Olaplexin uusin hitti

Olaplex hittisarja on laajentunut, Olaplex No.6 on saapunut Suomeen ja nyt monien odottama hiuksiin jätettävä uutuus-tuote on saatavilla.

Kuva: Olaplex

Olaplexin tehoa ja mahtavuutta lienee turha enää erikseen hehkuttaa koska jokainen hiuksista kiinnostunut on kyllä jo varmasti vähintään kuullut Olaplexista ja vankkumattomia Olaplex faneja on valtava joukko ympäri maailman. Jos et vielä ole kuullut tuotteesta niin lue ihmeessä eteenpäin sillä kyseessä ei ole mikään one hit wonder vaan tähän asti Olaplex on tuonut puoli tusinaa täysiä hitti tuotteita joista uusin, No.6, ’kutonen’ jatkaa samaa linjaa.

No.6 

No.6 on must-tuote jokaiselle Olaplex fanille koska tämä creme muiden Olaplex tuotteiden tapaan korjaa hiuksen rakenteen siltoja ja vahvistaa hiusta, se myös tekee paljon muutakin.  Olaplex No.6 on voide, joka silottaa hiuksia ja poistaa karvaisuutta ja samalla hoitaa hiuksia. ’Kutonen’ pitää irtokarvat aloillaan jopa 72 tuntia, kosteuttaa hiuksia ja nopeuttaa hiusten kuivumista.

Eli Olaplex No.6 kuulostaa jotakuinkin täydelliseltä hiustuotteelta! Ja parasta on ettei se oikein annosteltuna lätistä hentojakaan hiuksia vaan hiukset tuntuvat jänteviltä ja kimmoisilta, terveemmiltä ja hoidetuilta ja pehmeiltä.

Voidetta annostellaan pieni määrä kerrallaan ja levitetään pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin ja tämän jälkeen hiukset muotoillaan normaalisti. Olaplex lupaa pitää irtohiukset jopa 72 tuntia ojennuksessa ja hiukset pehmeinä. Monet kutosta käyttävät ovatkin päässeet ’niska rastoistaan’ eroon ja hiukset harjautuvat auki helpommin muutenkin ja pysyvät sileämpinä pidempään. Jokainen vähänkään pidempi hiuksinen tunnistaa varmasti niska-rastojen haasteen joten kannattaa ottaa kokeiluun tämä tuote, joka on vakuuttanut sekä käyttäjät että hius-alan ammattilaisten parhaimmiston. Tarinoita upeista lopputuloksista on alalla kuulunutkin jo pitkään ennen tuotteen rantautumista Suomeen.

Samalla tavalla kun Olaplex-fanit ovat tottuneet, on tämäkin tuote hyvin riittoisa, pienikin määrä riittää hennoille ja lyhyille hiuksille, pidemmille ja paksummille hiuksille voi annostelua lisätä tarpeen mukaan. 

Maailmanlaajuinen menestystarina

Olapexin suosio alkoi jo muutamia vuosia sitten kun tämä ’ihmemolekyyli’, jonka tehoon koko sarja perustuu, patentoitiin ja siitä alkoi Olaplexin hiusmaailman vahva valloitus. Olaplexin menestyksestä ovat tietenkin monet halunneet siivunsa ja saman kuuloisen nimisiä tuotteita on ilmestynyt markkinoille valtavasti. Kannattaa kuitenkin muistaa että vaikka varmasti muutkin saman kuuloiset tuotteet ovat aivan hyviä hoitoaineita on Olaplex pantentoitu ja siten ainutlaatuinen joten samaa tehoa et saa muista ”plexeistä”.  

Alan ammattilaisista parhaat käyttävät Olaplexiä työssään ja tuote onkin mullistanut hiusten hoidon lisäksi hiusten värjäämisen. Nykyään on mahdollista tehdä entistä suurempia väri muutoksia ja kirkkaampia vaalennuksia hiuksiin Olaplexin kanssa ja hiukset pysyvät dramaattisesti paremmassa kunnossa kuin ennen ilman Olaplexiä. Tämä on kaikkien blondien tai värien kanssa leikittelevien korville hunajaa, sillä paradoksaalisesti mitä enemmän hiuksia käsitellään toiveissa entistä upeamman väriset kutrit, sitä enemmän ne vaurioituvat koska jokainen käsittely on aina kuitenkin yksi käsittely lisää. Mitä huonommassa kunnossa hiukset ovat sitä huonommin myös värit pysyvät ja sitä vähemmän hius kiiltää. Hiusten hoidon tulisikin mennä suhteessa hiusten kokemien käsittelyiden kanssa. Mitä enemmän värjäät tai käsittelet  ja muotoilet hiuksiasi, sitä enemmän tulisi hiuksia myös hoitaa ja helliä. Tähän Olaplexillä onkin loistava kuusi-vaiheinen vastaus.

Ensimmäiset 2 tuotetta ovat ammattilais-tuotteita joita kampaajasi käyttää hiustesi värjäämisen ja vaalentamisen yhteydessä ehkäistäkseen ja paikatakseen jo entuudestaan syntyneitä vaurioita hiuksen rakenteessa ja tehdäkseen hiuksillesi salonki hoidon.

No.3 on olaplex hoito kotiin jolla ylläpidetään salonkihoidon vaikutuksia tai aloitetaan hiusten hoitaminen kotona. No.4 on ylellinen, runsasvaahtoinen shampoo hiusten puhdistamiseen ja No.5 on hoitoaine joka selvittää, hoitaa, kosteuttaa, kiillottaa, silottaa ja suojaa hiusta. Ja nyt uusin No.6 annostellaan kevyesti ja levitetään ja jätetään pyyhekuiviin hiuksiin ennen muotoilua silottamaan, suojaamaan, hoitamaan, kosteuttamaan ja nopeuttamaan hiusten kuivumista. 

Everybody loves Olaplex

Olaplexin upeus on siinä miten monille hiuksille se sopii. Itseasiassa Olaplex sopii kaikille hius laaduille ja rakenteille juuri siksi että Olaplex toimii hiuksen rakenteessa joka on kaikilla periaatteessa samanlainen hius tyypistä riippumatta.

Erilaisia tuotteita eri hius laaduille tarvitaan siksi, että esim. karvaista hiusta saadaan silotettua, kuivaa hiusta kosteutettua, hentoa hiusta tuuhennettua ja muotoiltua erilaisia hiuksia eri tavalla. Mutta kun mennään sinne ytimeen, eli huonokuntoisen, vaurioituneen hiuksen vahvistamiseen on suurimmat vaikutukset nimeomaan niillä tuotteilla mitkä toimivat pintakerrosta syvemmällä hiuksen rakenteessa. Tähän rakenteen korjaamiseen ja vahvistamiseen Olaplex on ainutlaatuinen tuote.

Kuva: Olaplex

Toki hiuksella on muitakin tarpeita kuten mainittu, joten muita hoito-, muotoilu- ja viimeistely-tuotteita voi lisätä Olaplexin jälkeen hiuksiin tarpeiden ja halujen mukaan erilaisten tyylien toteuttamiseen ja hiuksen ominaisuuksien parantamiseen ja muokkaamiseen. 

Varsinkin jos värjäät tai vaalennat hiuksiasi, föönaat, suoristat tai muuten muotoilet hiuksiasi tai hiuksesi ovat muuten huonossa kunnossa tai katkeilevat ja ovat vailla vahvuutta kannattaa ottaa Olaplex käyttöön. Tai jos haluat kasvattaa hiuksiasi ja haluat hoitaa hiuksiasi tyvestä latvaan asti. Olaplex pitää hiuksesi rakenteen kunnossa ja vahvistaa hiustesi rakennetta ja palauttaa hiuksiasi kohti niiden tervettä, luonnollista rakennetta.

Rakenne-hoitoja suositellaan tehtävän hiusten kunnosta riippuen 1-3 kertaa viikossa.

Curly Girl <3 No.3

Olaplex No.3 rakennehoito on Curly Girl- hyväksytty samoin kuin Olaplex salonkihoito  (No.1+No.2) ja ne ovat todella suosittuja kiharapiireissä. Olaplex- hoidolla saat alku pontta kiharallesi ja kotona jatkamalla hoitamista ’kolmosella’ ja käsittelemällä kiharaasi oikein, saat luonnollisen kiharasi kaartumaan kauniisti ja hiuksesi näyttävät ja tuntuvat hyväkuntoisilta ja kiharasi kimmoisilta.

Lue Curly Girl metodista lisää täältä: https://nordichairhouse.com/blogs/blogi/curly-girl-metodi

Olaplex No.3 rakenne-hoito kannattaa levittää kauttaaltaan hiuksiin, kiharoiden  janoisimmille, kuivimmille ja käsitellymmille alueille erityisen huolellisesti ja puristella tai muotoilla kiharat muotoonsa vaikutusajaksi. 

Olaplexillä monet kihara-hiuksiset ovat saaneet loistavan alkusysäyksen oman kiharan rakenteensa löytämisessä, kun hiuksen rakenne on paremmassa kunnossa ja hius on kunnolla kosteutettu ovat kiharatkin kauneimmillaan. 

Vaikka Olaplex onkin kiharoille erityisen hyvä tuote se on erityisen hyvä myös kaikille muillekin hius laaduille ja rakenteille. Kun haluat Olaplex hoidolla silottaa hiuksiasi kannattaa hiukset varovasti harjata sileiksi vaikutusajaksi.

Modernin hiusten huollon vakiovaruste

Olaplex on myös monien tähtien hiusten takana ja hiusalan vahvimmat ammattilaiset ja suuret nimet käyttävät miltei poikkeuksetta Olaplexiä työssään ja omissa hiuksissaan. Muoti-maailman kameleontit ovat kohauttaneet meitä kaikkia suurilla muutoksillaan värien kanssa äärilaidasta toiseen ilman vaurioita ja ikäviä välivaiheita ja näiden muutosten takana onkin joko taidokkaasti ommellut peruukit tai Olaplex. Eikä ainoastaan tähdille vaan ihan meille ’tavallisille ihmisille’ on saatu upeita tuloksia Olaplexia käyttäen.

Olaplexistä on tullut nimi jonka nykyään kärkijoukkojen lisäksi tunnistaa yhä useampi. Kannattaa siis viimeistään nyt tutustua tähän mahtavaan tuotteeseen https://nordichairhouse.com/search?q=olaplex&type=product