Ostoskori

RAJAA

Rajaa

Rajaa tuotteita

MITEN OLAPLEX TOIMII?

Olaplex on kehitetty amerikkalaisen Dean Chrystalin loistavan idean pohjalta. Kemiallisen toteutuksen ovat nerokkaasti kehitelleet materiaalitieteiden tohtori Craig J. Hawker ja kemian tohtori Eric Pressley.

Hius koostuu yhdeksästätoista aminohaposta, jotka muodostavat hiuksen sisälle pitkiä keratiiniketjuja. Keratiiniketjut ovat kiinni toissaan polypeptidisidosten lisäksi vety-, suola- ja rikkisiltojen välityksellä. Kemialliset käsittelyt, auringonvalo ja lämpötyökalut vaurioittavat hiuksen sisällä olevia rikkisiltoja pysyvästi; joita vaurioita kutsutaan usein myös happivaurioiksi.

Vaalennusaine, peroksidi, permanenttikäsittely ja kemialliset suoristajat vahingoittavat hiusta siis molekyylitasolla sekä tekevät hiuksista hauraammat ja alttiimmat takkuuntumiselle ja katkeilemiselle.

Olaplex-tuotteiden ainutlaatuinen patentoitu ainesosa (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate) estää hiuksen rikkisiltoja vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Samalla se korjaa aiemmin syntyneitä vaurioita, vahvistaen hiuksia.

Hiusta voidaan silottaa ja hoitaa perinteisillä hoitoaineilla, mutta ainoastaan Olaplex vaikuttaa hiuksen rikkisidoksiin suojaten, korjaten ja pysyviä happivaurioita estäen.

Kaikkien Olaplex -tuotteiden sisältämä ainutlaatuinen aktiiviaine Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate on täysin innovatiivinen uusi ainesosa, joka suojaa, ravitsee ja uudistaa hiuksia sekä palauttaa vaurioituneiden hiusten kunnon korjaamalla kemiallisessa käsittelyssä rikkoutuneita disulfidisidoksia.

Ainesosaa on vain Olaplex-tuotteissa.