Näytetään tulokset 1–12 / 18


Wella Professionals Color Touch kotiväri on intensiivisävyte, jonka avulla kotona tehtävä värjäys on helppoa. Laadukkaiden ainesosien ansiosta lopputulos on jopa ällistyttävän hyvä kotiväriksi. Usein jos puhutaan laadukkaista kotiväreistä, niin Wella Color Touch kotiväri nostetaan aina esiin, koska se on niin hellävarainen hiuksillesi.

Wella Color Touch värillä voit erityisesti syventää hiustesi väriä. Hellävaraisuutensa ansiosta sinun ei tarvitse miettiä, että hiustesi väristä tulisi liian kova tai liian värjätyn näköinen. Color Touch tekee hiuksistasi valoa heijastavat ja kauniin kiiltävät. Tämä johtuu siitä, että Wellan Color Touch sisältää Light Color Complex -yhdistelmän, jonka tehtävä on luoda hiuksiisi heijasteita. Heijasteet saavat hiuksesi näyttämään luonnollisilta.

Wella Professionals Color Touch -kotiväri on parhaimmillaan, jos haluat tummentaa hiuksiasi yhden-kahden asteen verran, kirkastaa punaisen tai kuparin väriä tai sävyttää jo vaalennettuja hiuksiasi.

Vinkit oikean värin valitsemiseen

Avaa värikartta ja vertaa sitä omiin hiuksiisi. Etsi väri, joka vastaa lähimpänä omaa sävyäsi. Kun löydät oman sävysi, niin valitse tummennettaessa 1-2 sävyä tummempi sävy värikartasta. Kun haluat vaalentaa hiuksiasi, niin suosittelemme valitsemaan nykyistä väriäsi vastaavan sävyn tai yhtä sävyä kirkkaamman sävyn. Jos olet vaaleahiuksinen, niin Wella Color Touch on parhaimmillaan vaaleiden hiusten kirkastamisessa.

Fiksuinta kotivärjäystä tehdessäsi on se, että käytät väriä, joka on hyvin lähellä nykyistä hiustesi väriä. Yleensäkään kotivärillä ei kannata tehdä järisyttävän suuria värimuutoksia, vaan ainoastaan tummentaa, vaalentaa tai kirkastaa hiuksiasi 1-2 sävyn verran haluamaasi suuntaan.

Miksi Wella Professionals Color Touch on niin laadukas värisarja?

Wella Color Touch on erityisen hellävarainen hiusväri, koska sen hapeteaste on vain 1,9 %. Tavallisissa marketti-väreissä hapeteaste on jopa 6 %. Hapetteen tehtävä on avata hiustesi suomukerroksia, jotta hiusvärin pigmentit imytyvät hiuksiisi. Mitä korkeampi hapete, sen enemmän kerrokset avautuvat ja vahingoittuvat. Jos hiuksesi ovat jo värjätyt, niin 6 % on aivan turhan suuri hapeteaste, ja se tekee hiuksillesi ylimääräistä vahinkoa. Wella Professionals Colour Touch on turvallinen kotiväri, koska sen hapete on niin matala.

Siksi suosittelemme käyttämään kotivärjäyksessä laadukkaita värejä, jotta saat kauniit, elinvoimaiset ja kiiltävät hiukset. Colour Touch on siis yksi markkinoiden turvallisimmista sekä hoitavimmista kestosävytteistä, joka on varma valinta silloin, kun haluat hiuksiisi pitkäkestoista kiitoa ja sävykkyyttä nopeasti.