Loma on ihmisen parasta aikaa. On aikaa nauttia kiireettömyydestä ja ottaa aurinkoa biitsillä. Mikä onkaan ihanampi tunne illalla, kuin helteisen päivän jättämä kuumuus iholla. Oletko huomannut, että loman lähestyessä loppua hiuksetkin alkavat näyttämään siltä että jotain voisi tehdä? Entä jos käyttäisit suojaavia tuotteita ja ylläpitäisit näin ollen hiusten kaunista väriä ja kiiltoa koko kesän? 

Aurinko on tunnetusti tehokas vaalentaja. Se vie värit hiuksista melkoisen nopeasti. Paul Mitchelin Color Protect shampoo on hellävarainen tuote, joka sopii päivittäiseen käyttöön. Sen sisältämä auringonkukkauute suojaa hiuksia uv-säteiltä. Erityisesti punaiset hiusvärit saattavat haalistua nopeasti, mutta Joicon Color Endure shampoo on suunniteltu suojaamaan väriä. Se vaahtoaa hyvin sekä sisältää väriä hellivän hydroxy sun complex- yhdisteen. Mikäli hiukset ovat kärsineet jo pahasti auringosta ja vaikkapa merivedestä, niin Joicon K-pak revitaluxe tehohoito jälleenrakentaa ja kosteuttaa hiuksia. Ihana hiusnaamio, joka on tehokas ja ylellisen tuntuinen tuote. Pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin suihkutellaan Joicon K-pak Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector, joka auttaa hiusväriä kestämään pidempään K-Pak color therapy mekanismin avulla. Tämä mekanismi lukitsee värin ja kosteuden ja luo suojakalvon hiusten uloimpaan kerrokseen. Tuote auttaa selvittämään takkuisen tuntuiset hiukset ja se sisältää tietenkin uv- ja lämpösuojan. 

Entäpä sitten kuivat ja luonnonkiharat hiukset? Suosittelen ehdottamasti shampoon ja hoitoaineen lisäksi hiuksiin jätettävää hoitosuihketta. Paul Mitchelin Awapuhi Moisture Mist on kevyt ja kosteuttava tuote, joka ei tahmaa hiuksia. Sitä voi suihkuttaa pesukertojen välissä ja tällä tuotteella voi virkikstää pörröisen kiharan aamuisin. Sopii myös iholle kosteuttamaan eli on todella kevyt tuote. Toinen aivan ihana löytö on Paul Mitchelin Marula Oil Light hoitoöljy. Muutama tippa riittää hiusten pituuksiin ja latvoihin. Tämä toimii hienosti myös vaikkapa muotovaahdon sekaan annosteltuna. Antaa kiiltoa ja joustavuutta, sekä suojaa latvoja. Parasta tässä tuotteessa on se, että se pehmentää ja kosteuttaa myös ihoa. Pari tippaa riittää hyvin, kun sen sekoittaa ihovoiteen sekaan. Erittäin riittoisa ja monikäyttöinen tuote siis. Paul Mitchelin Lavender Mint shampoo sekä hoitoaine ovat kuivan hiuksen pelastus. Pehmentää ja kosteuttaa hiusta, hoitaen samalla myös kuivaa hiuspohjaa.

Ihania kesäisiä päiviä ja kuumia iltoja toivottaa Style Team!