Muotoilutuotteet - Hiuspuuterit

Näytetään kaikki 2 tulosta

Four Reasons Original Hair Powder 250 ml

14,90  11,92 

Four Reasons Original Volume Powder 10g

14,90  11,92 

Hiuspuuteri on rasvoittuvan hiuspohjan pelastaja

Kärsitkö helposti rasvoittuvasta hiuspohjasta? Hiuspuuteri nostaa tyveä tehokkaasti, joten hiukset eivät rasvoitu niin helposti. Jos haluat kohottaa juuriasi ja lisätä pysyvää tuuheutta hiuksiin, hiuspuuteri on oikea tuote sinulle! Hiuspuuteri helpottaa volyymin luomista kampaukseen ja tekee kampauksesta kestävämmän.

HUOM! Hiuspuuteri ei kuitenkaan puhdista hiuksia.

Hyvännäköinen lopputulos hiuksillesi myös kiireessä

Hiuspuuteri mahdollistaa nopean muotoilun ja sopii hyvin jatkuvassa kiireessä eläville. Sen avulla on helppo luoda hyvännäköinen lopputulos myös ilman ammattitaitoista kokemusta, siksi se on erinomainen lisä kampaajan taitoja harjoitteleville. Tuote sopii heille, jotka haluavat raikkaan kampauksen pitkän päivän jälkeen. Hiuspuuteri on kokonsa vuoksi näppärä ottaa mukaan.

Laadukas hiuspuuteri sopii moneen käyttöön

Four Reasons Original Volume Powder on esimerkki laadukkaasta hiuspuuterista, joka tuo runsasta rakennetta ja liikettä lyhyempiinkin hiuksiin. Siroteltava muotoilupuuteri antaa rakennetta ja runsautta helposti ja nopeasti. Hiuspuuteri häivyttyy hienosti hiuksesta, joten voit huoletta käyttää sitä -jopa tummiin hiuksiin!

Four Reasons Hair Powder on loistava tuote, kun haluat raikastaa ja kohottaa hiuksia pesujen välissä. Suihkutettava hiuspuuteri imee rasvaa, lisää volyymia ja antaa rakennetta. Lisäksi se toimii erinomaisena pohjustustuotteena tupeeraus- ja lettikampausten alla.

Laadukkaan hiuspuuterin erityisominaisuudet:

  • Luonnollinen piioksidi. Imee kosteutta itseensä estäen ilmankosteuden vaikutukset hiuksissa.
  • Antaa tekstuuria. Puuteri tarjoaa käsinkosketeltavaa tekstuuria ja sopii siten mainiosti sotkuisten, modernien kampausten ja lettien pohjustustuotteeksi.
  • Hienojakoinen puuteri lisää ryhdikkyyttä, pitoa ja ilmavuutta hiuksiisi.

Oikeanlainen hiuspuuteri juuri sinulle!

Valitessasi puuteria hiuksille kannattaa valita puuteri oman hiustyypin mukaan.

  • Öljyisille hiuksille peruspuuterit ovat hyvä valinta.
  • Kuivalle päänahalle sopii kosteuttavat hiuspuuterit
  • Hiuspuuterin väri kannattaa katsoa hiusten nykyisen värin mukaan

Kaikki hiuspuuterit eivät sovi kaikille! Siksi valikoimastamme löytyy eri hiustyypeille suunniteltuja hiuspuutereita, jotta löydät oikeanlaisen tuotteen juuri sinulle!

Kohtele hiuksiasi rakkaudella tyvestä latvoihin ja tilaa laadukas hiuspuuteri, itsellesi edullisesti ja nopeasti 1–2-arkipäivässä. Et tule pettymään!

Olemme kotimainen verkkokauppa ja arvostamme valintaasi suuresti. Lähetämme tuotteet joka arkipäivä klo 14 Postin ja Matkahuollon kautta. Kun tilaat tuotteet arkena klo 14 mennessä, niin ne voivat olla luonasi jo seuraavana arkipäivänä klo 18.

Mikäli tarvitset lisätietoa tai sinulla herää kysyttävää, vastaamme mieluusti kysymyksiisi 😊

Sähköposti: asiakaspalvelu@nordichairhouse.com