiiltoa. Riippumatta siitä, ovatko hiuksesi tummat, vaaleat, punaiset tai vaikka neonväriset, Color –tuotteet antavat värillesi hehkua ja elinvoimaa. 

Rebuild –tuotteet paikkaavat tehokkaasti hiusten vaurioita ja ovat rasittuneiden hiusten pelastus. Tuotteiden koostumus on ravinteikas ja proteiinipitoinen, mikä korjaa hiuksissa kemiallisten käsittelyiden tai lämpökäsittelyn aiheuttamia vaurioita. Samalla Rebuild –tuotteet vahvistavat hiuksia, jotka ovat vailla hellää huolenpitoa.  

Moisture –sarjan kosteuttavat tuotteet antavat kuiville ja elinvoimaa kaipaaville hiuksille pehmeyttä ja ylläpitävät ihanteellista kosteustasapainoa. Moisture –tuotteilla hiuksista tulee jälleen joustavat ja eloisat. Hiukset eivät enää tunnu karheilta ja katkeilevilta, vaan ovat silkkiset, joustavat ja ihanan kiiltävät. 

Volume –tuotteiden avulla hiuksesi saavat tuotteiden nimen mukaisesti volyymia ja sopivatkin erityisesti hennoille, tuuheutta kaipaaville hiuksille. Volume –sarjan tuotteet tekevät hiuksistasi tuuheammat ja runsaammat, ilman pörröisyyttä ja karheutta.  

Kaikki Four Reasons Nature –sarjan tuotteet on luotu luonnollisesti korostamaan käyttäjänsä kauneutta. Tuotteet on valmistettu Suomessa kestävän kehityksen mukaisesti, ja ne tekevät hiuksista aina kauniit ja elinvoimaiset. Four Reasons Nature -sarja on myös palkittu kampaamoalan ammattilehti Pinnin kokoaman kauneustoimittajien raadin toimesta vuoden 2020 parhaana innovaationa!