Muotoilutuotteet - Hiuslakat

Näytetään ainoa tulos

Paul Mitchell Invisiblewear Memory Shaper 250 ml

28,90  23,12 

Hiuslakalla viimeistelet kampauksesi näyttäväksi

Hiuslakan avulla kampauksen viimeistely ja hiusten kiinnittäminen on vaivatonta. Tuotteidemme avulla tuet ja tuuheutat hentoa hiusta, annat hiuksillesi luonnollista pitoa ja saat irtosuortuvat helposti kuriin, ilman että hiuksista tulee kuitenkaan raskaat. Laadukas hiuslakka sopii kaikille hiustyypeille ja on joka kodin välttämättömyys. Hiuslakan avulla onnistuu niin kampauksen viimeistely, kuin vaativamman kampauksen muotoilu

Hiuslakan avulla voit helposti muotoilla hiuksistasi juuri sellaiset, kun haluat, mahdollistat kampauksellesi näyttävän kiillon ja vahvan pidon, vaikka koko päiväksi.

Kampauksen viimeistelyyn erinomaiset tuotteet löytyvät Paul Mitchell Flexible Style- sarjasta. Tuotteiden nopeasti kuivuva koostumus takaa joustavan tuen, runsautta ja rakennetta ilman, että hiuksistasi tulee tahmeat tai kovat: https://nordichairhouse.com/tuote/paul-mitchell-super-clean-spray-300-ml-kiiltoa-antava-kevyt-viimeistelysuihke/ . Paul Mitchell Freeze and Shine Super Spray on voimakas viimeistelysuihke kaikille, jotka haluavat kampaukseen pitävän viimeistelyn, ilman tahmeuden tunnetta. Ainutlaatuisen kiillon varmistaa aloe verasta, jojobasta, hennasta ja rosmariinista muodustuva kiilotyhdiste: https://nordichairhouse.com/tuote/paul-mitchell-freeze-and-shine-super-spray-aerosoliton-hiuslakka/ .

Hiuslakalla kestävä pito säästä huolimatta

Four Reasons Original -sarjan tuotteet ovat toimivia, monipuolisia ja hinta-laatusuhteeltaan voittamattomia. Jos hiustyylisi kaipaa erityisen vahvaa pitoa, on Four Reasons Super Shaper sinulle oikea tuote:  https://nordichairhouse.com/tuote/four-reasons-super-shaper/ . Tämän hiuslakan avulla saat luotettavan pidon haastavimmillekin hiustyyleille. Pieni kosteus tai tuuli ei tuotteen pitoa estä ja voit olla varma, että pito pysyy kampauksessasi. Four Reasons original strong styling hairspray on uskomattoman hienojakoinen hiuslakka, joka kiinnittää kampauksesi niin, että se pysyy halutussa muodossaan pitkään. Jos tarvitset kampauksellesi kestävää pitoa, on tämä tuote erinomainen valinta: https://nordichairhouse.com/tuote/four-reasons-dry-super-shaper-300-ml-kuiva-hienojakoinen-voimakas-viimeistelysuihke/ .

Oli tarpeesi sitten kampauksen viimeistely tai haastavamman kampauksen ylläpitäminen, meiltä löytyy sopivat tuotteet tarpeisiisi. Hiuslakat saat meiltä edullisesti ja nopeasti 1–2 arkipäivässä. Olemme kotimainen verkkokauppa ja arvostamme valintaasi suuresti. Et pety! Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, niin ole meihin yhteydessä. Lähetämme tuotteet joka arkipäivä klo 14.