Four Reasons

Näytetään kaikki 17 tulosta

Four Reasons Original Blond Conditioner 300 ml

11,90  9,52 

Four Reasons Original Deep Cleanse Shampoo 300 ml

11,90  9,52 

Four Reasons Original Hair Powder 250 ml

14,90  11,92 

Four Reasons Original Volume Mousse 200 ml

14,90  11,92 

Four Reasons Original Volume Powder 10g

14,90  11,92 

Four Reasons No Nothing Sensitive Strong Mousse 200 ml

15,90  12,72 

Four Reasons Original Styling Mist 250 ml

14,90  11,92 

Four Reasons Original Scalp Scalp Revitalizing Tonic 150 ml

18,90  15,12 

Four Reasons Original Repair Shampoo 300 ml

11,90  9,52 

Four Reasons Original Ultra Moisture Treatment 200 ml

11,90  9,52 

Four Reasons Original Matte Paste 100 ml

14,90  11,92 

Four Reasons Original Silver Mist 250 ml

11,90  9,52 

Four Reasons No Nothing Sensitive Volume Conditioner 300 ml

13,90  11,12 

Four Reasons No Nothing Sensitive Repair Conditioner 300 ml

13,90  11,12 

Four Reasons No Nothing Sensitive Color Conditioner 300 ml

13,90  11,12 

Four Reasons No Nothing Sensitive Moisture Treatment 150 ml

13,90  11,12 

Four Reasons Original Scalp Scalp Refreshing Conditioner 250 ml

18,90  15,12 

Four Reasons  

Four Reasons on suomalainen kauneusalan edelläkävijä ja monimuotoisuuden puolestapuhuja. Four Reasonsin tavoitteena on, että jokainen voi tuntea olonsa upeaksi omana itsenään, rikkoen samalla kauneuden kapeaa muottia. Tavoitteita kohti brändi astelee laadukkaiden, kaikille sopivien tuotteidensa avulla. 

Kotimaisten Four Reasons-tuotteiden yhtenä perimmäisenä ajatuksena on se, että jokainen voisi olla oma itsensä vuoden jokaisena päivänä ja päivän jokaisena hetkenä. Kuten tyytyväiset käyttäjät ovat sanoneet: he eivät laita hiuksiaan näyttääkseen joltain muulta, vaan näyttääkseen omalta itseltään. Olivat hiuksesi sitten kiharat, suorat, hennot tai paksut, Four Reasonsin laajasta valikoimasta löytyy juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet. 

Four Reasons tuoteperheeseen kuuluu laaja valikoima eri tarkoituksiin ja tarpeisiin vastaavia tuotteita ja sarjoja aina ammattilaisille tarkoitetuista tuotteista luonnonkosmetiikkaan. 

Four Reasons Original-sarjassa on monipuolisesti kaikille hiustyypeille sopivia tuotteita

Voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivat hoitoaineet, shampoot tai muut muotoilutuotteet. Original-sarjan tuotteet koostuvat Blond & Silver, Color, Deep Cleanse & Scalp Care, Moisture, Repair ja Volume -tuotteista.  

Blond & Silver on nimensä mukaisesti tarkoitettu vaaleille hiuksille. Tuotteet taittavat hiuksista keltaisuutta ja ylläpitävät vaaleiden, harmaiden ja raidoitettujen hiusten kaunista, viileää vivahdetta. Four Reasons Original Blond & Silver -sarjan tuotteet myös kirkastavat ja vahvistavat vaaleita hiuksia, antaen samalla hiuksille elinvoimaa ja kiiltoa.  

Color-tuotteet on kehitetty erityisesti värjätyille hiuksille. Four Reasons Original Color-sarjan tuotteet pyrkivät pidentämään värin kestoa hiuksessa, lisäten samalla kiiltoa ja vähentäen sähköisyyttä. Kaikki Color-sarjan suotteet sisältävät myös UV-suojan, joka suojaa hiusta auringon aiheuttamalta haalistumiselta ja haurastumiselta. Color-tuotteet sopivat hyvin päivittäiseen käyttöön.  

Deep Cleanse & Scalp Care-tuotteilla puhdistat ja hoidat erityisesti hiuspohjaa ja sen erilaisia mahdollisia häiriöitä. Four Reasons Original Deep Cleanse-tuotteet puhdistavat ja vahvistavat hiusta myös sisältäpäin, poistaen samalla mahdolliset epäpuhtaudet kuten esimerkiksi kloorin ja muotoilutuotteet. Deep Cleanse tuotteet sopivat päivittäiseen käyttöön kaikille hiuslaaduille, lukuun ottamatta värjättyjä hiuksia. Original Scalp Care-tuotteilla hoidat, korjaat ja ennaltaehkäiset hiuspohjan häiriöitä. 

Moisture-tuotteet kosteuttavat hiuksiasi ja sopivat erityisesti luonnonkiharalle ja karhealle hiuslaadulle. Four Reasons Original Moisture-tuote sopii hyvin myös käsitellyille hiuksille, jotka usein kaipaavat lisää kosteutusta. Moisture-sarjan tuotteet soveltuvat hyvin päivittäiseen käyttöön.  

Repair-tuotteet hoitavat ja vahvistavat varioituneita hiuksiasi B5-vitamiinilla, joka rakennepaikkaa ja vahvistaa vaurioituneita, elottomia ja käsiteltyjä hiuksia. Four Reasons Original Repair -sarjan tuotteet palauttavat hiustesi elinvoimaa, vahvuutta ja kiiltävyyttä.  

Volume-sarjan tuotteet sopivat erinomaisesti suomalaisten hennoille, helposti latistuville hiuksille, luoden hiuksiin tuuheutta ja ryhtiä. Four Reasons Original Volume-tuotteet sisältävät myös UV-suojan, joka suojaa hiuksia auringon aiheuttamilta haitoilta.  

Four Reason Original-sarjan muotoilu- ja viimeistelytuotteilla viimeistelet ja muotoilet hiuksesi juuri sellaiseksi kuin itse haluat. Muotoilu- ja viimeistelytuotteita löytyy aina hiuslakoista ja -öljyistä tyvikohottajiin ja geeleihin asti. 

Four Reasons Color Mask -tuotteiden avulla ylläpidät ja kirkastat hiusväriäsi helposti kotona.

Color Mask-sarjasta löydät valtavan kirjon erilaisia värejä ja sävyjä, jotka sopivat monille eri hiusväreille ja -laaduille. Color Mask -tuotteissa on väripigmenttiä, jonka avulla hiusvärisi säilyy parempana pidempään. Värejä on esimerkiksi Silver, Apricot, Toffee ja Coffee. 

Four Reasons Nature on kampaamolaatuinen luonnonkosmetiikkasarja, jonka raaka-aineet ovat vähintään 99 % luonnosta.

Nature-sarjan tuotteissa on ympäristöystävälliset pakkaukset ja sarjalla on myös Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural-sertifikaatti.  Nature on täydellinen tuotesarja sinulle, joka kaipaat hiuksillesi luonnollista hoivaa ja pitoa. Nature-sarjasta löytyy luonnonmukaisia hiustuotteita jokaiselle hiuslaadulle ja kaiken hyvän lisäksi kaikki sarjan tuotteet ovat 100 % vegaanisia.  

Nature-sarja koostuu Moisture, Rebuild, Volume ja Color-tuotteista, joista löytyy monelle eri hiuslaadulle ja tarpeelle sopiva tuote.  

Moisture-sarjan tuotteet kosteuttavat intensiivisesti sekä pehmittävät ja silottavat kuivahtaneita hiuksia. Tuotteet vahvistavat hiuksen rakennetta ja vähentävät hiusten katkeilua, tehden hiuksista joustavat ja kiiltävät. 

Rebuild-sarjan tuotteet vahvistavat ja selvittävät vaurioituneita hiuksia. Tuotteen sisältävät hiuksia suojaavia ja vahvistavia ainesosia, jotka vähentävät hiusten katkeilua. Rebuild-sarjan tuotteet tekevät hiuksista jälleen hyvinvoivat, kiiltävät ja hoidetut. 

Volume-sarjan tuotteet antavat hiuksille runsautta ja tuuheutta ilman pörröisyyttä. Tuotteet kosteuttavat hiuksia tehden niistä samalla runsaat, kimmoisat ja ryhdikkäät. 

Color-sarjan tuotteet sopivat värjätyille hiuksille, pidentäen hiusvärin kestoa ja tehden hiuksista terveen pehmeät. Tuotteet on suunniteltu erityisesti hoitamaan ja suojaamaan värjättyjä hiuksia.  

Four Reasons No Nothing -tuoteperhe ei nimensä mukaisesti sisällä mitään ylimääräistä.

No Nothing -sarjan tuotteet ovat hajusteettomia, eivätkä sisällä raaka-aineita, jotka yleisesti saattavat herkistää tai ärsyttää. Tuoteperheelle on myönnetty Allergia- Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus, ja lisäksi tuotteet ovat 100 % vegaanisia.  

No Nothing -sarjasta löytyy muiden tuoteperheiden tapaan erilaisille hiustyypeille sopivia tuotteita, kuten Color, Moisture, Repair ja Volume -tuotteet.  

Color-tuotteet sopivat nimensä mukaisesti värjätyille hiuksille. Tuotteet pesevät hellävaraisesti ja suojaavat väriä, samalla hoitaen ja kosteuttaen. Color-tuotteet pidentävät hiusvärin kestoa ja pitää hiusvärin kiiltävänä ja eloisana värjäysten välissä. 

Moisture-tuotteet ovat Four Reasons No Nothing -sarjan kosteuttavimpia tuotteita. Ne kosteuttavat, hoitavat ja pehmentävät kuivia ja käsiteltyjä hiuksia mm. avokadoöljyn avulla.  

Repair-tuotteet suojaavat ja vahvistavat hiuksia haurastumista vastaan, ja sisältämänsä UV-suojan ansiosta myös suojaavat hiuksia auringon aiheuttamilta vaurioilta.  

Volume-tuotteet sisältävät erityisen proteiiniyhdisteen, jonka ansiosta hiuksiin tulee ryhtiä ja kosteutta. Hiuksista tulee tuuheammat ja ilmavammat sekä helpommin käsiteltävät. 

Four Reasons Professional -sarja on täydellinen valinta silloin, kun haluat satsata itseesi ja antaa hiuksillesi jotain hieman parempaa.

Professional -sarjan tuotteet on suunniteltu vastaamaan kampaamoalan ammattilaisten tarpeisiin, joten sinun ei ainakaan tarvitse tinkiä korkeasta laadusta. Professional tuotteilla tarjoat vain parasta parhaalle, eli itsellesi. Professional -tuoteperheestä löytyy tuotteita shampoista ja hoitoaineista aina tehohoitoihin ja muotoilutuotteisiin asti.  

Four Reasons Professional -tuotteet on jaoteltu kuuteen tuotesarjaan: värjätyille hiuksille suunnattu Brilliant Color, hentoja hiuksia tuuheuttava Weightless Volume, vaurioituneita hiuksia korjaava Damage Control, syväpuhdistava Deep Cleanse, kuiville hiuksille sopiva Silky Moisture sekä vaaleille hiuksille suunniteltu No Yellow.  

Professional -sarjan tuotteilla sinun on helppoa luoda tasokkaat ja kestävät hiustyylit sekä kampaukset. Ammattilaisten vaativiin tarpeisiin luodut tuotteet ovat loistava valinta niin päivittäiseen muotoiluun kuin myös erityisempiin juhlahetkiin ja -kampauksiin.  

Four Reasonsilta löydät jokaiselle hiustyypille ja jokaiseen tilanteeseen sopivat tuotteet. Olivat hiuksesi sitten pitkät, kiharat, hennot, suorat, karheat tai lyhyet, tuotteista löydät juuri sinun hiuksillesi sopivat shampoot, hoitoaineet ja muut muotoilutuotteet. Four Reasonsin mielestä kaikista tärkeintä on se, että jokainen ihminen voisi nähdä itsensä upeana kokonaisuutena, joka ansaitsee rakkautta ja arvostusta juuri sellaisen kuin on. Voit olla ylpeästi ja iloisesti oma itsesi – joka päivä!    

Meiltä Nordic Hair Houselta löydät laajan valikoiman Four Reasons tuotteita. Löydä omat ja uudet suosikkisi ja tilaa tuotteet itsellesi, niin pääset hemmottelemaan hiuksiasi jo 1–2 arkipäivän sisällä!