Haluatko kosteutetut, pehmeät ja hyvin hoidetut hiukset, jotka tuoksuvat taivaallisen hyviltä?

Silloin sinun kannattaa tutustua Wella SP Luxe Oil -sarjaan. Tässä hieman tietoa tästä luksustuoteperheestä. Wella SP Luxe Oil perustuu hoitaviin öljyihin ja keratiinikuituihin, jotka hoitavat ja korjaavat kuivaa sekä vaurioitunutta hiusta. Näistä tuotteista löytyy manteliöljyä, arganöljyä sekä jojobaöljyä, joiden tehtävä on sekä kosteuttaa, että saada hiuksesi tuntumaan pehmeiltä ja hoidetuilta. Tämä tuoteperhe sisältää kuusi tuotetta, josta löydät varmasti itsellesi sopivat valinnat. Jos koko hiuspohjasi tuntuu kuivalta, niin lue tämä artikkeli.

1) Wella SP Luxe Oil Keratin Protect Shampoo

Aloitetaan hiustenpesusta. Wella SP Luxe oil Keratin Protect Shampoo (200ml) pesee hiuksesi hellävaraisesti, mutta kuitenkin tehokkaasti poistaen epäpuhtaudet ja ylimääräisen rasvan hiuspohjasta.

Tuote vaahtoaa ihanasti sekä tuoksuu erittäin miellyttävälle. Voit huoletta pestä vaikka päivittäin hiuksesi tällä hoitavalla shampoolla, sillä se ei latista hiuksia, eikä myöskään kuivata hiuspohjaa. Kiitos luonnollisten öljyjen!

Luxe Oil -sarjan tuotteet ovat myös erinomaisia silloin, jos sinulla on takkuuntuvat hiukset.

2) Wella SP Luxe Oil Keratine Conditioning -hoitoaine

Tämän jälkeen on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu hoitoaine Wella SP Luxe Oil Keratine Conditioning. Tätä hoitoainetta sinun ei tarvitse pitää kuin minuutin verran hiuksissasasi. Hoitoaine selvittää sekä hoitaa hiuksesi silkinpehmeiksi. Tämäkin hoitoaine sisältää arganöljyä ja manteliöljyä, jotka kosteuttavat ja suojaavat hiuksen pintaa. Keratiini puolestaan vahvistaa hiuksiasi sisältä päin. Tuplavaikutus 🙂

3) Wella SP Luxe Oil Restore Mask -hiusnaamio

Seuraavaksi haluamme esitellä Wella SP Luxeoil Restore Mask -hiusnaamion. Tämä hiusnaamio kannattaa valita silloin, kun sinulla on muutama minuutti enemmän aikaa käytettävissä hiustesi hemmotteluun. Tämän luksus hoitonaamion sisältämät argan-, jojoba-, ja manteliöljyt kosteuttavat ja ravitsevat hiuksesi pehmeiksi ja kiiltäviksi. Tuote on erittäin tehokas ja sen hoitotulokset vastaavat salongeissa tehtävien hoitojen tuloksia.

Pese hiukset ensin Wella SP Luxeoil Keratin Protect -Shampoolla, jonka jälkeen kuivaa hiukset kevyesti pyyhkeellä. Levitä sen jälkeen Wella Sp Luxeoil Restore Mask hiuksiisi, kampaa läpi ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Mikäli haluat tehostaa hoitoa, niin voit kietoa hellävaraisesti pyyhkeen hiuksiisi ja mennä vaikkapa saunaan alimmalle lauteelle odottelemaan. Lämpö tehostaa hoidon vaikutusta, mutta muista että kuumuudesta eivät nauti Luxe Oil -tuotteet eivätkä myöskään hiuksesi.

Pesun ja hoitojen jälkeen on aika viimeistellä hiusten luksushoito siihen valitulla hoitavalla öljyllä, joita löytyy tästä sarjasta kolme.

4) Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir -hoitoöljy

Wella SP Reconstructive Elixir on keratiinipohjainen öljy, joka rakennepaikkaa sekä suojaa hiuksiasi. Tätä hiusöljyä voimme suositella kaikille hiuksille.

Tämä öljy antaa myös uskomattoman kiillon hiuksiisi. Wella SP Reconstructive Elixir sisältää myös hoitavaa arganöljyä, kosteuttavaa jojobaöljyä sekä kiiltoa antavaa manteliöljyä. Pumppaa 1-2 painallusta öljyä käsille ja levitä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin. Tämän jälkeen voit huoletta kuivata hiukset föönillä ja käyttää vielä muotoilurautoja, sillä tästä tuotteesta löytyy lämpösuoja. Wella SP Reconstructive Elixir siis vahvistaa, suojaa sekä hoitaa hiuksiasi kokonaisvaltaisesti.

Kokeile nyt 🙂

5) Wella SP Luxe Oil Keratin Boost Essence -hoitosuihke

Mikäli hiuksesi ovat heikossa kunnossa kemiallisten käsittelyjen vuoksi, niin Wella SP Luxeoil Keratin Boost Essence -hoitosuihke auttaa välittömästi rakennepaikkaamaan hiuksia. Tämä öljysuihke sisältää keratiinia, joka vahvistaa hiusten heikkoa rakennetta. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi suositellaan käytettäväksi yhdessä Wella SP Luxeoil Reconstructive Elixirin kanssa.

6) Wella SP Luxe Oil Light Spray

Viimeinen viimeistelytuote on Wella SP Luxe Oil Light Spray, joka myös suojaa sekä kosteuttaa hiuksia. Tämän suihkutettavan öljyn voit suihkuttaa kosteisiin hiuksiin ennen kuivausta. Suihke sopii sellaisenaan käytettäväksi hennoille hiuksille. Tuote toimii myös loistavasti kaikille viimeistely suihkeena kiiltoa lisäämään, sillä sen voi suihkutella kevyesti kauttaaltaan myös kuviin hiuksiin.

Luxeoil tuoteperheen kaikki tuotteet tuntuvat ylellisen hyviltä hiuksissa ja niiden tuoksumaailma on hienostuneen parfyyminen. Ne ovat korkealaatuisista raaka-ainesta valmistettu ja ovat myös erittäin riittoisia. Hemmottele itseäsi ja hiuksiasi näiden huipputuotteiden parissa.