Hoitoaineet - Tuuheuttavat hoitoaineet

Näytetään ainoa tulos

Four Reasons No Nothing Sensitive Volume Conditioner 300 ml

13,90  11,12 

Tuuheuttava hoitoaine tuo hentoihin hiuksiin volyymia ja rakennetta

Kaipaavatko hiuksesi rakennetta ja tukea? Tuuheuttava hoitoaine tekee hennoistakin hiuksista ilmavat ja runsaat. Tuuheuttavan hoitoaineen avulla ravitset, hoidat ja suojaat hiusta hellävaraisesti, ja samalla ohutkin hius saa kaivattua kimmoisuutta.

Tuuheuttava hoitoaine poikkeaa muiden hiustyyppien hoitoaineista

Tuuheuttavan hoitoaineen teho perustuu hiuksen turpoamiseen, mikä saa hiukset näyttämään tuuheammilta ja ilmavammilta. Tuuheuttava hoitoaine ei sisällä yhtä paljon hoitavia ainesosia kuin muiden hiustyyppien hoitoaineet. Koska liukas, tuuheuttamista kaipaava hiustyyppi on usein jo hyväkuntoinen, ei tuuheuttavan hoitoaineen tarvitse olla yhtä hoitava kuin muille hiustyypeille tarkoitetut hoitoaineet. Tuuheuttava hoitoaine levitetään hiusten pituuksiin shampoon jälkeen, ja annetaan vaikuttaa tuotteesta riippuen 1-5 minuuttia, jonka jälkeen hiukset huuhdellaan runsaalla vedellä.

Tuuheuttava hoitoaine:

  • Lisää hiukselle tukea, rakennetta ja volyymia
  • Tekee hiuksista ilmavat ja runsaat
  • Antaa kimmoisuutta ohuemmillekin hiuksille
  • Hoitaa, ravitsee ja suojaa hiusta hellävaraisesti

Tuuheuttava hoitoaine – kevyt ja ilmava lopputulos

Four Reasons No Nothing Sensitive Volume Conditioner on hajusteeton, herkälle hiuspohjalle sopiva hoitoaine. No Nothing hoitoaine selvittää ja hoitaa hiuksia ja tekee niistä joustavat ja pehmeät, jättäen niihin kevyen ja ilmavan lopputuloksen. Volyymia unohtamatta.

Sebastian Professional Volupt hoitoaine antaa lisätuuheuden lisäksi hiuksille aistillista pehmeyttä ja täyteläisyyttä. Volupt hoitoaine sisältää luonnollista bambu-uutetta, joka soveltuu myös värikäsitellyille hiukslle ja antaa ohuille hiuksille keveyttä ja täyteläisyyttä.

Paul Mitchell Extra-Body Daily Rinse Hoitoaine on kevyt pikahoitoaine, joka on suunniteltu erityisesti skandinaaviselle hiuslaadulle. Daily Rinse antaa hiukselle tuuheuden lisäksi kiiltoa ja kosteutta, tehden hiuksista silkkisen ilmavat.

Löydä juuri sinun hiuksillesi sopiva tuuheuttava hoitoaine, ja nauti kevyistä ja ilmavista hiuksista. Tuuheuttavat hoitoaineet toimivat parhaiten yhdessä tuuheuttavien shampoiden kanssa, joten tutustu myös shampoo-valikoimaamme!

Jos haluat tuuheuttavan hoitoaineen itsellesi edullisesti ja nopeasti 1-2-arkipäivässä, niin tilaa tuotteet meiltä. Olemme kotimainen verkkokauppa ja arvostamme valintaasi suuresti. Et pety! Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, niin ole meihin yhteydessä. Lähetämme tuotteet joka arkipäivä klo 14.