Olemme sulkeneet verkkokauppamme. Kiitos kun olet ollut asiakkaamme 😍

Toimitusehdot

Voimassa 1.9.2018 alkaen toistaiseksi, päivitetty 9.11.2021.

Tuotteiden voimassa olevat myyntihinnat näkyvät kaupan sivuilla sekä tilauslomakkeella. Jos hinta halpenee, emme jälkikäteen hyvitä hinnan erotusta. Kaikki Nordic Hair House verkkokaupan hinnat sisältävät ALV. 24 % paitsi, jos toimitus on Ahvenanmaalle, niin ALV. on 0 %.

 1. MAKSUTAVAT

Maksupalvelun tarjoaja Paytrail Oyj (ennen Suomen Verkkomaksut), 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 JYVÄSKYLÄ

Finland

asiakaspalvelu@paytrail.com

Puh. +358 207 181830 (ark. 8–19)

Palvelun kuvaus

Paytrail Oyj on Finanssivalvonnan valvonnan alainen maksulaitos ja toimii maksupalveluntarjoajana kauppiaille. Paytrail välittää asiakkaan (kuluttaja, yritys tai yhteisö) maksuja kauppiaalle. Maksu voidaan toteuttaa Paytrailin maksupalvelussaan tukemilla tai tuottamilla maksutavoilla, jotka kauppias on sopinut ottavansa Paytrailin palvelun kautta käyttöönsä. Kauppias saa tiedon onnistuneesta maksusta välittömästi.

Tietoa maksutavoista

Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail Oyj. Maksu tilitetään kauppiaalle.

Netsin (ennen Luottokunta) maksutavoilla tuotteen myyjä ja maksun saaja on Paytrail Oyj. Reklamaatiotapauksissa pyydämme kuitenkin ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Käytämme Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelua.

Luottokorttimaksut käyttävät SSL-salausta. Emme koskaan vastaanota tai käsittele pankkitilien tai luottokorttien tilitietoja.

 1. TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Kotimaan 79 euron tilaukset toimitetaan rahtivapaasti postiin tai pakettiautomaattiin. Jos tuotteiden yhteenlaskettu arvo on vähintään 79 euroa, toimituskulut ovat automaattisesti 0 euroa.

 • Postipaketti / SmartPost 4,90 €, noudettavissa valitsemastasi Postin pakettiautomaatista tai noutopisteestä pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä viimeistään klo 18. Saapumisilmoitus saapuu tekstiviestinä ja sähköpostina. Jos toimitustavaksi on valittu SmartPost-automaatti, niin tekstiviesti sisältää lokeron avaamiseen tarvittavan avainkoodin. Säilytysaika noutopisteissä on 7 päivää.

Toimituskulut näet myös maksu- ja toimitustavan valinnan jälkeen aina ennen tilauksen lähettämistä. Laskutamme kuljetusyhtiön hinnaston mukaan asiakkaan omista toimista johtuvista syistä aiheutuneet virhetilanteet, kuten esimerkiksi väärä nimi, osoite tai noutopiste, jotka joudutaan muuttamaan tilauksen lähettämisen jälkeen. Virheen korjaaminen Postin pakettipalveluissa maksaa 13,40 € + uusi toimitusmaksu, jos paketti joudutaan toimittamaan toiseen osoitteeseen.

 1. TOIMITUSAJAT

Toimitamme tilaamanne tuotteet kuljetettavaksi 0–2 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

 1. TILAUSTEN SEURANTA

Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa on linkki omaan asiakastiliisi, mistä voit vielä tarkistaa tekemäsi tilauksen. Tilauksen lähdettyä meiltä, lähetämme sähköpostiisi lähetystunnuksen, jolla voit seurata paketin kulkua Matkahuollon tai Postin lähetyksenseuranta -sivuilta.

Kun paketti on noudettavissa, saat saapumisilmoituksen siitä tekstiviestinä matkapuhelimeesi.

 1. TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Mikäli haluatte peruuttaa tilauksenne ja toimitusta ei ole vielä annettu kuljetettavaksi, niin voitte peruuttaa sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos toimitus on jo lähetetty, tulee teidän toimia palautusohjeen mukaisesti.

 1. PALAUTUSOIKEUS

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Asiakaspalautus on kotimaan toimituksiin ilmainen, kun noudatat alla olevia ohjeita:

 • Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin saat palautuskoodin ja voit lähettää palautettavan tuotteen meille. Palautettava tuote tulee lähettää meille (Nordic Hair Houselle) 14 vuorokauden kuluessa palautusilmoituksen antamisesta.
 • Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja pakkauksen on oltava ehjä. Tuote on pakattava asianmukaisesti kuljetuspussiin tai -laatikkoon, jottei tuote tai tuotteen paketti vaurioidu (pakettikorttia ei saa liimata suoraan myyntipakkaukseen).
 • Täytä lähetyksen mukana tullut palautuslomake tarvittavilla tiedoilla ja laita se lähetykseen mukaan.
 • Ulkomaille toimituksissa ei ole ilmaista palautusta vaan palautuksen maksaa asiakas.

Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen ei riitä tilauksen peruuttamiseksi. Laskutamme noutamattomista lähetyksistä meille aiheutuneet todelliset kulut, toimipaikkapalautus alkaen 8,00 € riippuen paketin painosta. Kulut laskutetaan tai vähennetään palautussummasta.

Palautamme teille maksetun kauppahinnan sekä toimituskulut halvimman toimitustavan mukaisesti. Jos tilaus on maksettu verkkopankkimaksulla tai luottokortilla, niin palautettavien tuotteiden summa maksetaan asiakkaan tilille viimeistään 14 vrk:n kuluessa siitä, kun palautuspaketti on saapunut meille. Asiattomista palautuksista perimme lähetyskulut (esim. paketin uudelleenlähetys).

Jos alkuperäinen tilauksesi on oikeuttanut rahtivapaaseen lähetykseen, vähennämme palautussummasta toimituskulut, jos tilaussumma ei palautuksen jälkeen ylitä rahtivapaan tilauksen rajaa.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jos myyntipakkaus on avattu tuotteen kokeilemista varten ja tuotetta on käytetty niin että sen jälleenmyyntiarvo on laskenut tai sitä ei voi myydä enää uutena tuotteena, on verkkokaupalla oikeus tuotteen ns. arvon alentumiseen. Arvon alentuminen lasketaan tapauskohtaisesti. Pelkkä tuotteen tarkastelu ei aiheuta arvon alentumista. Hygieniatuotteilla kuten harjat, kammat, hiustenleikkauskoneet yms. laitteet ja tarvikkeet ei ole palautusoikeutta, mikäli tuote on otettu käyttöön.

 1. VIRHEELLINEN TUOTE

Mikäli tilaamasi tuote on virheellinen tai väärä, ota meihin viipymättä yhteyttä, niin korjaamme virheen. Jos huomaat lähetyksesi vahingoittuneen, ilmoita siitä välittömästi Postiin tai Matkahuoltoon, jossa sinun tulee tehdä vahinkoilmoitus. Älä lunasta vahingoittunutta lähetystä.

Jos huomaat rikkoutuneen tuotteen vasta kotona, tulee sinun viipymättä käydä Postissa tai Matkahuollon noutopisteessä näyttämässä vahinko sellaisenaan kuin paketti oli avattaessa, jotta he voivat todeta vahingon johtuneen kuljetuksesta. Tärkeää on näyttää myös pakkauslaatikko, että voidaan todeta tuotteen olleen pakattu asianmukaisesti. Kuljetusyhtiö ei korvaa vahinkoa, jos asiakas ei ole näyttänyt rikkoutunutta pakettia ja tehnyt vahinkoilmoitusta.

 1. YKSITYISYYDEN SUOJA

Nordic Hair House ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille eikä käytä niitä mainosten lähettämiseen ilman lupaa. Henkilötietolain mukainen tietosuojaseloste.

 1. KAUPPASOPIMUKSEN ERIMIELISYYDET

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

 1. FORCE MAJEURE

Nordic Hair House ei ole vastuussa kuljetussopimuksessa mainitun kolmannen osapuolen, tai jonkun muun ennalta arvaamattoman ja ylitsepääsemättömän Force Majeure -esteen aiheuttamasta toimituksen myöhästymisestä tai tilauspaketin katoamisesta. Jos tilauspaketti ei saavu tilaajalle luvattuun määräaikaan mennessä, Nordic Hair House pyytää kuljetusyritykseltä selvitystä. Selvitys kestää n. 5 päivää. Tilausta ei voi korvata eikä palauttaa ennen selvityksen päättymistä.

Ostoskori