Hoitoaineet - Korjaavat hoitoaineet

Näytetään ainoa tulos

Four Reasons No Nothing Sensitive Repair Conditioner 300 ml

13,90  11,12 

Korjaava hoitoaine on tehohoito vaurioituneille hiuksille

Tuskailetko usein kuivien ja kuluneiden hiusten kanssa? On aivan normaalia, että hiukset tuntuvat joskus kuivilta ja vaurioituneilta. Tällöin kannattaa käyttöön ottaa täsmäase, joka hoitaa vaurioituneet hiukset ja palauttaa niihin elinvoiman. Korjaava hoitoaine sekä täsmäaseeksi kuiville hiuksille, että säännölliseen käyttöön.

Korjaavat hoitoaineet selvittävät, vahvistavat ja suojaavat herkistyneitä hiuksia. Ne suojaavat hiusten kiiltoa korjaten hiuksia ja tehden niistä taipuisat.

Four Reasons Professional Multi-Benefir Detangling Spray suihkeen lämpöaktivoituva koostumus suojaa hiuksia ulkoisilta vaikutteilta kuten harjaaminen, kemialliset käsittelyt, lämpötyökalut ja ilmansaasteet. Tuote on myös vegaaninen.

Sebastian Professional Penetraitt korjaava naamio vaurioituneille hiuksille syväkorjaa heikkoja hiuksia ja sen aktiivinen käyttö tekee kuivista ja heikoista hiuksista pehmeitä ja kiiltäviä. Tuotetta suositellaan erityisesti värikäsiteltyjen hiusten kiillon ja täyteläisyyden tehostamiseen.

Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner on äärimmäisen kosteuttava hoitoaine. Tuotteen teho perustuu tieteellisesti todistettuun menetelmään ja patentoituun koostumukseen. Hoitoaine sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille hiuksille.

Tilaa korjaava hoitoaine suoraan kotiisi kotimaisesta verkkokaupastamme

Valikoimamme kattaa suuren määrän erilaisia korjaavia hoitoaineita. Jos et tiedä, mikä sinun kannattaisi valita, niin laita meille sähköpostia. Vastaamme viesteihin todella nopeasti, usein jo saman päivän aikana. Kun valitset hiuksillesi sen juuri oikean tuotteen, niin et halua vaihtaa sitä pitkiin aikoihin. Siksi hiustuote kannattaa valita huolella!