Listasimme meidän mielestämme Olaplexin 10 parasta ominaisuutta. Mennään siis suoraan asiaan👇

10. Olaplexit ovat vegaanisia 🌱

Kaikki Olaplexin tuotteet ovat vegaanisia ja cruelty-freeksi todistettuja. Tuotteita tai ainesosia ei siis testata eläimillä.

9. Ne eivät sisällä parabeeneja tai sulfaatteja 🚫

Olaplexin-tuotteet eivät sisällä parabeeneja tai sulfaatteja. Molemmat näistä aineista sopisivat hyvin hiustenhoitotuotteeseen, mutta… ihmiselle ne eivät sovi. 

Parabeenit ovat säilöntäaineita, jotka pidentävät kauneudenhoitotuotteiden säilyvyyttä estämällä bakteerien ja homeen kasvua. Ihmisen kehossa parabeenien on kuitenkin uskottu toimivan ikään kuin ylimääräisenä estrogeeninä, joka voi laukaista syöpäsolujen kasvun. 

Sulfaatit puolestaan lisäävät tuotteen vaahtoavuutta ja kykyä puhdistaa ihoa ja hiusta. Tuo voi kuulostaa äkkiseltään hyvältä, mutta sulfaattien on tutkittu jättävän jäämiä sydämeen, aivoihin ja keuhkoihin. Tällaisista merkinnöistä tunnistat sulfaatit: sodium laureate sulfate, ammonium laureate sulfate ja sodium lauryl sulfate.

8. Pidentää hiusvärin kestoa 🦄

Mitä terveemmät ja vahvemmat hiukset, sen pidempää hiusväri kestää. Lisäksi mitä laadukkaammalla tuotteella peset ja hoidat hiuksiasi, sen pidempää hiusvärisi kestää.

Olaplex vahvistaa ja korjaa hiuksiasi jokaisella pesu- ja hoitokerralla, jolloin väri pysyy hiuksissa paremmin. Tuotteiden laadukkuus taas takaa sen, että tuotteissa on hoitavia ainesosia riittävän paljon suhteessa tuotteen pesuominaisuuksiin, jos siis käytät esimerkiksi Olaplexin shampoota.

7. Kosteuttaa kuivia hiuksia vähentäen sähköisyyttä ja pörröisyyttä 💧

Jos hiuksesi ovat kuivat, niin ne ovat todennäköisesti myös sähköiset ja pörröiset. Hiusten kuivuus johtuu usein siitä, että hiuksesi ovat vaurioituneet tai hauraat. Kun hius on vaurioitunut, niin kosteus ei pysy hiuksessa yhtä hyvin kuin terveessä hiuksessa. Kosteus ikään kuin vuotaa hiuksesta ulos.

Olaplexin tuotteet korjaavat tutkitusti hiusten vaurioita, jolloin kosteus lukkiutuu hiukseen. Tällöin kuivuus, sähköisyys ja pörröisyys häviävät.

6. Vahvistaa hiuksia tuntuvasti (myös hyvin hauraita ja ohuita hiuksista) 💪

Olaplex on suunniteltu niin, että sen päätarkoitus on korjata ja vahvistaa hiuksia korjaamalla hiuksiesi sisäisiä rikkisidoksia. Mitä enemmän hiuksissasi on ehjiä rikkisidoksia, sen vahvemmat hiuksesi ovat. Huomaat eron aiempaan jo ensimmäisen Olaplex-hoidon jälkeen.

5. Tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille 👱‍♀️👩‍🦱🧑‍🦰👱‍♂️

Kaikki tuotteet sopivat niin suorille, kiharille, laineikkaille, ohuille kuin paksuillekin hiuksille. Ne toimivat sekä lyhyisiin että pitkiin hiuksiin. Tässä muutamia kuvia, mitä Olaplex-hoito saa aikaan!

4. Olaplex-sarjassa on jo 10 eri tuotetta, joten voit tehdä useita erilaisia hoitoja 🔟

10 erilaista tuotetta takaa sen, että jokainen löytää niiden joukosta oman suosikkinsa. Joukosta löytyy tehohoito, shampoo, hopeashampoo, syväpuhdistava shampoo, hoitoaine, muotovaahto, hiusöljy jne. Eli kaikkea löytyy.

Jos Olaplex on sinulle uusi tuttavuus, niin suosittelemme aloittamaan Olaplexin alkuperäisellä No. 3 -tehohoidolla.

3. Ravitsee hiuksia sisältäpäin lisäten hiusten elinvoimaisuutta ja kiiltoa 💎

Hiustesi elinvoimaisuus ja kiilto lähtee aina hiuksesta sisältäpäin. Jos hius on vaurioitunut, se ei voi olla kiiltävä ja elinvoimainen. Samaten jos hiuspohjasi on ärtynyt tai kuiva, siitä ei voi kasvaa elinvoimaisia hiuksia.

Olaplex on niin laadukas tuote, että se on hellä ja hoitava hiuspohjallesi samalla kun se vahvistaa ja korjaa hiuksissa olevia vaurioita. Ja meillä jokaisella on hiuksissamme näitä vaurioita, koska niitä syntyy ihan arkisissa tilanteissa: hiuksia harjatessa, saunassa, auringossa jne.

2. Suojaa hiuksiasi uusilta vaurioilta jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen 🙆‍♀️

Sen lisäksi, että Olaplex korjaa hiuksissa olevia vaurioita, se myös suojaa hiuksia uusien vaurioiden syntymiseltä. On toki hyvä muistaa, ettei mikään tuote voi suojata hiuksia kaikilta vaurioilta. Olaplex vähentää kuitenkin uusien vaurioiden syntymistä merkittävästi, koska se tekee hiuksesta kokonaisuudessaan vahvemman, jolloin hiuksesi kestävät rasitusta paremmin. 

Huomaat eron jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen, kun teet esimerkiksi tämän Olaplexin tehohoidon.

1. Olaplex on ainoa tuote(sarja), joka korjaa hiustesi katkenneita rikkisidoksia molekyylitasolla, mikä tekee tuotteesta täysin uniikin 🥇

Tämä viimeinen kohta on oikeastaan se syy kaikelle edellä mainitulle. 

Olaplex on tuote, joka pystyy siihen, mihin mikään muu tuote ei pysty. Se korjaa hiustesi katkenneita rikkisidoksia molekyylitasolla.

Asia on helpompi ymmärtää, kun mietit tikapuita. Tikapuissa on kaksi pystysuoraa ja useita poikittaisia puita. Kuvittele, että kaksi pystysuoraa puuta ovat yhden hiuksesi reunat. Reunojen sisällä menee poikittaisia puita, eli rikkisidoksia. 

Mitä enemmän rikkisidoksia, sen vahvemmat ja terveemmät hiuksesi ovat. Kukaan ei voi välttyä rikkisidosten hajoamiselta. Jos pörrötät nyt hiuksiasi, niin rikkisidoksia hajoaa. Olaplex on ainoa tuote maailmassa, joka korjaa hajonneita rikkisidoksia JA ehkäisee uusien rikkisidosten hajoamista.

Mikään muu hiustuote ei pysty samaan kuin Olaplex. Siksi se on niin ainutlaatuinen tuote.

Olaplexin patentoidun, tutkitun ja turvallisen ainesosan (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleaten) ansiosta Olaplex korjaa hiuksiasi molekyylitasolla ja muuttaa kuivat ja hauraat hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi ja elinvoimaisiksi.

Kokeile ihmeessä! Et pety 🥳

Voit tutustua kaikkiin Olaplex-tuotteisiin täältä.

Voit tutustua kolmeen erilaiseen tuotteilla tehtävään hoitoon täältä.