Four Reasons Professional
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Four Reasons Professional 

Haluaisitko satsata itseesi ja antaa hiuksillesi paremman ja ylellisemmän hiustenhoito kokemuksen? Four Reasons Professional on kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin suunniteltu sarja, joten käyttäessäsi Professional –sarjan tuotteita sinun ei tarvitse tinkiä laadusta.  

Kaikki Professional –sarjan tuotteet valmistetaan 100 % vegaanisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen. Tämän sarjan tuotteet ovat parasta parhaalle, eli sinulle itsellesi. ❤️ 

Miksi sinun kannattaisi valita Four Reasons Professional tuotteet: 

  • Nautit ylellisestä käyttökokemuksesta 
  • Tuote on suunniteltu ammattilaisille, mikä takaa korkean laadun 
  • Ihmeitä hiuksillesi jokaisella käyttökerralla 
  • Laaja valikoima erilaisiin tilanteisiin sopivia tuotteita 
  • 100 % vegaanisia 

Four Reasons Professional tuotteet tekevät hiuksillesi ihmeitä jokaisella käyttökerralla. Kaipasit sitten tehokasta puhdistusta, hellivää hoitoa tai luotettavaa pitoa, Professional –sarjasta löytyy sopiva tuote tarpeisiisi. Kuten muissakin Four Reasons –sarjoissa, myös Professional –sarjan sisällä on useampia, erilaisille tarpeille ja hiustyypeille suunniteltuja tuotteita. Sarja koostuu Brilliant Color, Weightless Volume, Damage Control, Deep Cleanse, Silky Moisture ja No Yellow tuotteista.  

Brilliant Color sisältää nimensä mukaisesti tuotteita, jotka pitävät hiusvärisi upeana ja kiiltävänä mahdollisimman pitkään. Tuotteet myös ravitsevat, suojaavat ja vahvistavat värjättyjä hiuksia, tehden niistä pehmeät ja kiiltävät.  

Weightless Volume tuotteet antavat hennoille ja latteille hiuksille extravolyymia ja –ilmavuutta. Tuotteet sopivat erityisesti sinulle, joka kaipaat hiuksillesi uutta pehmeyttä ja nostetta ilman pörröisyyttä. Weightless Volume tuotteiden avulla saat kuohkeutta ilman pörröisyyttä. 

Damage Control tuotteet ovat paras valinta silloin, kun hiuksesi ovat rasittuneet kemiallisesta käsittelystä, kuten vaalennuksesta. Damage Control tuotteet sisältävät hiuksia hoitavaa papaija-, rohtosammakonputki- ja iirisuutetta, jotka rakennepaikkaavat ja vahvistavat käsiteltyjä hiuksia. 

Deep Cleanse –sarjan tuotteita tulisi käyttää säännöllisesti erityisesti silloin, jos käytät hiuksiisi erityisen paljon muotoilutuotteita. Syväpuhdistavat Deep Cleanse –tuotteet puhdistavat rasvoittuvan ja muotoilutuotejäämistä tukkeutuneen hiuspohjan tehokkaasti tehden hiuspohjasta ihanan raikkaan tuntuisen. 

Silky Moisture tuotteet takaavat hiuksillesi ylellistä kosteutta. Sarjan tuotteilla kosteutat hiuksiasi tehokkaasti ja teet hiuksistasi elinvoimaisen kiiltävät. Tuotteet sisältävät kasviproteiineja, beatiinia sekä shevoita, jotka vahvistavat hiuksiasi ja tekevät niistä silkinpehmeät. 

No Yellow –sarjan tuotteet ovat viileän vaaleiden hiusten parhaat ystävät! No Yellow –tuotteet pitävät vaaleat hiuksesi kylmän sävyisinä, jolloin viileyttä hehkuvat hiuksesi pysyvät yhtä kauniina kuin kampaajalta lähtiessäsi.