Muotoilutuotteet - Muotoilusuihke

Näytetään ainoa tulos

Four Reasons Original Styling Mist 250 ml

14,90  11,92 

Muotoilusuihke pitää hiuksesi ojennuksessa arjen kiireissä

Tuntuuko siltä, että hiuksesi ovat aina silmillä arjen lennokkaissa hetkissä? Ovatko hiuslakat liian voimakkaita hiuksillesi? Siinä tapauksessa muotoilusuihke voi olla oiva valinta juuri sinulle. Muotoilusuihkeet ovat oiva tapa lisätä ilmavuutta ja liikkuvuutta hiuksiin. Muotoilusuihkeella saat hiuksiisi lisää volyymiä säilyttäen samalla vapaudentunteen hiuksissasi.

Muotoilusuihkeemme ovat arjen pelastajia. Hiuksiin jätettävä kevyt suihke tuo kevyttä hoitoa, kiiltoa, runsautta ja kevyttä kontrollia.

Paul Mitchell Invisiblewear Undone Texture Hairspray on uskomattoman aistikasta, luonnollista rakennetta ja tuntuvaa runsautta lisäävä rakennsuihke vaivattomaan viimeistelyyn.

Wella Professionals INVIGO Volume Boost Spray hoitosuihkeen sisältämät Spring Force polymeerit ympäröivät hiusten kuidut ja tuovat siten tuuheutta hiuksillesi. INVIGO Volume Boost -tuotteet sisältävät puuvillauutetta. Puuvilla sopii erinomaisesti hentojen hiusten tuuheuttamiseen.

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Hydromist Blow-Out Spray on erityisen hyvä pohjustussuihke ennen föönausta. Tuote sisältää painottomia, hoitavia ainesosia, jotka edesauttavat täydellisen virheettömän kampauksen aikaansaannissa.

Tilaa muotoilusuihke kotiisi

Tilaa muotoilusuihke netistä suoraan kotiisi. Olemme kotimainen verkkokauppa, joten tilauksesi on perillä 1-2 arkipäivässä. Kiitos, jos valitset meidät kotimaisena toimijana 🙂 Tarkoituksenamme on tarjota mahdollisimman laaduikkaita hiustuotteita kaikille suomalaisille, koska hiukset ovat vaate, jota et saa koskaan pois päältäsi! Siksi muotoilusuihke on yksi parhaista keinoista pitää hiuksesi kivan näköisenä ja huoliteltuina.