K18-hoito on yksi hiusalan hienoimmista tuotteista K18 Hair -brändiltä.

Se on vuosikymmenen kestäneiden tutkimusten tuloksena syntynyt ainutlaatuinen ja ennennäkemätön K18Peptide™-peptidiä sisältävä innovaatio.

Tuotteen vaikutuksia ovat mm.:

 • Terveemmät ja elinvoimaisemmat hiukset
 • Värjäyksestä, vaalennuksesta tai rakennekäsittelystä aiheutuneiden vaurioiden korjaaminen sekä uusien ennaltaehkäisy
 • Uskomattoman sileät, pehmeät, vahvat ja kimmoisat hiukset
 • Värin haalistumisen, latvojen haaroittumisen ja hiusten katkeilun ehkäiseminen
 • Ilmavat hiukset tuotteen kevyen koostumuksen ansiosta

Jos innostuit tuotteesta jo yhtä paljon kuin me, jatka lukemista.

Ymmärrät pian vielä paremmin, mistä on kyse, mikä on K18Peptide™-peptidi, miten k18-hoito tehdään ja miksi me olemme täysin ihastuneita tähän ainutlaatuiseen innovaatioon.

Ymmärrät myös, miksi tuotteen hintaluokka on hyvin erilainen kuin mihin olemme normaalisti hiustuotteissa tottuneet.

Lue tuotteesta lisää tuotesivuilta.

Mikä k18-hoito siis oikeastaan on?

K18-hoito on hiuksiin jätettävä vegaaninen ja cruelty-free hoitoaine, jonka avulla hiuksistasi tulee elinvoimaiset, vahvat ja terveet. K18-hoidon avulla korjaat hiuksiesi vaurioita sisimmässä kerroksessa, samalla korjaten jo syntyneitä vaurioita, mutta myös ehkäisten tulevia.

Tuote sisältää ainutlaatuista K18Peptide™-peptidiä, jonka avulla palautat hiustesi keratiinirakenteen ennalleen neljässä minuutissa. Hiusten keratiinirakenteen lujuudesta riippuu, kuinka elinvoimaiset ja vahvat hiuksesi ovat.

Kolme adjektiivia, joilla me kuvailisimme k18-hoitoa:

 • Ainutlaatuinen (vastaavia tuotteita ei ole markkinoilla)
 • Pitkävaikutteinen (korjaa hiustesi rakennetta progressiivisesti)
 • Helppo ja vaivaton (vain 4 minuuttia ja hiuksistasi tulee elinvoimaiset)

Tuotteella korjaat hiuksia niiden syvimmästä kerroksesta vahvistaen näin hiusta kokonaisvaltaisesti. Tuote korjaa yksittäisiä hiuksia ainutlaatuisen K18Peptide™-peptidin avulla, jonka ansiosta hiuksistasi tulee elinvoimaiset, kimmoisat ja hyvinvoivat.

Ainiin! Tilaa uutiskirjeemme niin saat -10% alennuksen heti seuraavasta ostoksestasi. Lisäksi saat paljon hyviä tarjouksia ja kivoja yllätyksiä tulevaisuudessa 😊

Tutkittu K18Peptide™ on kaiken salaisuus

K18-hoito perustuu K18Peptide™-peptidiin, joka on patentoitu vuosikymmenen tutkimustyön jälkeen. K18Peptide™ on molekyyli, joka korjaa hiusten keratiinirakennetta ainutlaatuisella tavalla. Tämä läpimurroksikin tituleerattu peptidi on pitkäaikaisen tutkimustyön ja testauksen tulos, eikä vastaavaa ole aiemmin markkinoilla nähty.

On kliinisesti todistettu, että K18Peptide™-peptidi uudelleenrakentaa hiusten keratiinirakennetta biomimeettisesti tehden hiusten keratiiniketjuista ja rikkisidoksista jälleen ehjiä. Keratiiniketjujen ja rikkisidosten korjaaminen tapahtuu niin, että tuote kuljettaa aminohappoja hiuksiesi kuitukerroksiin, ja siten yhdistää ja korjaa keratiiniketjuja ja rikkisidoksia.

Tavalliset hiustuotteet eivät pysty korjaamaan hiuksen rakennetta molekyylitasolla, vaan ne ainoastaan hoitavat hiusta.

Siten K18Peptide™-peptidiä sisältävä k18-hoito ei ole väliaikainen apu hiuksissa oleviin vaurioihin, vaan ensimmäisenä ja ainoana tuotteena markkinoilla rakentaa hiuksen vaurioituneita keratiiniketjuja pitkäkestoisemmin ja kokonaisvaltaisemmin kuin koskaan aiemmin.

Peptidin avulla vaurioituneet hiukset myös korjaantuvat ja saavuttavat menetettyä elinvoimaansa ennätysnopeasti. Vain neljässä minuutissa K18Peptide™ palauttaa hiuksiin niiden luontaista kimmoisuutta ja elinvoimaa, korjaten samalla hiuksissa olevia vaurioita.

Ainutlaatuisen K18Peptide™-peptidiä sisältävästä hoitoaineesta tekee myös se, että sen vaikutukset ovat pysyviä. Eivät väliaikaisia, näennäisiä tai hetkellisiä, vaan aidosti pysyviä. Tuote korjaa hiusta syvimmästä kerroksesta lähtien riippumatta siitä, onko hiuslaatusi suora, kihara, käsitelty tai käsittelemätön. Oli hiuksesi millainen ja millaisessa kunnossa tahansa, k18-hoito lisää hiustesi hyvinvointia ja elinvoimaa ennennäkemättömällä tavalla.

K18-hoito sopii jokaiselle – hiustyypistä riippumatta 👱‍♀️👩‍🦱🧑‍🦰

Huolimatta siitä onko hiuksesi…

 • käsitelty
 • käsittelemätön
 • kihara
 • suora

…K18-hoito sopii jokaiselle hiustyypille

Meidän kaikkien hiuksissa on usein vaurioita, jotka ovat voineet syntyä lämpökäsittelystä, värjäyksestä tai jopa auringosta. Kun hiukset ajan kuluessa vaurioituivat, ne menettävät luontaista kiiltoa, kimmoisuutta ja elinvoimaa.

Voimmekin tarkastella hiuksen rakennetta tikapuina, jotka koostuvat kahdesta pystysuorasta ja useista poikittaisista puista. Kaksi pystysuoraa puuta ovat yhden hiuksesi reunat, ja reunojen sisällä menevät poikittaiset puut ovat hiuksesi rikkisidoksia. Mitä enemmän yksittäisessä hiuksessa on rikkisidoksia, sitä vahvemmat ja terveemmät hiuksesi ovat.

Moni miettii, kannattaako käyttää k18-hoitoa vai Olaplexia. Rikkisidoksien korjaamiseen erinomainen tuote on Olaplex, joka korjaa hajonneita rikkisidoksia ja ehkäisee uusien rikkisidoksien hajoamista

Tässä vaiheessa k18-hoito astuu esiin. Vaikka hiuksen jokainen poikittainen puu, eli rikkisidos olisi kunnossa, puuttuu hiuksesta elinvoimaa, jos kaksi pystysuoraa tukipuuta eivät ole kunnossa. Yksittäinen hius koostuu polypeptidiketjuista, jotka voidaan nähdä juuri mainittujen tikapuiden kahtena pystysuorana tukipuuna.

K18-hoito toimii syvemmällä molekyylitasolla ja korjaa katkenneita polypeptidiketjuja, samalla yhdistäen uudelleen rikkisidoksia. Kun polypeptidiketjujen rakenteet katkeavat, tämä tuote menee rakenteen sisään ja yhdistää ne uudelleen. Tällöin hiuksissasi olevat polypeptidiketjut rakentuvat uudelleen, ikään kuin ne eivät olisi koskaan vaurioituneetkaan.

”Yksinkertaisesti” K18 hoito siis korjaa jo syntyneitä vaurioita hiuksen sisimmässä kerroksessa yhdistäen hiuksen katkenneita sidoksia ja ketjuja uudelleen.

Ja tuo yllä oleva tekee hiuksistasi vahvemmat, terveemmät ja elinvoimaisemmat.

Tuote jäljittelee hiuksen luonnollista rakennetta ja sulautuu sidosten ja ketjujen joukkoon saumattomasti, tehden hiuksista kimmoisat ja elinvoimaiset. Jo aiemmin mainitun tikapuuesimerkin mukaisesti hoito siis vahvistaa niin tikapuiden pystysuoria tukipuita kuin myös poikittaisia puita eli sidoksia.

Kun hiusta hoitaa sen sisimmästä kerroksesta alkaen, palautuvat hiustesi kokonaisvaltainen vahvuus ja kimmoisuus kovienkin vaurioiden jäljiltä takaisin ennalleen.

Ovatko hiuksesi värjätyt? Lue tämä 👇

Kovimpia vaurioita hiuksiin syntyy usein esimerkiksi värjäyksen johdosta ja silloin, jos hiusta ei ole hoidettu asianmukaisesti esimerkiksi Olaplexin avulla. Jos hiuksiasi on värikäsitelty paljon, on k18-hoito silloin oivallinen valinta.

Tuote ylläpitää hiusväriäsi, samalla lisäten hiuksiisi elinvoimaa, vahvuutta ja kiiltoa. Jos hiustesi helliminen on jäänyt vähemmälle, tuotteen avulla elvytät hiuksesi voimaan jälleen paremmin.

Jokaisella meistä on joskus ollut kaksihaaraisia ja hiuksemme ovat katkeilleet ja molempiin ongelmiin erinomainen ratkaisu on k18-hoito. Sen lisäksi, että tuote korjaa vaurioitunutta hiusta sisältäpäin, se myös ennaltaehkäisee mahdollisia tuleviakin vaurioita. K18-hoidon avulla ehkäiset hiustesi haaroittumista ja katkeilua. Kun hiuksissasi ei ole kaksihaaraisia ja ne eivät katkeile yhtä paljon kuin aiemmin, vahvistuvat hiuksesi kokonaisvaltaisesti ja eivät vain näytä paremmin voivilta, vaan oikeasti ovat sitä.

Hiusväri siis säilyy terveessä hiuksessa paremmin.

Miksi k18-hoito on hyvä?

Saatatkin nyt miettiä, mikä tekee k18-hoidosta ainutlaatuisen verrattuna muihin hiuksiin jätettäviin hoitoaineisiin, ja miksi sinun kannattaisi ihastua siihen yhtä paljon kuin meidän.

a) Se on todella tehokas 💪

Useat hiuksiin jätettävät hoitoaineet tarjoavat hiuksillesi väliaikaisen ratkaisun korjaten ainoastaan hiusten uloimpia kerroksia antaen hetkellistä elinvoimaa. K18-hoito sen sijaan sukeltaa syvälle yksittäisen hiuksen sisimpään ja korjaa hiusta sen syvimmistäkin kerroksista.

Hoidon avulla et ainoastaan luo illuusiota hyvinvoivista hiuksista, vaan korjaat aidosti hiuksiasi syvimpiä kerroksia myöten. Kun hiusta hoidetaan sen sisimmästä kerroksesta lähtien, voivat hiukset kokonaisvaltaisesti paremmin.

K18-hoito palauttaa hiuksillesi niiden luonnollisen ja alkuperäisen elinvoiman riippumatta siitä, ovatko hiuksesi vaurioituneet värjäyksestä, lämpökäsittelystä tai vaikka auringon valosta. Meidän kaikkien hiukset ovat enemmän tai vähemmän vaurioituneet jostain!

Ainutlaatuinen K18Peptide™-peptidi lisää pehmeyttä, vahvuutta ja kimmoisuutta myös ennestään hyvinvoiville hiuksille. Vaikka hiustesi vointi olisikin jo hyvä, miksi et muuttaisi sitä erinomaiseksi k18-hoidon avulla?

b) Se on todella nopeavaikutteinen 🐇

Kun ainutlaatuisesta K18Peptide™-peptidistä ja sen tuomista mullistavista muutoksista siirrytään tuotteen muihin hyviin ominaisuuksiin, jatkuu hyvien ominaisuuksien lista entisestään.

Vain harvat hyvinvointiin liittyvät asiat ovat saatavilla välittömästi, mutta k18-hoidon avulla hiustesi elinvoimaisuus ja hyvinvointi lisääntyvät merkittävästi jo neljässä minuutissa.

Vain minuuteissa k18-hoito korjaa hiuksiasi sisimmästä saakka, jolloin hiustesi kokonaisvaltainen hyvinvointi kasvaa silmissä. Hoito on nopeutensa lisäksi myös progressiivinen, eli ensimmäisen neljän minuutin jälkeen hoitoa kannattaa käyttää 4–6 hiustenpesun yhteydessä.

Saat siis välittömän avun elinvoimansa menettäneille hiuksillesi, minkä lisäksi kohennat hiustesi hyvinvointia pesu pesulta aina kimmoisampaa, pehmeämpää ja vahvempaa lopputulosta kohti.

c) Siinä ei ole mitään ylimääräistä 🌱

Vaikka k18-hoidon hyviä ominaisuuksia on jo listaksi asti, löytyy niitä edelleen lisää. Jos tuote on jo helppokäyttöinen, nopeavaikutteinen ja ainoa laatuaan markkinoilla, mitä muuta voisimme vielä toivoa? Kaiken jo aiemmin mainitun hyvän lisäksi k18-hoito on vegaaninen ja cruelty-free, eli sitä ei ole testattu eläimillä. Tuote ei myöskään sisällä sulfaatteja, parabeeneja, silikoneja tai keinotekoisia väriaineita. Lisäksi tuote sisältää hiusväriäsi ylläpitäviä ainesosia, joten jos olet värjännyt hiuksiasi, tämä tuote suojaa ja ylläpitää hiustesi väriä.

Kampaamotasoista hiustenhoitoa kotonasi

Kampaamokäynti on useimmille meistä elämys, jonka jälkeen hiukset ovat parhaimmillaan ja asettuvat juuri niin kuin toivomme niiden asettuvan. Miksi et siis toteuttaisi kampaamotasoista hiustenhoitoa kotonasi?

K18-hoitoja tehdään myös kampaamoissa, mutta verkkokaupastamme voit tilata K18 Hair Leave-in Molecular Repair Hair Mask -tuotteen, jolla hoidat hiuksiasi kuin kampaajasi tekisi.

Jos kampaajasi on tehnyt hiuksillesi k18-hoidon, on erittäin suositeltavaa, että jatkat hoitojen tekemistä myös kotonasi, jotta hiusten saavutettu elinvoimaisuus ja hyvinvointi pysyvät samanlaisina elleivät jopa parempina jatkossakin.

Jokainen meistä kaipaa välillä luksusta arkeen, mutta harva meistä voi käydä viikottain kampaajalla tai muutoin hemmottelemassa itseään. Hiuksiin jätettävän k18-hoitoaineen avulla luot arkeesi hetken luksusta ja hemmottelua, kun käsittelet hiuksiasi niin kuin kampaajasikin tekisi.

Ajattele, että voit tavallisena arki-iltana saavuttaa saman ihanan, silkkisen, kimmoisan ja vahvan lopputuloksen hiuksellesi kuin mitä kampaajasi loihtisi.

Sen lisäksi, että voit k18-hoitoaineen avulla taata itsellesi ja hiuksillesi kampaamotasoista hemmottelua, se ei vaadi sinulta juuri mitään. Kiireisenä arki-iltana saatat pohtia, milloin ehtisit kampaajalle, kun jokainen viikonpäivä on jo täynnä ohjelmaa. Juuri sellaisella hetkellä tämä tuote on täydellinen valinta.

Hoito ei vaadi sinulta neljää minuuttia enempää, mutta lopputuloksena saat samanlaisen ihanan elinvoiman ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin hiuksillesi kuin kampaajalla. K18-hoito on siis oivallinen juuri silloin, kun sinulla on vain vähän aikaa, mutta kaipaat hetken hemmottelua itsellesi. Ihana hemmotteluhetki ei kuitenkaan vaadi jo aiemmin mainittua neljää minuuttia enempää, joten sinun ei tarvitse käyttää koko iltaa hiustesi ja itsesi hemmotteluun, jos et ehdi.

Saatat pohtia, montako hemmotteluhetkeä 50 ml kokoinen tuote sinulle mahdollistaa 🤔

Keskeisiä tekijöitä riittoisuudelle ovat toki hiustesi pituus, paksuus ja kunto, mutta 50 ml kokoisesta pakkauksesta riittää vähintään 16 hoitokertaan.

Tilaamalla yhden 50 ml pakkauksen k18-tehohoitoa, sinulla on siis edessäsi useiden kuukausien ajan helppoja, vaivattomia ja nopeita hiustesi hellimishetkiä! Parasta on, että voit tehdä kampaamotasoiset k18-hoidot itsellesi juuri silloin kuin sinulle itsellesi parhaiten sopii, ja saat nauttia ihanan elinvoimaisista hiuksista kerta toisensa jälkeen.

Hiustesi hyvinvointi vielä paranee jokaisen käyttökerran jälkeen tuotteen progressiivisuuden vuoksi, joten jokainen hemmotteluhetki on vielä edeltäjäänsä tuloksekkaampi.

Joko olet yhtä paljon tuotteen lumoissa kuin mekin? Mennään siis seuraavaksi asiaan, eli miten k18-hoito käytännössä tehdään.

Miten k18-hoitoa käytetään?

Kuten jo aiemmin mainitsimme, kyseessä on hiuksiin jätettävä hoitoaine, joten sen käyttö tapahtuu luonnollisesti sen jälkeen, kun olet ensin pessyt hiuksesi shampoolla. Hoitoainetta sinun ei tarvitse käyttää. Pesun jälkeen k18-hoitoainetta levitetään pyyhekuiviin hiuksiin, yksi painallus kerrallaan. Tarvittava tuotteen määrä riippuu hiustesi pituudesta, paksuudesta ja kunnosta. Tuotetta tulee levittää latvoista tyveen, ja vaikutusaika on neljä minuuttia. Sinun ei tarvitse huuhdella tuotetta pois, vaan voit neljän minuutin jälkeen jatkaa hiustesi muotoilua tavalliseen tapaan.

K18-hoito yksinkertaisesti:

 • Hiustenpesu shampoolla
 • Pyyhekuivaus
 • K18-hoidon levittäminen
 • 4 min vaikutusaika
 • Nauti elinvoimaisista ja hyvinvoivista hiuksistasi

Kyllä, niin helppoa se on!

Saavuttaaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen, sinun kannattaa tehdä k18-hoito seuraavien 4–6 pesukerran aikana, riippuen hiustesi kunnosta. Kun olet tehnyt alun tehohoidon, jatkuvassa käytössä on sopivaa käyttää tuotetta 3–4 pesun välein. Tällöin ennaltaehkäiset uusia vaurioita erittäin tehokkaasti, samalla ylläpitäen hiustesi jo saavuttamaa vahvuutta ja elinvoimaa.

Meidän 5 suosikkiominaisuutta tuotteesta

Lista k18-hoidon parhaista puolista on tässä vaiheessa kasvanut jo hyvin mittavaksi, mutta halusimme silti vielä koota listan, johon kokoamme meidän suosikkiominaisuutemme hoidosta.

1. Yksinkertaisuus. Jos kylpyhuoneessasi on joskus vallinnut tilanne, jossa hiusten tehokasta hoitoa varten on useampia eri purkkeja ja purnukoita, tämä tuote on ratkaisu tähän(kin) tilanteeseen. Koska k18-hoito korjaa, vahvistaa ja antaa hiuksillesi elinvoimaa, voit luopua monista aiemmin käyttämistäsi tuotteista. K18-tehohoidon jälkeen sinun ei enää tarvitse käyttää muita hoitoaineita, sillä tämä tuote korjaa ja ylläpitää hiustesi hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

2. Tehokkuus. Kun huomaat hiustesi vaativan akuutisti lisää elinvoimaa, voit k18-hoidon avulla saavuttaa sen ainoastaan neljässä minuutissa. Jokaisella meistä on elämässämme hetkiä, kun hiusten hyvinvointi saattaa unohtua kiireen keskellä ja jäädä taka-alalle. Vaikutusaika on kuitenkin niin nopea, että hemmottelet itseäsi alle viidessä minuutissa, ja ihanasta lopputuloksestakin pääset nauttimaan välittömästi.

3. Helppous. Et tarvitse muita tuotteita, eikä hoidon onnistuminen vaadi erityistä shampoota tai pitkää vaikutusaikaa. Kampaamotasoiseen hiusten hellimiseen et tarvitse kuin yhden tuotteen ja neljä minuuttia. Niin helppoa se on!

4. Laatu. K18-hoito on korkealaatuinen hiustenhoitotuote, joka on vegaaninen ja cruelty-free, eli tuotetta ei ole testattu eläimillä. Tuote ei myöskään sisällä sulfaatteja tai parabeeneja, joten kaikki ylimääräinen on jätetty pois, ja tuote sisältää vain ja ainoastaan hyviä, hoitavia ja tehokkaita ainesosia. Lisäksi on myös kätevää, ettet tarvitse useita erilaisia purkkeja ja purnukoita, vaan voit säästää rahaa ja ympäristöä ostamalla ainoastaan K18 Hair Leave-in Molecular Repair Hair Maskin, jolla hoidat hiuksiasi kokonaisvaltaisesti.

5. Ainutlaatuisuus. K18-hoitoa vastaavaa tuotetta ei ole olemassa. Tuote on ainoa laatuaan markkinoilla, ja on syntynyt vuosikymmenen kestäneen tutkimuksen tuloksena. Tuote on kliinisesti testattu ja toimii molekyylitasolla, eikä mikään muu tuote markkinoilla pysty korjaamaan hiuksiasi yhtä kokonaisvaltaisesti ja syvältä saakka korjaten kuin K18 Hair Leave-in Molecular Repair Hair Mask pystyy. Voit siis luottaa siihen, että tämä tuote on kehitetty aidosti korjaamaan ja edistämään hiustesi hyvinvointia.

Yhteenveto

Mullistava ja ainutlaatuinen k18-hoito on juuri niin mahtava tuote kuin mitä sen puhutaan olevan.

K18-hoidon yksinkertaisuus ja helppous tekevät siitä helpon ja jokaisen arkeen sopivan tuotteen, jolla jokainen meistä voi suoda itselleen hemmotteluhetken keskellä kiireisintäkin arkea.

Tuote on aineosaluetteloaan myöten vahva mutta lempeä hiuksillesi, koska tuote ei sisällä mitään ylimääräistä. Turhat sulfaatit ja parabeenit on jätetty pois, mutta välittömästi näkyvät tulokset ja pitkäaikainen hyvinvointi on taattu hiuksillesi.

Vegaanius ja cruelty-free tarkoittavat myös, ettei tuotetta ole testattu eläimillä, mikä on myös yksi tuotteen monista hyvistä ominaisuuksista.

Suo itsellesi yksinkertainen, ainutlaatuinen ja tehokas hemmotteluhetki kotonasi, ja tilaa k18-hoito itsellesi. Me takaamme, että ihastut tuotteeseen yhtä kovasti kuin me.

Tilaa tuote nyt meiltä, ja voit nauttia elinvoimaisista ja vahvoista hiuksista jo 1–2 arkipäivän aikana!

One thought on “K18-hoito – mitä, miksi, kenelle ja miten?

Comments are closed.