Four Reasons No Nothing

Näytetään kaikki 5 tulosta

Four Reasons No Nothing Sensitive Strong Mousse 200 ml

15,90  12,72 

Four Reasons No Nothing Sensitive Volume Conditioner 300 ml

13,90  11,12 

Four Reasons No Nothing Sensitive Repair Conditioner 300 ml

13,90  11,12 

Four Reasons No Nothing Sensitive Color Conditioner 300 ml

13,90  11,12 

Four Reasons No Nothing Sensitive Moisture Treatment 150 ml

13,90  11,12 

Four Reasons No Nothing 

Kun kaikki tuntuu ärsyttävältä, on parasta valita tuotesarja, joka ei ärsytä. Four Reasons No Nothing –hiustuotteet ovat hajusteettomia, eivätkä ne sisällä yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä raaka-aineita. Kaikki No Nothing –sarjan tuotteet sopivat siis herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka haluavat pienentää elimistönsä kemikaali- ja hajustekuormitusta. 

No Nothing –tuotteiden parhaita ominaisuuksia 

  • Tuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus 
  • Ne ovat 100 % vegaanisia 
  • Neljälle eri hiustyypille sopivat tuotteet 
  • Ekologiset, sokeriruokomuovista tehdyt pakkaukset 

Kun valitset No Nothing –tuotteet, teet valinnan hiustesi ja ympäristön hyväksi. Sarjan pesu- ja hoitotuotteet on valmistettu Suomessa, eli valitsemalla No Nothing –tuotteet, suosit kotimaisia, ekologisia tuotteita.  

Kuten kaikissa Four Reasons sarjoissa, myös No Nothing –tuoteperheessä on useille eri hiustyypeille sopivia tuotteita. No Nothing –sarjaan kuuluvat muun muassa Color, Moisture, Repair ja Volume -tuotteet, joiden joukosta jokainen voi löytää itselleen sopivat hajusteettomat hiustenhoitotuotteet. 

Color –sarjaan kuuluvat tuotteet on luotu suojaamaan hiusväriä, kosteuttamaan tehokkaasti sekä antamaan hiuksillesi ihanaa kiiltoa. Hajusteiden sijaan No Nothing Color –tuotteet sisältävät paljon hoitavia ainesosia, kuten puuvillansiemenöljyä, glyseriiniä ja riisiproteiinia. 

Moisture –tuotteet sisältävät tehokkaasti kosteuttavaa avokadoöljyä, joka myös ravitsee hiuksia ja antaa niille upean kiillon. Moisture –tuotteet ovat erityisen hyvä valinta silloin, kun hiuksesi kaipaavat silottamista ja tehokasta kosteutusta.  

Repair –sarjan tuotteet ravitsevat vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia. Tuotteissa on kasviproteiinia, joka tekee hiuksista pehmeät samalla vahvistaen niitä. Repair –sarja on erityisen hyvä valinta silloin, kun hiukset tuntuvat haurailta ja niitä on käsitelty usein.