Muotoilutuotteet - Lämpösuojat
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Lämpösuojan avulla suojaat hiuksesi turhalta vaurioitumiselta

Monet meistä käyttävät hiusten muotoilua varten lämpöä jopa päivittäin. Lämmöllä ja muotoiluvälineillä saamme hiukset asettumaan niin kuin haluamme, mutta lämpö voi myös vaurioittaa hiuksiamme. Tämän takia lämpösuojan käyttäminen ennen muotoilulaitteita tai vaikkapa föönaamista on erittäin tärkeää.

Miten lämpö vaurioittaa hiuksiasi?

Käytätkö hiustenmuotoilussa fööniä, kiharrinta tai suoristusrautaa ilman lämpösuojaa?

Muotoilulaitteet ja kuumuus aiheuttavat hiuksille lämpövaurioita ilman lämpösuojan käyttämistä. Tämän lisäksi myös auringon ja UV-säteiden on todettu aiheuttavan negatiivisia vaikutuksia hiuksissamme.

Suojaamattomat hiukset voivat kärsiä kuumuudesta kolmen eri tekijän vuoksi:

  1. Kuumuus haihduttaa hiuksesta kosteutta, jotta hiusta väliaikaisesti muotoilevat vetysillat kiinnittyisivät uuteen asentoon. Kun hius kostuu, vetysillat rikkoutuvat ja hius palaa alkuperäiseen muotoonsa. Liiassa kuumuudessa kosteus katoaa kokonaan ja hius haurastuu.
  2. Hiusten luonnolliset öljyt suojaavat niiden rakennetta. Kuumuus ja mekaaninen rasite voivat haihduttaa, liikuttaa ja muuttaa näitä öljyjä
  3. Hiukset rakentuvat proteiineista, joita liika kuumuus taas tuhoaa. Varsinkin hiuksen uloin suomukerros kärsii kuumuudessa.

Lämpösuoja antaa käsiteltävyyttä ja kiiltoa kaikille hiustyypeille

Onneksi meiltä löytyy keinoja ehkäistä lämpövaurioita hiuksissasi. Sebastian Professional Trilliant suihke sekä Four Reasons Professional Heat Shield  ovat erinomaisia suihkutettavia lämpösuojia, joiden avulla vältyt lämpövaurioilta. Tuotteet helpottavat hiusten käsittelyä sekä nopeuttavat hiusten muotoilua ja suojaavat hiuksia ilmansaasteilta. Lämpösuojat hoitavat hiuksia kevyesti jättäen hiukset pehmeän tuntuisiksi ja poistaen tehokkaasti pörröisyyttä.

Suomalaisten herkälle iholle ja hiuksille

Four Reasons No Nothing Sensitive Heat Protection Spray on yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa luotu hajusteeton ja väriaineeton suomalainen tuotesarja. Sarjan kaikki tuotteet on suunniteltu sopimaan suomalaisten herkälle iholle ja hiuksille. Tuote ei sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita eikä se aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmareaktioita.

Älä anna kuumuuden pilata päivääsi ja tilaa lämpösuoja itsellesi edullisesti ja nopeasti 1-2-arkipäivässä!

Olemme kotimainen verkkokauppa ja arvostamme valintaasi suuresti. Lähetämme tuotteet joka arkipäivä klo 14 Postin ja Matkahuollon kautta. Kun tilaat tuotteet arkena klo 14 mennessä, niin ne voivat olla luonasi jo seuraavana arkipäivänä klo 18.

Mikäli tarvitset lisätietoa tai sinulla herää kysyttävää, vastaamme mieluusti kysymyksiisi 😊

Sähköposti: asiakaspalvelu@nordichairhouse.com

Puhelinnumero: +358 40 480 3054