Muotoilutuotteet - Hiusgeelit

Näytetään ainoa tulos

SEB MAN The Player 150ml

24,90  7,47 

Hiusgeeli hiusten monipuoliseen muotoiluun ja viimeistelyyn

Kaipaatko hiuksillesi koko päivän kestävää pitoa? Hiusgeeli helpottaa pysyvän viimeistelyn luomista, ja se sopii kaiken pituisille hiuksille sekä kaikenlaisille hiuslaaduille. Laadukas hiusgeeli antaa mahdollisuuden erilaisiin kampauksiin ja tyyleihin tuoden kiiltoa ja koko päivän kestävää pitoa sekä volyymia.

Laadukas hiusgeeli on pitävä ja luotettava joka säällä

Hiusgeeli on usein tarpeen silloin, kun hiukset tuntuvat elävän täysin omaa elämäänsä esimerkiksi tuulisessa säässä. Kun käytät hiuksiisi laadukasta hiusgeeliä, pysyvät hiussuortuvasi ojennuksessa läpi tuulisen tai vauhdikkaankin päivän. Hiusgeeli pitää hiuksesi siellä missä sinä haluat, siinä järjestyksessä kuin haluat. Hiusgeelin käyttö on helppoa, ja sitä voi käyttää sekä kuivaan että kosteaan hiukseen.

Hiusgeeli on sinulle nappivalinta, kun

  • Kaipaat pitoa ja kestävyyttä
  • Haluat kampaukseesi kiiltoa
  • Haluat tukea luonnolliselle kiharalle

Hiusgeeli sopii monenlaisten hiusten muotoiluun. Olivat hiuksesi sitten suorat vailla kiiltoa, tai kiharat vailla vahvistusta ja korostusta, hiusgeelillä ongelmasi on ratkaistu. Hiusgeelin käyttö kannattaa aloittaa pyörittelemällä pientä nokaretta geeliä sormien välissä. Tällöin tuote notkistuu ja lämpenee, jolloin sitä on helpompaa levittää hiuksiin. Kun tuote on notkistunut, voit muotoilla hiuksesi haluamallasi tavalla.

 Valitse hiusgeeli tarpeidesi mukaan

Four Reasons Original Power Gel on vahva hiusgeeli, joka antaa hiuksillesi voimakasta pitoa ja kestoa. Power Gelin ainutlaatuinen koostumus pitää huolen siitä, että saat luotua kestäviä ja näyttäviä kampauksia, tai muotoiltua hiuksesi haluamallasi tavalla. Power Gelissä on voimakas pito ja miellyttävä koostumus, jonka ansiosta se sopii kaikille hiustyypeille.

Wella Professional EIMI Nutricurls Curl Shaper on kiharalle hiukselle sopiva hiusgeeli. Kiharat voivat ajoittain tuntua vallattomilta, mutta Wellan Curl Shaper on luotu helpottamaan kihara-arkea. Curl Shaper on geelimäinen muotoiluvoide, joka korostaa kiharoitasi kauniisti ja antaa niille pitoa ja joustoa. Tuotteen avulla kiharasi asettuvat kauniisti ja ovat helpommin hallittavissa.

Nioxin 3D Styling tuuheuttava hiusgeeli tarjoaa tuuheutta ja tukea oheneville hiuksille. Tämä hiusgeeli tuuheuttaa ja tekee lopputuloksesta huomattavasti täyteläisemmän, ilman jäykkyyttä ja tahmeutta.

Jos haluat hiusgeelin itsellesi edullisesti ja nopeasti 1-2-arkipäivässä, niin tilaa tuotteet meiltä. Olemme kotimainen verkkokauppa ja arvostamme valintaasi suuresti. Et pety! Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, niin ole meihin yhteydessä. Lähetämme tuotteet joka arkipäivä klo 14.