Muotoilutuotteet - Muotoiluvoiteet

Näytetään kaikki 3 tulosta

Four Reasons Original Matte Paste 100 ml

14,90  11,92 

Sebastian Professional Molding Mud muotoileva kuitusavi 75g

33,90  10,17 

SEB MAN The Dandy 75ml

24,90  7,47 

Muotoiluvoide tuo esiin hiustesi parhaimmat puolet

Muotoiluvoiteet sopivat erinomaisesti luonnollisten kiharoiden korostamiseen ja pörröisten hiusten muotoiluun. Ne ovat hyvä valinta myös heille, jotka eivät halua liian laitettua kampausta vaan tavoittelevat luonnollisempaa lopputulosta. Rakennetta ja pitoa antavien ominaisuuksien ansiosta, muotoiluvoide sopii usein myös tuuheutta kaipaaville ohuille, hennoille ja latteille hiuksille. Oli tavoitteenasi sitten kiharoiden korostaminen, luonnollisen kampauksen viimeistely, rakenteen ja pidon lisääminen kampauksellesi tai pörröisten hiusten hillitseminen, muotoiluvoiteista löytyy sopiva tuote. Tuotteet soveltuvat kaikille hiustyypeille.

Muotoiluvoiteet hoitavat, korostavat ja hillitsevät

Osa muotoiluvoiteistamme sisältää muotoilutuotteen ominaisuuksien lisäksi myös hoitavia ominaisuuksia. Sebastian Professional Potion 9 yhdistää muotoilutuotteen ominaisuuksiin syvähoitoaineen ominaisuudet ja on näin ollen erinomainen tuote sinulle, joka olet kiinnostunut muotoilutuotteiden lisäksi myös hiustesi kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista: https://nordichairhouse.com/tuote/sebastian-professional-potion-9-hoitomuotoilutuote-150-ml/ .

Wella Professionals EIMI perfect Me on siloittava muotoiluvoide, joka vastaavasti sisältää hoitavia aineosia. Tuote antaa hiuksillesi kiiltoa, kosteuttaa, korjaa vaurioita ja poistaa sähköisyyttä: https://nordichairhouse.com/tuote/wella-professionals-eimi-perfect-me-100-ml/ .

SP Polished Waves kiharanvirkistäjä, on nimensä mukaisesti sinulle, joka haluat antaa yksilöllistä rakennetta, tukea ja eloisaa kimmoisuutta kiharoillesi: https://nordichairhouse.com/tuote/wella-professionals-polished-waves-kiharanvirkistaja-200-ml/ .

Paul Mitchell Smoothing Super Skinny Relaxing Balm on pörröisille ja vaikeasti hallittaville hiuksille erinomainen muotoiluneste. Voide mahdollistaa hiuksillesi sileän pinnan ja antaa pitoa. Muotoilun lopputulos on ihanan pehmeä ja tuote suoristaa vaikeimmatkin kiharat: https://nordichairhouse.com/tuote/paul-mitchell-super-skinny-relaxing-balm-200-ml-silottava-ja-pehmentava-muotoiluvoide-kiharalle-hiukselle/ .

Mikäli tavoitteenasi on hillitä kiharoitasi, niiden korostamisen sijaan, on Sebastian Professional Twisted Curl Magnifier sopiva tuote: https://nordichairhouse.com/tuote/sebastian-professional-twisted-curl-magnifier-muotoiluvoide-145-ml/ . Tuote sopii laineikkaille ja kiharoille hiuksille ja auttaa taistelemaan kiharoita vastaan tehokkaasti.

Muotoiluvoiteet mahdollistavat siis muun muassa:

  • Kiharoiden korostamisen
  • Kiharoiden hillitsemisen
  • Tuuhean lopputuloksen kampauksellesi
  • Rakennetta ja pitoa hiuksille

Hiustyypistäsi tai kampauksestasi riippumatta, muotoiluvoiteet ovat juuri sinulle. Tuotevalikoimamme monipuolisuus mahdollistaa hiuksillesi sopivan tuotteen. Muotoiluvoiteet saat meiltä edullisesti ja nopeasti 1–2 arkipäivässä. Olemme kotimainen verkkokauppa ja arvostamme valintaasi suuresti. Et pety! Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, niin ole meihin yhteydessä. Lähetämme tuotteet joka arkipäivä klo 14.