Ghd-suoristusrauta on paras valinta sinulle, jos haluat suoristusrautasi olevan se kaikkein paras. Ghd-suoristusrauta takaa sinulle ehdottoman luotettavaa laatua, nopeaa käyttövalmiutta ja täydellisiä lopputuloksia. 

Ghd-suoristusraudan tehokkuus on ällistyttävän hyvä, ja se huomioi hiuksen herkän rakenteen tuhoamatta sitä – toisin kuin monet halvat suoristusraudat. 

Jos kärsit kurittomista hiuksista, eivätkä kampaukset tahdo kestää, niin suosittelen testaamaan ghd:n suoristusrautoja. Ghd-suoristusraudat ovat luksustuotteita ja tämä tunnettu brändi onkin monen ammattilaisen suosiossa. Se ehkä kertonee jotain laadusta ja tehokkuudesta, että kampaajat puhuvat usein vain ghd:stä, kun he puhuvat suoristusraudoista. Ei kysytä, mitä suoristusrautaa käytät, vaan mitä ghd:tä käytät? 

Ghd-suoristusrautojen avulla pystyt taikomaan silkkisen sileät ja suorat hiukset sekä upeat kiharat jotka kestävät. Kulttimaineessa oleva ghd onkin voittanut yli 200 palkintoa maailmanlaajuisesti.

Sisällysluettelo:

Ghd:n tarina

Ghd (good hair dayJ) tarina alkaa 2000-luvun alkupuolelta jenkeistä, jonne ensimmäiset suoristusraudat rantautuivat. Tämä kuitenkin Briteistä lähtöisin oleva firma on siis jo kokenut konkari suoristusrautojen parissa. Näin ollen rohkenisin sanoa, että ghd-suoristusrauta on edelläkävijä lajissaan. Nämä suoristusraudat ovat monien ammattilaisten suosimia luotettavia sekä turvallisia laitteita. Kampaajien ja stylistien täytyy tarjota asiakkailleen aina parhaita mahdollisia palveluja ja he tietävät millaista on tehdä työtä parhailla mahdollisilla työvälineillä. Ghd- suoristusrauta löytyykin monelta ammattilaiselta jokapäiväisestä käytöstä ja se kuuluu kampaajien perusvarusteisiin sillä laitteet ovat kestäviä myös liiketyössä. Ammattilaiset arvostavat myös takuuvarmasti hyvää lopputulosta. Sellaista lopputulosta, joka saa asiakkaan aina palaamaan hyvän kokemuksen pariin. Kuulemmekin kampaamoissamme jatkuvasti hyviä kokemuksia ghd suoristusraudoista, eikä ihme.

Miksi ghd-suoristusrauta on niin hyvä?

Ghd-suoristusraudat ovat erinomaisen tehokkaita. Lisäksi niiden muotoilu on kehitetty äärimmäisen hyvin käteen sopivaksi. Mitaltaan liian pitkällä suoristusraudalla on hankala työskennellä ja sillä osuu helposti muualle kuin hiuksiin, mistä aiheutuu palovammoja. Ghd-suoristusraudat ovat ergonomisia ja mukavia käyttää. Ne eivät myöskään paina paljoa, eikä niitä tarvitse puristaa voimakkaasti yhteen. Niiden muotoilu on linjakasta, minkä lisäksi rautojen keraamiset levyt ovat pyöristetyt. Näiden ominaisuuksien ansiosta kaiken tyyppinen muotoilu onnistuu vaivattomasti. Et siis välttämättä tarvitse montaa erilaista laitetta, mikäli opettelet käyttämään ghd-suoristusrautaa myös muotoilurautana. Raudan ansioista saat huolitellun näköiset hiukset niin arkeen kuin juhlaan.

1) Perinteinen suoristusrauta on liian kuuma

Perinteisten suoristusrautojen tekniikka on hyvinkin yksinkertainen. Kaksi metallista levyä kuumenevat lähes 220-asteeseen, joka on hyvinkin haitallinen lämpötila hiuksille. Hiukset asetetaan näiden kuumien metallien väliin. Tämän jälkeen hiusta kuljetetaan rautojen välissä ja lopputulos on valmis. Voit katsoa alta, mitä hiuksillesi tapahtuu näin korkeissa lämpötiloissa.

2) ghd on turvallisempi vaihtoehto, koska se ei vahingoita samalla tapaa hiuksiasi

Hiusten suoristamista harjoitetaan paljon, joten ei ole ihmekään että hiukset ovat monesti kuivat ja katkeilevat. Ghd-suoristusraudat lupaavat vähentää hiusten katkeilua sekä pidentää värien kestoa hiuksissa hellävaraisemman lämpötilan takia.

Seuraavassa testissä suoristusrautoja pidettiin 30 sekuntia paikallaan. Välissä on vaaleaksi värjätyt hiukset.

Suoristusrautoja pidettiin 30 sekuntia paikallaan.
Liian kuuma rauta irrottaa värjätyn hiuksen värin. Ghd:n kanssa näin ei voi käydä, koska lämpösensorit säätelevät lämpötilaa 100 kertaa sekunnissa.

Kuten huomaat, ghd:n aiheuttamat vahingot värille ovat minimaalisia verrattuna liian kuumaan rautaan. Muista, että älä pidä koskaan suoristusrautaa 30 sekuntia paikallaan! Tämä on ollut vain testi, jossa ghd:n turvallisuus on hyvin havainnoitu.

3) Lämpösensorit asettavat oikean lämpötilan

Ghd-suoristusraudan sisällä olevat lämpösensorit jakavat turvallisen 185 asteen lämpötilan tasaisesti molemmille lämpölevyille ja näin ollen saat sileät ja terveemmän näköiset hiukset nopeammin ja kestävämmin. Miksi nopeammin? Sen takia, että ghd-suoristusrautojen keraamiset lämpölevyt ovat laadukkaasti käsitelty ja hiukset liukuvat vaivattomasti niiden välissä.

Saat nopeita ja kestäviä lopputuloksia. Sinun ei tarvitse koskaan arpoa, että mikä olisi hiuksillesi sopiva lämpötila, vaan ghd tekee sen puolestasi. Yhteinen mukava ominaisuus näillä laitteilla on myös se, että ne ovat erittäin nopeasti käyttövalmiita. Ghd-suoristusraudat lämpenevät 30 sekunnissa.

Muistathan aina käyttää suoristusrautoja kuivaan hiukseen ja käyttää lämpösuojatuotetta. Tämä toimenpide auttaa hiusta pysymään hyväkuntoisena ja kuivaan hiukseen tehdyt käsittelyt suoristusraudalla kestävät paremmin.

📣 Ainiin! Tilaa uutiskirjeemme niin saat -10% alennuksen heti seuraavasta ostoksestasi. Lisäksi saat paljon hyviä tarjouksia ja kivoja yllätyksiä tulevaisuudessa 😊

ghd tiivistetysti

  • lämpösensorien avulla automaattisesi aina oikea n. 185-asteen lämpötila, mikä vähentää hiusten katkeilua (hiusen keratiinirakenne kestää hyvin n. 200-asteen lämpötilaa)
  • lämpösensorit tarkistavat oikean lämpötilan 100 kertaa sekunnissa
  • rauta lämpenee 30 sekunnissa
  • keraamiset lämpölevyt liukuvat sulavasti hiuksen päällä, joten suoristaminen on nopeampaa ja hiukset altistuvat lämmölle vähemmän aikaa
  • näiden ansiosta hiuksesi ovat sileät ja terveet myös käsittelyn jälkeen

Lämpösensorit ovat kaiken avain

Ghd halusi tuoda markkinoille mahdollisimman tehokkaan, mutta samalla hellävaraisimman laitteen, jolla saavutetaan hiusten kestävä muotoilu. He teettivät tutkimuksen TRI Princetonissa Yhdysvalloissa, joka on tutkimus- ja koulutusorganisaatio. Tämä voittoa tavoittelematon yhtiö sai selville tutkimuksen perusteella, että paras lämpötila hiusten muotoiluun on 185 astetta. Tässä lämpötilassa hiuksille ei aiheudu vaurioita yhtä helposti, kuin korkeammissa lämpötiloissa.

Suurin osa muotoiluraudoista kuumentuu siis melko korkeisiin lukemiin, jopa 230-asteeseen. Näin ollen ne saavat helpommin vaurioita aikaan hiuksissa. Ghd ei tee näin. Uusimpien ghd-suoristusrautojen teknologia on niin hyvä, että laitteen sisällä olevat lämpösensorit tarkistavat ihanteellisen lämpötilan satoja kertoja sekunnissa.

Myöskään liian alhainen lämpötila ei ole hyväksi lopputuloksen kestoa ajatellen. Liian alhaisissa lämpötiloissa suoristetut tai kiharretut lopputulokset eivät kestä. Hius jää ikään kuin puolitiehen ja lopputulos valahtaa pois paikoiltaan ennen aikaisesti.

Liian korkeissa lämpötiloissa hiukset vaurioiutuvat ja katkeilevat helposti. Hiusten sisällä oleva keratiinirakenne kestää melko hyvin 200 asteeseen saakka, mutta 230 asteessa rakenne alkaa höyrytä ja se muuttuu ontoksi.

Seuraavaksi haluan esitellä sinulle ghd:n uusimmat suoristusraudat, joista voit valita itsellesi parhaan mahdollisen työvälineen. Jokainen ghd-suoristusrauta takaa sinulle kauniit ja kiiltävät hiukset.

Voit olla siis varma, että olet tyytyväinen tämän loistavan ammattimaisen muotoiluraudan kanssa.

Yksinkertaisesti sanottuna ghd on täydellinen suoristusrauta.

ghd ORIGINAL IV Styler

Tämä suoristusrauta on yksi ghd:n klassikkotuotteista. Tällä suoristusraudalla luot sileitä ja kiiltäviä kampauksia joka kerta. Suoristusraudalla voit suoristaa hiuksesi kauniiksi ja teet upeat laineet sekä kiharat käden käänteessä.

Suoristusraudan sisältämä alkuperäinen keraaminen lämpöteknologia kuumentaa raudan jousitetut lämpölevyt 185 asteeseen, joka on ihanteellinen hiuksillesi. Kuumempi lämpö vaurioittaa ja alhaisempi ei takaa lopputulokseen kestoa.

Ghd Original IV Styler on kevyt ja käteen sopiva. Pyöristetyt reunat takaavat sinulle vaivattomasti tehdyt kiharat ja 2,7 metriä pitkä johto riittää varmasti korkealta pistokkeesta hyvin kätesi ulottuville. Rauta lämpenee 30 sekunnissa, joten se on nopea. Tämä suoristusrauta sisältää automaattisen valmiustilan joka tarkoittaa sitä ,että se sammuttaa laitteen, mikäli sitä ei käytetä 30 minuuttiin.

Ghd Original IV Styler sisältää myös eu-pistokkeen sekä yleisjännitteen, jota voit käyttää kaikkialla maailmassa. Ghd Original Styler on valintasi silloin kuin haluat erittäin hyvän suoristuraudan.

ghd Gold Styler

Saanko esitellä edistyksellistä teknologiaa sisältävän ghd Gold Stylerin? Tämä suoristusrauta saa hiuksistasi sileämmät ja pehmeämmät tyvestä latvoihin saakka.

Ghd Gold Stylerin sisältä löytyy DUAL-ZONE teknologiaa. Tämä teknologia tarkoittaa sitä, että kaksi lämpöanturia yhden sijaan kuumentaa raudan sen optimaaliseen 185 asteen lämpötilaan. Tällä suoristusraudalla voit muotoilla monipuolisesti hiuksiasi, sillä sen jousitetut ja pyöristetyt levyt liukuvat hiuksissasi antaen sinulle mahdollisuuden vaivattomasti tehtyihin suoristuksiin taikka kiharruksiin. Automaattinen virrankatkaisu 30 minuutin jälkeen luo turvallisuutta ghd-suoristusraudan käyttöön.

Tämä ylellinen suoristusrauta mahdollistaa sinulle helpon ja vaivattoman muotoilun, oli kyse sitten suoristamisesta tai kihartamisesta. Rauta tuntuu mukavalta kädessä sillä se on siro ja näppärä käyttää. Sen kanssa saat vaivattomasti upeat hiukset, jollaiset olet aina halunnut.

ghd PLATINUM+ = paras ghd suoristusrauta

Markkinoiden ensimmäinen älysuoristusrauta. Uskallamme sanoa, että tämä on selkeästi paras ghd suoristusrauta!

Tämä suoristusrauta pitää huolen, että lämpötila pysyy koko ajan optimaalisena ja se osaa tunnistaa ultra-zone teknologian avulla jopa hiuksesi paksuuden suoristamisen aikana.

Raudan teknologia on viimeisen päälle edistynyt ja se tarkistaa yli kaksisataa kertaa sekunnin aikana, että lämpötila on varmasti oikea. Luot itsellesi sitten laineikasta tai suoraa tyyliä, niin Wishbone- kiinnityksen ansiosta lämpölevyt pysyvät tismalleen oikeassa asennossa helpottaaksesi työtäsi.

Ghd Platinum+ patentoitu Tri-Zone-teknologia tekee tästä suoristusraudasta edellisiä tehokkaamman ja sen sisältämät kuusi lämpösensoria pitävät huolen tasaisesta lämpötilasta. Niin kuin muutkin ghd-suoristusraudat, niin myös tämäkin kuumenee 185 asteeseen, jolla saavutat upeat ja kestävät lopputulokset. Voit myös huoletta pakata tämän suoristusraudan reppuun mukaan, sillä sen lämmönkestävä lämpölevyjen suojus suojaa rautaa käytön jälkeen. Ghd Platinum+ suoristusraudan lämpölevyt ovat tarkkuushiotut ja jousitetut, sekä ne ovat käsitelty erittäin killtäviksi.

Tämän suoristusraudan kanssa sinun ei tarvitse pelätä nykivää ja tökkivää tunnetta muotoilun aikana, koska suoristusrauta suorastaan lentää hiustesi päällä. Ghd Platinum+ hiusten laittaminen käy helposti ja vaivattomasti. En keksi yhtäkään syytä, miksi en hankkisi tätä täydellistä suoristusrautaa!

ghd MINI Styler

Tuntuuko sinusta joskus, että haluaisit saada lyhyempään hiukseen vaihtelua, sekä uutta tyyliä ilman radikaalia muutosta? Lyhyttä hiusta on ihana muotoilla eri tavalla suoristusrautojen avulla, mutta usein tavallisen kokoiset suoristusraudat tuntuvat hieman kömpelöiltä lyhyen hiuksen stailauksessa.

Ghd MINI Styler on nimensä mukaisesti pienen kokoinen ja sillä taipuu lyhyet hiukset kätevästi haluttuun muotoon. Saat tällä suoristusraudalla tehtyä tiukkoja kiharoita, suoristettua otsahiukset tai vaikkapa kohotettua lyhyttä hiusta tyvestä. Tämän pikkuisen tehopaketin keraamiset lämpölevyt kuumenevat 185 asteeseen ja se sisältää myös automaattisen virrankatkaisun.

Valitse sinulle sopivin ghd-suoristusrauta