Muotoilutuotteet - Hiusöljyt

Näytetään kaikki 5 tulosta

Olaplex No. 7 Bonding Oil korjaava hiusöljy 30ml

38,90  31,12 

Four Reasons Original Smooth & Shine Serum 75 ml

14,90  11,92 

weDo Natural Oil 100 ml

36,90  18,45 

Wella Professionals SP Luxe Chroma Elixir 100 ml

41,90  20,95 

Wella Professionals Oil Reflections Light Luminous Reflective Oil hoitoöljy 100 ml

23,90  11,95 

Hiusöljyt tekevät hiuksista helposti käsiteltävät ja terveet

Hiusöljy on yksi helpoimmista tavoista pitää hiukset hyvässä kunnossa pesemisen ja hoitoaineen käytön lisäksi. Hiusöljyt nimittäin sitovat kosteutta hiukseen, tekevät niistä helpommin käsiteltävät ja ravitsevat hiuksia sisältäpäin.

Kun hiuksistasi tulee hiusöljyn ansiosta helpommin käsiteltävät, niin hiuksesi eivät takkuunnu yhtä helposti, eikä harjaus aiheuta hiuksiin niin suuria vaurioita.

Lisäksi hiusöjyllä on tärkeä rooli hiusten suojaamisessa säännölliseltä kulumiselta. Hiusten öljyäminen säännöllisin väliajoin vähentää mm. hiusten kuivumista. Öljy auttaa myös päänahan hyvinvoinnissa. Kun hierot päänahkaa hellävaraisesti, se auttaa aktivoi pintaverenkiertoa, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja joskus se auttaa vähentämään hiustenlähtöä.

Lisäksi hiusöljyt sisältävät useita eri vitamiineja, jotka ravitsevat sekä hiusta että hiuspohjaa. Hiuspohja on hiusten terveyden kannalta yksi tärkeimmistä asioista, sillä terve hius voi kasvaa vain hyvinvoivasta hiuspohjasta. Näin hiusöljy palauttaa myös hiusten luonnollisen kiillon.

Nykypäivän laadukkaat hiusöljyt eivät myöskään tee hiuksista yhtään rasvaisen ja painavan näköisiä, vaan ihanan ilmavat, kiiltävät ja kepeät.

Hiusöljyn käyttö

Suosittelemme käyttämään hiusöljyä kahdesti viikossa suihkussa käynnin jälkeen. Suihkuta öljy pyyhekuiviin hiuksiin ja harjaa hiukset läpi. Homma valmis ja huomaat eron!

Tässä muutama hyvä hiusöljy 🙂

Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir hoitoöljy

Luxe Oil -hoitoöljy ei tee hiuksistasi rasvaisia tai raskaita. Öljy on ihanan kevyttä ja se tekee hiuksista sileät ja pehmeät.

Ylellinen hoitoöljy sisältää argan-, manteli- ja jojobaöljyjä. Sopii kaikille hiustyypeille. Korjaa välittömästi hiusten rakennetta, antaa pitkäkestoista sileyttä ja suojaa hiuksia kuivumiselta. Saat hiuksiisi huikaisevan kiillon.

Olaplex No. 7 Bonding Oil korjaava hiusöljy

Olaplex No.7 hiusöljy korjaa vaurioitunutta ja huonokuntoista hiusta. Uskomattoman hyvän kemian ja ominaisuuksien takia Olaplex No. 7 vahvistaa ja suojaa hiusrakennetta. Olaplex No. 7 ylläpitää hiusten kuntoa mahdollisimman hyvänä ja terveinä pitkään. Lisäksi tuote tuo hiuksiin kiiltoa, valoa sekä parantaa hiusten käsiteltävyyttä.

Nioxin Intensive Treatment Diaboost hiuksia tuuheuttava Xtrafusion-hoito

Tämä innovatiivinen hiuksia tuuheuttava hoito tunkeutuu hiuksiin suojaten niitä katkeilua vastaan ja antaen hiusten kasvaa pidemmiksi. Hiuksista tulee helppohoitoiset, tuuheammat ja selvästi paksummat vain yhden käyttökerran jälkeen.

Diaboost sisältää HTX-yhdisteen lisäksi ainesosia, jotka tarjovat huomattavia etuja ihonhoitoon, kuten kofeiini, pantenoli ja niasiiniamidi. Hiuksiin jätettävä Nioxin-hoito edistää olemassa olevaa hiusten läpimittaa välittömästi lisäten jokaisen hiuksen paksuutta.

Tilaa sinulle soveltuva hiusöljy verkkokaupastamme

Mikäli tarvitset hiusöljyn, niin saat tilattua sellaisen itsellesi kotimaisesta verkkokaupastamme. Meillä on nopea 1–2 arkipäivän toimitus 🙂 Laita meille viestiä, jos sinulla on jotain kysyttävää, niin vastaamme sinulle nopeasti! Lähetämme tuotteet joka arkipäivä klo 14.