Hoitoaineet - Hajusteettomat hoitoaineet

Näytetään kaikki 4 tulosta

Four Reasons No Nothing Sensitive Volume Conditioner 300 ml

13,90  11,12 

Four Reasons No Nothing Sensitive Repair Conditioner 300 ml

13,90  11,12 

Four Reasons No Nothing Sensitive Color Conditioner 300 ml

13,90  11,12 

Four Reasons No Nothing Sensitive Moisture Treatment 150 ml

13,90  11,12 

Hajusteettomat hoitoaineet ovat nappivalinta kaikille

Kaikki meidän valikoiman hajusteettomat hoitoaineet ovat meidän itse valitsemiamme sen perusteella, että tiedämme tuotteen ja brändin takuulla erittäin hyväksi ja laadukkaaksi. Vain siten koemme, että voit olla varma siitä, että meiltä ostettu hajusteeton hoitoaine on laadukas kampaamotason tuote.

Hajusteeton hoitoaine eroaa tavallisesta hoitoaineesta sillä, että siihen ei ole lisätty hajusteita. Muutoin tuotteet ovat yhtä laadukkaita kuin hajusteelliset hoitoaineet. Siksi ne ovat nappivalinta erityisesti niille, jotka ovat herkkiä hajusteille, tai jotka ovat lähipiirinsä tai työnsä puolesta paljon tekemisissä hajusteille herkkien ihmisten kanssa. Tuotteet sopivat silti ihan kaikille ilman sen erityisempää syytä tai tarvetta!

Hajusteettomat hoitoaineet tekevät hiuksillesi hyvää ilman hajusteita

Hajusteeton hoitoaine hoitaa hiuksiasi monella tapaa riippuen siitä, minkä tuotteen valitset. Jokaisella tuotteella on nimittäin omat erikoisominaisuutensa. Osa vahvistaa, osa kiillottaa, osa korjaa. Kaikkia yhdistää kuitenkin se, että ne tekevät hiuksistasi elivoimaiset ja luonnollisen kauniit.

Tässä muutama suosikkimme:

Four Reasons No Nothing Sensitive Moisture Conditioner

Käsiteltävyyttä parantavat ainesosat silottavat hiuksen pintaa ja helpottavat hiuksen kammattavuutta. Tuote helpottaa vaikeasti hallittavien hiusten käsiteltävyyttä, kosteuden tuomista eduista, jättäen hiukset pehmeiksi ja joustaviksi. Avokadoöljy vahvistaa hiuksiasi ja jättää hiuksiin upean kiillon.

Tutustu täältä.

Four Reasons No Nothing Sensitive Volume Conditioner

Vahvistavat ainesosat ja UV-suoja tekevät hiuksista paksumman tuntuiset suojaten samalla auringon haitoilta. Käsiteltävyyttä parantavat ainesosat silottavat hiuksen pintaa ja helpottavat hiuksen kammattavuutta. Tuuheuttavat ainesosat antavat hiuksille ilmavuutta ja ryhdikkyyttä. Helpottaa hiustenkäsiteltävyyttä niin märkänä kuin kuivanakin. Huipputuote lisätuuheutta kaipaavalle!

Tutustu täältä.

Four Reasons No Nothing Sensitive Color Conditioner

Ei kuluta hiusväriä, vaan parantaa hiuksen käsiteltävyyttä ja kammattavuutta, samalla hoitaa ja kosteuttaa puuvillasiemenöljyn avulla. Pidentää hiusvärin kestoa, sillä tuote sisältää hellästi hoitavia ja hiusväriä suojaavia ainesosia, jotka pitävät hiusvärin kiiltävänä ja eloisana kampaamokäyntien välillä. Kosteuttaa ja antaa lisää kiiltoa. Tehokas yhdistelmä hoitavia ainesosia ja uutteita.

Tutustu täältä.

Tilaa sinulle soveltuva hajusteeton hoitoaine itsellesi

Mikäli tarvitset hajusteettoman hoitoaineen, niin saat tilattua sellaisen itsellesi kotimaisesta verkkokaupastamme. Meillä on nopea 1–2 arkipäivän toimitus 🙂 Laita meille viestiä, jos sinulla on jotain kysyttävää, niin vastaamme sinulle nopeasti! Lähetämme tuotteet joka arkipäivä klo 14.