Shampoot - Kosteuttavat shampoot

Näytetään kaikki 2 tulosta

Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo 300 ml

28,90  23,12 

Sebastian Professional Twisted Elastic Cleanser Shampoo 250ml

31,90  9,57 

Kosteuttava shampoo tekee hiuksistasi ihanan pehmeät, joustavat ja helpommin käsiteltävät

Kosteuttava shampoo kosteuttaa kaikkia hiustyyppejä, myös karheaa ja paksua. Shampoon tehtävänä on tuoda hiuksiin kosteutta, joka pehmentää ja palauttaa terveen kosteustasapainon. Samalla se pysäyttää hiuksen kuivumisprosessin. Kosteuttava shampoo siis sopii hiuksille, kun ne ovat kuivat ja vaikeasti hallittavat. Käytettäessä se parantaa hiusten käsiteltävyyttä jättäen hiukset pehmeän joustaviksi ja sileiksi. Jos hiuksesi tuntuvat kuivilta ja vaikeasti hallittavilta valintasi on ehdottomasti kosteuttava shampoo.

Kosteuttava shampoo pelastaa huonot hiuspäivät

Ihmisen vartalo koostuu 70 % vedestä ja 30 % proteiinista, joka on lähes päinvastainen koostumus hiuksen rakenteeseen verrattuna. Hiusten kuivumisen syy on hiuksen rakenteen hydrolipidikerroksen heikkeneminen. Hydrolibidi on ohut kalvo suomukerroksen ja hiuksen ytimen välissä, ja vastaa hiuksen kosteustasapainon säilyttämisestä. Kun tämä kerros vauriotuu; hius enää pysty sitomaan kosteutta itseensä ja kuivuu. Kosteuttavien shampoiden ainesosat korjaavat hydrolibidikerroksen vauriot ja pysäyttävät hiuksen kuivumisen palauttaen sen normaalin eloisuuden. Näin hiuksista tulee pehmeät, joustavat ja helpommin käsiteltävät jolloin huonojen hiuspäivien määrä vähenee merkittävästi.

Meidän upeasta valikoimasta löydät loistavia kosteuttavia shampoita. Kaikilla on omat hyvät erityisominaisuutensa ja luonteensa eli kaikille hiustyypeille loistavat valinnat.

Olaplex No.4 Bond Maintence Shampoo 250 ml on supershampoo, jonka yhtenä ominaisuutena on mieletön kosteuttava vaikutus. Se suojaa ja vahvistaa vaurioituneita ja haarottuneita hiuksia tieteellisen ja patentoidun koostumuksen avulla. Se on erittäin kosteuttava ja rakennepaikkaava shampoo, joka luo hiuksiin ennennäkemättömän kiillon ja kosteuttaa hiuksia jokaisella käyttökerralla.

SP Hydrate Shampoo 250 ml on suunniteltu normaaleille ja kuiville hiuksille. Se kosteuttaa hiuksia tekemättä niitä raskaiksi sekä antaa hiuksille pitkävaikutteista kosteutta.

Sebastian Professional Hydre Shampoo on kuiville hiuksille suunniteltu shampoo. Se on kosteuttavien shampoiden kuningatar, joka syväpuhdistaa ja kosteuttaa pörröiset luonnonkiharat hiukset. Huikeiden ominaisuusien lisäksi hiuksiin tulee silkinpehmeää liikettä ja täyteläistä olemusta. Sopii erityisesti värjätyille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille.

Paul Mitchell Tea Tree Lavender Mint Shampoo 300 ml on upealla koostumuksella varustettu kosteuttava ja rauhoittava shampoo. Kun haluat hemmotella aistejasi valitse tämä shampoo. Nauti laventelin rauhoittavasta ja mintun viileästä tuoksusta vaikka joka päivä. Tehokkaasti kosteuttava, mieto shampoo sopii kaikille hiustyypeille. Laventeli on luonnon oma rauhantekijä, joka poistaa jännitystä ja rentouttaa. Runsaat aminohapot sitovat hiukseen kosteutta ja vahvistavat hiusta. Tämä superkosteuttaja shampoo tekee karheista ja pörröisestä hiuksista silkkisen pehmeät.

Paul Mitchell Instant Moisture Daily Shampoo 300 ml on mieto ja kosteuttava shampoo. Shampoon erittäin miedot puhdistavat ainesosat kosteuttavat hiusta välittömästi. Erityisominaisuudet tekevät tästä shampoosta päivittäiseen käyttöön sopivat. Ainesosat kosteuttavat, suojaavat ja hoitavat hiuksia ainutlaatuisella Instant Moisture -yhdistelmällä samalla antaen hyvän UV-suojan. Lisäksi shampoo sisältää pantenolia, joka tunkeutuu syvälle hiuksen rakenteeseen antaen kuohkeutta ja volyymia. Pantenoli tarttuu myös hiuksen pintaan ja korjaa suomukerroksen vauriota. Kosteuttavat shampoot luovat hiuksiin säkenöivää kiiltoa ja useissa shampoissa on mukana kamomillaa, rosmariinia, aloe veraa ja jojobaa. Tarkkaan valittujen hoitavien ainesosien kanssa hiukset kiiltävät peilin lailla.

Kosteutavat shampoot siis tekevät hiuksistasi

  • ihanan pehmeän tuntuiset
  • palauttaa terveen kosteustasapainon
  • pysäyttää hiuksen kuivumisprosessin
  • terveentuntuiset ja vähentää hiusten katkeilua
  • vähemmän pörröiset
  • helposti käsiteltävät ja joustavat

Jos haluat kosteuttavat shampoot itsellesi edullisesti ja nopeasti 1-2 arkipäivässä, niin tilaa tuotteet meiltä. Olemme kotimainen verkkokauppa ja arvostamme valintaasi suuresti. Et pety! Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, niin ole meihin yhteydessä. Lähetämme tuotteet joka arkipäivä klo 14.