Olaplex

Näytetään ainoa tulos

Olaplex No.6 Bond Smoother 100 ml

36,90  29,52 

Olaplex tuotteet ovat hiuksia korjaavia, vahvistavia ja suojaavia huipputuotteita. Olaplex on innovaatio, joka tekee hiuksista terveemmät ja vahvemmat. Löydät valikoimastamme useita erilaisia Olaplex-tuotteita, joiden tärkeimpänä yhdistävänä tekijänä on Bis-Aminopropyl Diglycol Dimanleate ‑molekyyli. Molekyyli korjaa hiustesi katkenneita rikkisidoksia saaden hiuksesi voimaan paremmin.

Olaplex-hoito kotona on helppoa tehdä, ja eri Olaplex tuotteet vastaavat hiustesi erilaisiin tarpeisiin. Esimerkiksi Olaplex No. 0 ja No. 3 avulla teet hiuksia hoitavan ja korjaavan hoidon. Jos sen sijaan haluat tehdä hiuksia suojaavan Olaplex-hoidon, tarvitset Olaplex No. 6 ja No. 7. Kun haluat ylläpitää hiustesi kuntoa ja kosteustasapainoa, ovat Olaplex No. 4 ja No. 5 oikeat valinnat sinulle. 

Olaplex-hoitoja kannattaa hiustesi kunnosta riippuen toteuttaa muutamia kertoja kuukaudessa. Korjaavan hoidon voit tehdä esimerkiksi 1-4 kertaa kuukaudessa, suojaavan hoidon 1-6 kertaa kuukaudessa ja ylläpitävän hoidon jopa 4-7 kertaa viikossa. 

Olaplex-tuotteiden hienous on niiden tehokkuuden lisäksi myös siinä, että voit omien tarpeidesi ja hiustesi kunnon mukaan tehdä juuri sellaisia hoitoja kuin hiuksesi kaipaavat. Yhdistelemällä tuotteita saat tehtyä syviä tehohoitoja ja käyttämällä esimerkiksi yhtä tuotetta kerrallaan, voit tehdä nopeamman, kevyen hoidon hiuksillesi. Kotona tehty Olaplex-hoito on yksi helpoimpia tapoja ylläpitää hiustesi kuntoa ympäri vuoden! Nappaa tästä Olaplex tuotteet itsellesi!