Hiusvärit

Näytetään ainoa tulos

Wella Color Fresh Mask Mint 150 ml

14,90  4,47 

Hiusvärit netistä nopealla 1-3 arkipäivän toimituksella

Jos haluat löytää hiusvärit netistä nopealla toimituksella, niin olet oikealla sivulla! Valikoimastamme löydät hiusvärit kaikkiin eri tarpeisiin, sillä valikoimassamme on lähes 100 erilaista kampaamotason hiusväriä. Olit sitten blondit, brunette, puna- tai mustahiuksinen, niin löydät valikoimastamme takuulla mieleisesi hiusvärin.

Hiusvärit kannattaa valita huolella, sillä laadukas tuote on hiuksillesi huomattavasti parempi ja hellävaraisempi kuin se marketin kaikista halvin väri. Halvimmissa väreissä värin hapateaste voi olla niin korkea, että se on hiukselle jo haitallista. Laadukkaissa hiusväreissä värin ainesosiin on panostettu enemmän, minkä takia värjääminen ei ole hiuksillesi läheskään niin raskasta. Siispä aina kun tilaat hiusvärit netistä, niin suosi mahdollisimman laadukkaita tuotteita. 5 € lisähinta laadukkaasta tuottesta ei todellakaan ole kova hinta siitä, että hiuksesi säilyvät terveinä ja että ne näyttävät tyylikkäiltä.

Hiusvärit, jotka ovat lähtöhinnaltaan 10–17 € hintahaitarin välissä, soveltuvat erinomaisesti kotivärjäykseen. Brändi ei todellakaan nosta hintaa, vaan hintaan vaikuttaa laadukkaammat ainesosat ja pidempi tuotekehitys. Tällaiset laadukkaat hiusvärit ovat myös kampaajien valinta, joten suosi kampaamovärjäysten ohella vain laadukkaita tuotteita, jos haluat mieleisesi lopputuloksen.

Kuinka valitsen oikean hiusvärin?

Oikean värin valitseminen on helppoa, kun paneudut siihen hetken. Sitä ennen haluamme painottaa, että jos aiot tehdä todella radikaalin hiusvärin muutoksen, esimerkiksi blondista punapääksi, niin tee se ensin kampaamossa. Vaikka me hyötyisimme siitä, että jokainen tilaisi hiusvärit netistä, niin emme todellakaan halua, että pilaat hiuksesi liian radikaalilla värimuutoksella.

Kotona voit tehdä värin kirkastamiset ja sävymuutokset, mutta älä tee liian radikaaleja muutoksia. Kaikki kotona käytettävät hiusvärit ovat siis erinomaisia tuotteita esimerkiksi värin kirkastamiseen, juurikasvun peittämiseen tai hiuksen sävymuutoksiin.

Itsellesi sopivan hiusvärin löydät siten, että etsit valikoimastamme ensin omaa sävyäsi vastaavan tuotteen. Tämän jälkeen mieti, haluatko vaalentaa, kirkastaa vai tummentaa nykyistä sävyäsi. Jos haluat vaalentaa, niin valitse 1-3 sävyä vaaleampi väri. Tummentaessa valitse puolestaan 1-3 sävyä tummempi väri. Kun haluat kirkastaa, valitse nykyistä hiusväriäsi vastaava sävy. Muista, että me olemme täällä auttamassa sinua. Asiakaspalvelumme koostuu ammattitason kampaajista, jotka osaavat auttaa sinua valitsemaan juuri oikean hiusvärin.

Kun tilaat hiusvärit netistä, niin lähetämme ne sinulle arkisin 12h sisään. Perillä ne ovat siis 1-3 arkipäivässä. Pääset taistelemaan juurikasvua ja haalistunutta hiusväriä vastaan nopeasti! Tutustu valikoimaamme. Suosituimmat hiusvärit ovat:

6 vinkkiä kotivärjäykseen

1. Älä tee liian radikaalia muutosta
Aina kun haluat värjätä hiuksiasi 4 sävyä vaaleammiksi tai tummemmiksi, niin suosittelemme tekemään sen kampaamossa. 1-3 sävyn muutokset onnistuvat kotona helposti, joten tuollaisissa kevyissä muutoksissa sinulla ei ole huolta. Kotona käytettävät hiusvärit on suunniteltu juuri 1-3 sävyn muutoksiin!

2. Valitse sävy rauhassa
Älä valitse ensimmäistä kivalta näyttävää sävyä, vaan mieti, miltä sävy näyttäisi juuri sinun hiuksissasi. Miten kyseinen sävy sopii ihon sävyysi tai silmiisi? Vaikka sinä ja ystäväsi värjäisitte hiuksenne samalla hiusvärillä, hiustenne väri näyttäisi todennäköisesti silti hieman erilaiselta. Mieti siis, mikä sävy sopisi juuri sinulle! 🙂

3. Valmistaudu värjäykseen
Hiusvärit toimivat parhaiten pesemättömiin hiuksiin, koska pesemättömät hiukset eivät ole liukkaat. Hyvä nyrkkisääntö on olla pesemättä hiuksia 1–2 päivänä ennen hiusten värjäystä.

4. Aloita värjäys
Värjäyksen järjestys riippuu siitä, miten paljon haluat värjätä hiuksiasi. Jos värjäät pelkän tyvikasvun, niin keskity vain tyvikasvuun. Jos värjäät hiuksesi kokonaan, niin aloita ensin hiuksista, jotka ovat eniten näkyvillä tyypillisimmissä kampauksissasi. Siirry vasta sen jälkeen syvempiin kerroksiin, kun päälliskerrokset on värjätty. Laadukkaat tuotteet ovat yleensä hyvin riittoisia!

5. Anna hiusvärin vaikuttaa pakkauksessa kerrotun ajan
Anna värin vaikuttaa juuri se aika, joka pakkauksessa sanotaan. Muutamat minuutit sinne tänne eivät ole vaarallisia, mutta suosittelemme silti katsomaan kellosta tarkan ajan. Liian pitkään vaikuttava hiusväri on hiuksillesi haitallista. Liian vähän aikaa olevat hiusvärit puolestaan jättävät lopputuloksen vaisuksi.

6. Huuhtele hiusväri pois
Huuhtele lopuksi hiusväri pois ilman shampoota. Tee huuhtelu aina suihkussa, äläkä lavuaarissa. Vain suihkussa saat huuhdeltua kaikki hiusvärit pois, jolloin ne eivät jää vaurioittamaan hiuksiasi. Käytä tämän jälkeen vielä hoitoainetta, jotta hiukset palautuvat värjäyksen aiheuttamasta hetkellisestä shokista takaisin kohti normaalia! Valmista tuli!

Mikäli haluat kirkastaa, hoitaa tyvikasvua, vaalentaa tai tummentaa hiuksiasi, niin tilaa hiusvärit netistä itsellesi laajasta valikoimastamme. Hiusvärit saapuvat sinulle 1-3 arkipäivässä!