Olemme sulkeneet verkkokauppamme. Kiitos kun olet ollut asiakkaamme 😍

Olaplex-tarjoukset – Löydä suosikkisi ale-hintaan

Olaplex-tarjoukset - Parhaat Olaplex-Alet löydät kootusti alta:

Olaplex-tuotteet ovat meidän suosituimpia tuotteitamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhaita hiustenhoitotuotteita. Tältä sivulta löydät kootusti Olaplex-tarjoukset. Olemme varmoja, että löydät itsellesi sopivat tuotteet ale-hintaan.

Treatment Duo - hiustenhoidon peruspaketti

Olaplex Treatment Duo on yksi suosituimmista tuotepaketeistamme. Se sisältää no 4 shampoon ja No 5 hoitoaineen.

Tuotepakkauksen sisältö:

  • Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo 250 ml
  • Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner 250 ml

Duo sopii hyvin kaikille hiustyypeille, käsittelemättömistä ja hyväkuntoisista aina kuiviin ja hauraisiin hiuksiin saakka.  

Treatment Trio - Täydellinen hoitopaketti hiuksille

Olaplex Treatment Trio löytyy todennäköisesti myös naapurisi hoitolaukusta. Paketissa on kaikki mitä tarvitset parantamaan hiustesi elinvoimaa

Tuotepaketin sisältö:

  • Olaplex No. 3 Hair Perfector 100 ml
  • Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo 250 ml
  • Olaplex No. 5 Bond Maintenance 250 ml

Trio sopii erinomaisesti kuiville, käsitellyille, värjätyille ja rasittuneille hiuksille, jotka kaipaavat vahvistamista ja ravitsemista.

Miksi hyödyntää Olaplex-ale?   

Me Nordic Hair Housella haluamme tarjota mahtavia Olaplex-aleja ja -tarjouksia ympäri vuoden! Ai miksi? Koska riippumatta vuodenajasta tai hiuslaadustasi, on Olaplex erinomainen valinta hiustesi hyvinvoinnin edistämiseen ja ylläpitoon. 🧡 

Meille Nordic Hair Housella on tärkeää, että jokainen voi hoitaa hiuksiaan laadukkailla hiustenhoitotuotteilla. Siksi löydätkin meiltä vaihtuvia Olaplex-tarjouksia sekä -alennuksia! 

Olaplex-tarjous on oiva tilaisuus aloittaa hiustesi helliminen korkealaatuisilla, kampaamotasoisilla hiustenhoitotuotteilla. Me takaamme, että hiuksesi rakastavat Olaplex-tuotteita yhtä paljon kuin mekin. Olaplex-ale takaa sinulle edulliset tuotteet, joilla hoidat esimerkiksi kuivia, käsiteltyjä, rasittuneita ja hauraita hiuksia. 

Miksi sinun kannattaisi hyödyntää Olaplex-tarjoukset? 

  • Olaplex korjaa hiusten vaurioita molekyylitasolla 
  • Hiuksistasi tulee vahvemmat 
  • Saat hiuksiisi lisää kosteutta ja kiiltoa 
  • Olaplex ehkäisee uusien vaurioiden syntymistä 

Olaplexin hyvien ominaisuuksien listaa voisi jatkaa lähes loputtomiin ja voitkin tutustua niihin esimerkiksi Olaplexin 10 parasta ominaisuutta –blogissamme. Kun olet yhtä vakuuttunut Olaplexin hienoudesta kuin mekin, voit tutustua myös siihen, miten teet Olaplex hoidon kotona 

Sitten, kun tiedät haluavasi Olaplex tarjoukset itsellesi, on aika sukeltaa Olaplex alennuksien maailmaan. Olaplex tarjouksien lisäksi Tarjoukset –osiostamme löydät myös muita kampaamoalan huipputuotteita.  

Kun haluat keskittyä ainoastaan Olaplex –tuotteiden shoppailuun, voit mennä etsimään suosikkejasi suoraan Olaplex –sivultamme.

Nordic Hair Housen Olaplex-tarjous on voimassa niin kauan kuin alennuksessa olevaa tuotetta on varastollamme. Väitämme, että yksi verkkokauppamme parhaita puolia on myös se, miten nopeasti saat tuotteemme itsellesi! Kun hyödynnät Olaplex-alen nyt, saat tuotteet itsellesi jo 1–2 arkipäivän kuluessa. Takaamme sinulle siis Olaplex-tarjoukset sekä nopean toimituksen!  

Kun Olaplex-ale on hyödynnetty ja tarjoustuotteet ovat saapuneet sinulle, suosittelemme lämpimästi, että kurkistat mitä Olaplex-kurssillamme on! Kurssi on ilmainen 20min kestävä kokonaisuus, jolla käymme läpi mm. Miten saat parhaan hyödyn irti Olaplex-hoidoista. Myös kurssin tilaajille on tiedossa pieni yllätys sähköpostiin. 🥳 Ihastu kanssamme Olaplexiin! 

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat tyylivinkit suoraan sähköpostiisi.

Ostoskori