Muotoilutuotteet - Kuivashampoot
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Kuivashampoo 

Tuntuvatko hiuksesi latteilta ja kaikkea muuta kuin vastapestyiltä, mutta sinulla ei juuri tässä hetkessä ole aikaa hiustenpesulle? Tässä tilanteessa kuivashampoo on varsinainen pelastaja! Kuivashampoon avulla saat hiuksiisi kaivattua volyymia, raikkautta ja täyteläisyyttä. 💁 Kuivashampoon hiuksia raikastava ominaisuus perustuu siihen, että se poistaa hiuksista kosteutta ja rasvaa. On kuitenkin myös hyvä muistaa, että kuivashampoolla ei voi korvata tavallista hiustenpesua, vaikka hiustenpesuvälin pidentämiseen se onkin oiva tuote.  

Kuivashampoo muotoilutuotteena 

Vaikka kuivashampoo tunnetaan ehkä useimmiten hiusten raikastajana pesujen välissä, voi sitä käyttää myös muotoilutuotteena antamaan hiuksille rakennetta ja tukea, sillä se antaa hiuksiin mattapintaisen ja tuuhean lopputuloksen. Erityisesti kuivashampoo sopii liukkaiden hiusten muotoiluun, koska se vähentää hiusten liukkautta ja tekee käsittelystä helpompaa. 

Miten kuivashampoota käytetään? 

Kuivashampoota suihkutetaan hiusten tyveen sopiva määrä ja hierotaan päänahkaan, minkä jälkeen hiuksia voi joko haroa sormin tai hiusharjalla. Jos tuotetta sattuu menemään tyveen liikaa, saa hiusharjalla hyvin myös liian tuotteen pois.  

Sopiva määrä kuivashampoota riippuu mm. tuotteen laadusta sekä hiusten paksuudesta, rasvaisuudesta ja pituudesta. Sopivan määrän saat selville, kun aloitat ensin pienellä määrällä ja laitat tuotetta pikkuhiljaa lisää.  

Miten löydän itselleni sopivan kuivashampoon? 

Meiltä Nordic Hair Houselta löydät monipuolisesti erilaisia kuivashampoita eri valmistajilta. Esimerkiksi hajusteettomia tuotteita suosivalle Four Reasons No Nothing Sensitive Dry Shampoo on erinomainen valinta, koska tuote on hajusteeton ja sillä on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. 

Mikäli kaipaat kuivashampooltasi myös tuoksua, on Nioxin Instant Fullness Kuivashampoo hyvä valinta. Miedon tuoksunsa lisäksi tuote virkistää ja tuuheuttaa hiuksiasi näkyvästi antaen sinulle keveän täyteläiset hiukset. 

Kuivashampoita löytyy myös eri sävyisille hiuksille, ja jos hiuksesi ovat esimerkiksi vaaleat on Four Reasons Professional Cool Blonde Dry Shampoo oikea valinta hiuksillesi. Tuote on hopeanhohtoinen ja sopii parhaiten viileän vaaleille hiuksille. 

Kun tilaat kuivashampoon meiltä Nordic Hair Houselta, pääset nauttimaan raikkaista ja ryhdikkäistä hiuksista jo 1-2 arkipäivän aikana! Tilaa siis hiuksia tuuheuttavat ja puhdistavat kuivashampoot meiltä, tuet samalla suomalaista työtä.