Nioxin
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Nioxin on täydellinen tuotesarja oheneville hiuksille ja lempeää mutta tehokasta hoitoa vaativalle hiuspohjalle. Tuotteet sopivat täydellisesti myös hiustenlähdöstä kärsiville. Nioxin tuotteiden avulla ravitset, vahvistat ja hoidat hiuksia ja hiuspohjaa kokonaisvaltaisesti, ja annat samalla hiuksillesi elinvoimaa tyvestä latvaan. Tämä brändi on palkittu ja johtava tuotemerkki hiuspohjan ja ohenevien hiusten hoidossa.

Nioxin tuotteiden ominaisuuksia:

  • Sopivat ohuille ja oheneville hiuksille
  • Puhdistavat hiuksia ja hiuspohjaa tehokkaasti, mutta lempeän hellävaraisesti
  • Tekevät hiuksistasi tuuheammat ja paksummat
  • Ylläpitävät hiusten ja hiuspohjan luonnollista kosteustasapainoa
  • Puhdistavat hiuksista ja hiuspohjasta talin, lian, rasvahapot ja muotoilutuotteet hellävaraisesti, mutta tehokkaasti
  • Syväpuhdistavat hiuspohjaa

Nioxin on useita kertoja palkittu tuotesarja erityisesti oheneville hiuksille, kaljuuntumista ja hiustenlähtöä vastaan. Hiustenlähtö voi usein olla epämieluisa vaiva, mutta tämän brändin tuotteiden avulla voit ehkäistä sitä. Tuotteet eroavat muista vastaavista markkinoilla olevista hiustuotteista siten, että ne eivät ainoastaan pyri korjaamaan vahingoittuneita hiuksia, vaan ratkaisemaan ja korjaamaan ongelman hiuspohjaa ja -juurta myöten.

Nioxin tuotteiden vaikutus näkyy hiuspohjassa, hiusjuuressa ja yksittäisessä hiuksessa. Tuotteiden avulla hiuksesi tuntuvat paksummilta ja tuuheammilta, voiden samalla paremmin kuin aiemmin. Nioxin tuotteet vahvistavat yksittäisiä hiuksia, ja niiden paksuus kasvaa. Kun yksittäisten hiusten paksuus kasvaa, tulee hiuksista kokonaisvaltaisesti paksummat ja tuuheammat.

Nioxin tuotteet hiuspohjalle

Yksi tärkein ominaisuus tuotteissa on se, miten ne hoitavat hiuspohjaasi. Hyvinvoiva hiuspohja on terveiden hiusten perusta, ja siksi Nioxin tuotteet edesauttavatkin hiustesi hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Tuotteet ovat saaneet inspiraationsa ihonhoidosta, sillä hiuspohjaa pitäisi hoitaa yhtälailla kuin ihoakin. Tuotteet on kehitetty hoitamaan ja hellimään hiuspohjaasi lempeästi, koska kun hiuspohjasi voi hyvin, voivat hiuksesikin paremmin. Brändin tuotteiden erinomaisiin ominaisuuksiin kuuluvat myös hiuspohjaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti puhdistavat ainesosat, jotka ylläpitävät hiuspohjan luonnollista tasapainoa ja kosteutta.

Tuotteissa on paljon ainesosia, jotka sopivat hiuspohjan hellimiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen. Esimerkiksi Nioxin Intensive Treatment Diaboost sisältää hiusten kasvua stimuloivaa kofeiinia, kosteuttavaa, korjaavaa ja rauhoittavaa pantenolia sekä niasiiniamidia, joka tutkitusti suojaa ja vahvistaa hiuspohjaa.

Nioxin tuotesarjasta löydät jokaiselle hiuslaadulle sopivia tuotteita. Olivat hiuksesi sitten värjätyt, käsittelemättömät tai kemiallisesti käsitellyt, löydät tuotteista juuri sinun hiuslaadullesi ja hiuspohjallesi sopivat tuotteet. Jokaiselle hiustyypille sopivista tuotteista löydät myös kokeilupakkauksia, joiden avulla löydät juuri sinun hiuslaadullesi parhaiten sopivat Nioxin tuotteet.

Hoitoaineiden ja shampoiden lisäksi löydä valikoimastamme myös tuotteita, jotka on tarkoitettu ainoastaan hiuspohjan hoitamiseen. Vaikka nämä shampoot ja hoitoaineet ovat hellävaraisia hiuspohjalle, on hiuspohjalle tärkeää antaa hellyyttä myös muutoin kuin shampoon ja hoitoaineen muodossa. Hiuspohjalle tarkoitettujen Nioxin tuotteiden avulla annat hiuksillesi kokonaisvaltaista hoitoa ja hyvinvointia, koska kuten jo aiemmin mainitsimme, terveen hiuksen perusta on hyvinvoiva hiuspohja. Samoin kuten shampoita ja hoitoaineita, myös hiuspohjan hoitoon tarkoitettuja tuotteita löydät niin värjätyille, käsittelemättömille tai kemiallisesti käsitellyille hiuksille.

Muut Nioxin tuotteet

Shampoiden ja hoitoaineiden lisäksi valikoimastamme löytyy myös Nioxin Instant Fullness kuivashampoo, Nioxin 3D Therm Activ Protector Styling lämpösuoja sekä Nioxin 3D Styling Niospray hiuskiinne. Lisäksi Nioxin tuoteperheestä löytyy myös tehohoitoaineita, seerumi ja tuuheuttava hiusgeeli.

Kenelle Nioxin sopii?

Nioxin on täydellinen valinta silloin, kun vaivanasi on hiustenlähtö, ohuet tai ohenevat hiukset tai kaljuuntuminen. Nioxin tuotteet sopivat myös hyvinvoivien hiusten vahvistamiseen ja elinvoiman ylläpitämiseen. Tuotteiden avulla palautat hiustesi elinvoiman ja nautit tuuheammista ja vahvemmista hiuksista.

Nämä tuotteet ovat pelastus oheneville hiuksille, tilaa omasi Nordic Hair Houselta ja pääset hoitamaan hiuksiasi ja hiuspohjaasi jo 1-2 arkipäivän aikana!