Kun laitat aamulla hiuksesi, niin Sebastian Re-Shaperin avulla ne ovat vielä illalla juuri niin kuin aamulla laitoit ne.

Sebastian Re-Shaper -hiuskiinne on ammattilaisten valinta silloin kun halutaan saada kampaukseen pitoa ja kestoa. Se sopii juuri sinulle, joka tuskailet kurittomien hiusten kanssa. Re-Shaper hiuslakan avulla saat kampaukseen kiiltoa ja maksimaalista pitoa. Tämä viimeistelytuote ei tee kuitenkaan hiuksista tahmeita eikä painavan tuntuisia. Re-Shaper ei myöskään jätä hiuksiisi koskaan harmaata tai sameaa lopputulosta, vaan aina kiiltävän ja kestävän kampauksen.

Kulttimaineessa oleva Sebastian Professional Re-Shaper -hiuskiinne.

Sebastian Professional Re-Shaper hiuskiinnettä voit myös käyttää pienissä määrin kosteisiin hiuksiin suihkutettuna. Mikäli sinulla on vaikkapa puolipitkät hiukset, niin tee näin: pesun jälkeen pyyhekuivaa hiukset ja suihkauta Re-Shaper hiuskiinnetä osio osiolta hiusten tyvialuelle, tämän jälkeen föönaa hiukset kuiviksi haluttuun tapaan. Saat näin ollen ryhtiä ja tukea hiusten tyvialueelle ja lopuksi kiinnitä föönattu kampaus Re-Shaperilla haluttuun tapaan. Kätevää, vai mitä? Kaksi tuotetta yhdessä. Sitten vinkki kaikille pitkähiuksisille, jotka tykkäävät tehdä muotoiluraudalla kiharoita hiuksiin.

Re-Shaper antaa kiharoille erittäin pitkäkestoisen tuen, kun suihkautat tämän hiuskiinteen jokaiseen valmiiseen osioon kiharruksen jälkeen ja lopuksi kevyesti kauttaaltaan kaikkialle hiuksiin, niin kampaus kestää pitkään. Päivän päätteeksi voit hellävaraisesti harjata esimerkiksi luonnonharjasharjalla Re-Shaperin pois hiuksista.

Suosittelemme Sebastian Professional Re-Shaper hiuskiinnettä jos todella haluat varman ja kestävän lopputuloksen. Tämä tuote on todella maineensa veroinen, eikä sitä suotta ole useasti mainittu äänestyksissä yhdeksi parhaista muotoilutuotteista. Sebastian Re-Shaper -hiuskiinne on klassikko ja se tulee varmasti ihastuttamaan luotettavuudellaan.