Muotoilutuotteet - Kampausnesteet

Näytetään ainoa tulos

Four Reasons Original Styling Mist 250 ml

14,90  11,92 

Kampausneste tarjoaa joustavan tuen hiustesi muotoiluun

Kampausnesteen avulla luot täydellisen pohjan hiusten muotoilulle ja saavutat kampauksellesi ihanan kiillon ja tuuheuden. Siinä, missä hiuslakka on parhaimmillaan kampauksen viimeistelyssä ja valmiin kampauksen kiinnittämisessä, kampausneste toimii hiustesi työstämisessä ennen kiinnittämistä, luoden erinomaisen pohjan hiusten muotoiluun ja erilaisiin kampauksiin. Se sopii oivallisesti kaikkiin hiustyyppeihin föönauksen ja muiden muotoilumenetelmien kanssa.

Kampausnesteen avulla saavutat täydellisen kiillon ja tuuheuden

SP Resolute Lift kampausneste kohottaa kampaustasi hiusten tyvestä ja antaa pitoa, sekä silkkistä kiiltoa. Tuote antaa optimaalisen perustan föönaamiselle ja kiinnitykselle, sekä auttaa uv-säteiltä, kosteudelta ja muotoilulaitteiden kuumuudelta suojautumiseen: https://nordichairhouse.com/tuote/wella-professionals-resolute-lift-kampausneste-250-ml/ .
Four Reasons Original Styling Mist antaa hiuksillesi kestävää tukea föönaukseen ja kiiltoa, sekä ilmavuutta. Tuotteessa yhdistyy perinteisen kampausnesteen pito ja tehokas moderni lämpösuoja. Tuote mahdollistaa suoristusrautojen ja kihartimien aiheuttamilta lämpövaurioilta suojautumisen. Ainutlaatuinen yhdistelmä hoitavia ja tuuheuttavia ainesosia mahdollistavat kampauksellesi poikkeuksellisen ilmavuuden kevytrakenteisella koostumuksella: https://nordichairhouse.com/tuote/four-reasons-cristal-styling-mist/ .

Wella Professionals EIMI Perfect Setting föönausneste on kevyt kampausneste, joka mahdollistaa hiuksillesi tuuhean rakenteen täydellisellä kiillolla. Hoitavat ominaisuudet ja erinomainen lämpösuoja tekevät tuotteesta föönaamisen tueksi täydellisen tehotuotteen: https://nordichairhouse.com/tuote/wella-professionals-eimi-perfect-setting-foonausneste-150-ml/ .

Kiteytettynä kampausneste on sinulle, jos:

  • Haluat hiuksillesi silkkistä pitoa ja kiiltoa
  • Haluat täydellisen perustan hiuksillesi muotoilua varten
  • Sinulle on tärkeä hiustesi kokonaisvaltainen hyvinvointi
  • Haluat kampaukseesi täydellistä tuuheutta.

Jos muotoilet hiuksiasi esimerkiksi föönaamisella tai muotoilutuotteilla, tarvitset kampausnesteen optimaalisen perustan luomiseen. Tuotevalikoimamme monipuolisuus mahdollistaa hiuksillesi sopivan tuotteen. Muotoiluvoiteet saat meiltä edullisesti ja nopeasti 1–2 arkipäivässä. Olemme kotimainen verkkokauppa ja arvostamme valintaasi suuresti. Et pety! Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, niin ole meihin yhteydessä. Lähetämme tuotteet joka arkipäivä klo 14.