Hopeashampoot
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Hopeashampoo auttaa keltaisuutta vastaan

Hopeashampoo sopii erityisesti värjätyille hiuksille, kun haluat välttää keltaisia sävyjä. Violettien ja sinisten pigmenttien avulla se neutraloi keltaisuutta ja lämpimiä sävyjä hiuksissa. Shampoo ei värjää hiuksia vaan poistaa keltaisuutta ja tasoittaa hiusten väriä.

Shampoo sopii hyvin vaalennetuille tai ruskeaksi värjätyille hiuksille. Toki sitä voi käyttää myös luonnon vaaleille hiuksille! Luonnonvaaleille hiuksille voit koittaa pidempää vaikutusaikaa.

Tämä ”ei enää niin salainen ase” keltaisia hiuksia vastaan onkin yksi suosituimmista tuotteistamme! Ja sitä käytetään paljon muuhunkin kuin keltaisuuden poistoon.

Hopeashampoo pesukuuri 1-3 kertaa tekee hiuksistasi raikkaat ja freesaa värin

Hopeashampoolla pelastat värjätyt hiuksesi, jos väri on alkanut näyttää elottomalta ja kuivalta. Tee silloin hiuksillesi pesukuuri 1-3 kertaa ja värisi näyttää jälleen uudelta. Sillä ei tarvitse pestä hiuksia joka kerta vaan, kuurin jälkeen väri kestää muutaman pesun ajan ja sitten taas vain freesaat hiukset pesemällä ne kertaalleen hopeashampoolla.

Levitä shampoo kosteisiin hiuksiin, sen voi antaa vaikuttaa hieman tavallista pidempään hiuksissa ennen huuhtelua. Kokeile kuitenkin tuotetta kertaalleen ja lopputuloksen jälkeen tiedät, kannattaako seuraavalla kerralla antaa shampoon vaikuttaa pidempään. Jos hiuksesi ovat värjäämättömät, voit antaa shampoon suosiolla vaikuttaa ensimmäiselläkin kerralla pidempään, koska ei värjättyjen hiusten huokoset eivät ole niin auki kuin käsiteltyjen hiuksien.

Hopeashampoota kutsutaan myös no yellow shampooksi, koska se poistaa keltaisuuden ja tekee hiuksistasi raikkaat. Keltaisuuden poistaminen onkin varmasti yleisin käyttötarkoitus no yellow shampoolle.

Hopeashampoo saattaa värjätä ihoa, halutessasi voit siis käyttää kertakäyttökäsineitä tuotetta käsitellessäsi, mutta tämä ei ole pakollista.

Hopeashampoo kirkastaa myös harmaat hiukset

Harmaissa hiuksissa se tasoittaa väriä, tasaamalla auringon aiheuttamia epätasaisuuksia ja läiskiä. Hopeashampoolla siis kaunistat harmaat hiukset. Mitä voimakkaamman vaikutuksen haluat, sitä sinisempi shampoo kannattaa valita.

Upeat kirkkaat harmaat hiukset ovat edelleen trendikkäät. Ne joilla niitä ei vielä ole, monesti haluavat sellaiset värjätä. Jos et pidä hiuksiesi harmaan sävystä, sitä voi koittaa kirkastaa mieluisammaksi hopeashampoilla.

Paras hopeashampoo on hiuskohtainen, kokeile rohkeasti eri valmistajien tuotteita ja löydät sen juuri sinun hiuksille parhaiten sopivan tuotteen.

Nordic Hairhousen valikoimasta löytyy neljä erilaista hopeashampoota: Four reasons orginal silver shampoo, Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo, Paul Mitchell Platinium Blonde Shampoo sekä Four reasons Professional No Yellow Shampoo. Näistä löydät varmasti juuri sinulle sopivan tuotteen!

Hopeashampoo:

  • Poistaa keltaisuutta
  • Poistaa lämpimiä sävyjä
  • Tekee hiuksistasi raikkaat
  • Saa hiusvärisi näyttämään uudelta
  • Sopii myös luonnostaan vaaleille hiuksille
  • Kirkastaa harmaat hiukset

 

Jos haluat kirkastaa hiuksiasi hopeashampoolla niin tilaa se meiltä

Nordic Hair House on pieni kotimainen verkkokauppa ja tarjoamme vain ja ainoastaan ammattilaisten suosittelemia tuotteita eli vain parasta hiuksillesi. Jos arvostat, edullista hintaa, nopeaa toimitusta ja kotimaisuutta me olemme silloin oikea valinta.

Meillä toimitusaika on 1-2 arkipäivää, eli jos tilaat hopeashampoon arkipäivänä ennen kello 14 saame ne lähtemään jo saman päivän aikana ja ne ovat sinulla viimeistään ylihuomenna!

Asiakaspalvelussamme sinulle vastaa kokeneet parturialan kouluttajat, jotka osaavat varmasti neuvoa sinua ongelmatilanteissa ja tuotteiden valinnassa.