Muotoilutuotteet - Kiiltosuihkeet
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Kiiltosuihke viimeistelee ja antaa kiiltoa kaikille hiuslaaduille!

Haluatko juhlakampaukseesi säkenöivää kiiltoa tai arjen hiustyyliin pientä luksusta? Joskus viimeisteltykin muotoilu voi olla lopputulokseltaan pörröinen tai hapsottava. Tällöin kiiltosuihke on täydellinen valinta. Jopa kiilloton ja kuiva hius herää kimaltaen eloon, kun teet viimeisen silauksen tyyliisi kiiltosuihkeella. Kiiltosuihke on arjen ja juhlan pelastus, jolla saat kauniin kiiltävän pinnan kampauksiisi.

Kiiltosuihke tuo kampaukseesi kevyttä lisätukea, säilyttäen hiukset kuitenkin luonnollisen liikkuvina ja joustavina. Tuote tuo hiuksillesi hehkua ja raikkautta, ilman tahmaisuutta. Kiiltosuihkeen antama kevyt tuki tuo hiuksillesi myös rakennetta, eikä latista kampaustasi. Monet kiiltosuihkeet myös ehkäisevät hiusten sähköisyyttä, mikä auttaa yksittäisiä hiussuortuvia pysymään paikoillaan.

Kiiltosuihke – kuin kevyt huntu hiuksillesi

Kiiltosuihke tulee lisätä hiuksiin muotoilun loppuvaiheessa, kun olet viimeistelemässä kampaustasi. Kampausten viimeistelyn lisäksi kiiltosuihkeella saat kaunista kiiltoa myös luonnonkiharaan ja laineikkaaseen hiukseen. Useimpien kiiltosuihkeiden koostumus on kuiva ja kevyt, minkä ansiosta kihara pysyy joustavana ja saa kauniin pinnan menettämättä muotoaan.

Ammattilaisen vinkki kiiltosuihkeen käyttöön:

”Suihke on ihana aamuinen pörrölatvojen silottaja ja kiillottaja, kiharoiden pinnoittaja, kampausten viimeistelijä ja loistava tuote kaikille hiuslaaduille. Annostelua kannattaa muokata hiuslaadun ja hiusten paksuuden mukaan, eli hennoille hiuksille riittää kevyempi suihkaus ja paksuille, karkeille hiuksille voi kiiltosuihketta käyttää tarpeen mukaan enemmänkin, ilman että hiukset muuttuisivat koviksi tai rasvaisiksi.”

Miksi kiiltosuihke?

  • Saat säkenöivää kiiltoa hiuksiisi
  • Tuote tukee ja antaa hiuksillesi ilmavuutta
  • Hiuksesi tuntuvat pehmeiltä ja kuohkeilta
  • Pörröisyys ja sähköisyys vähenevät
  • Lopputulos on luonnollinen ja kaunis

 

Kun kaipaat tyylisi viimeistelyyn kiillon lisäksi myös suojaa, on Wella Professional EIMI Glam Mist oikea valinta. Glam Mist suojaa hiuksia kosteudelta ja sisältää myös UV-suojan.

Four Reasons Professional Dry Shine Spray pehmittää hiustasi ja antaa upeaa kiiltoa, säilyttäen hiuksesi ilmavina. Dry Shine Spray on täydellinen valinta, kun haluat käyttää kiiltosuihketta niin arjessa kuin juhlassakin. Tuote soveltuu hyvin viimeistelemään laineikasta tai kiharaa hiusta sileämmäksi, mutta tuo myös säkenöivää kiiltoa juhlakampauksiin.

Kun haluat hiuksillesi kiiltoa arjen ja juhlan keskelle, itsellesi edullisesti ja nopeasti 1-2-arkipäivässä, niin tilaa kiiltosuihke meiltä. Olemme kotimainen verkkokauppa ja arvostamme valintaasi suuresti. Et pety! Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, niin ole meihin yhteydessä. Lähetämme tuotteet joka arkipäivä klo 14.