Muotoilutuotteet - Muotovaahdot

Näytetään kaikki 2 tulosta

Four Reasons Original Volume Mousse 200 ml

14,90  11,92 

Four Reasons No Nothing Sensitive Strong Mousse 200 ml

15,90  12,72 

Muotovaahto on huipputuote!

Jos muotovaahto on sinulle jo tuttu tuote, niin tiedät kuinka mahtava tuote se on. Silti monet henkilöt, jotka eivät käytä muotovaahtoa säännöllisesti, saattavat usein sivuuttaa sen tuomat hyödyt. Moni ei tiedäkkään, että muotovaahto ei ole tuote vain hiusten muotoiluun, vaan myös niiden ravitsemiseen ja näyttävyyden lisäämiseen.

Kaikki valikoimamme muotovaahdot ovat itse valitsemiamme sen perusteella, että tiedämme tuotteen olevan laadukas. Meillä on kymmenien vuosien historia kampaamotyöstä, joten tiedämme, mitä hyvältä muotoilutuotteelta vaaditaan!

Millainen on laadukas muotovaahto?

Laadukas muotovaahto ei tee hiuksista tahmaisia, raskaita ja tukkoisia, vaan ilmavat, sileät ja kiiltävät. Lisäksi se ravitsee hiuksia lisäten niiden elinvoimaa. Ei ole siis yhdentekevää, millaista tuotetta käytät.

Muotovaahdot luokitellaan usein asteikolla 1–5. Numero 1 on tarkoitettu kaikista ohuimmille hiuksille ja numero 5 kaikista paksuimmille hiuksille. Jos paksuhiuksinen käyttäisi numeron 1 tuotetta, niin siinä ei olisi riittävästi pitoa pitämään hiuksia halutussa muodossa. Päinvastoin ohuthiuksinen saa hiuksensa turhan jäykiksi käyttämällä numeron 5 muotovaahtoa.

Jos sinulla on kysymyksiä tuotteisiimme liittyen, niin vastaamme niihin mieluusti!

Miten muotovaahtoa käytetään?

Vaahdon käyttö on helppoa. Pese ja pyyhekuivaa hiuksesi, jonka jälkeen levitä muotovaahto hiuksiisi latvoista kohti juurta. Aloita n. Golf-pallon kokoisella vaahtonokareella ja lisää tarpeen mukaan. Föönaa hiukset lopuksi kuiviksi ja viimeistele kampauksesi esimerkiksi hiuslakalla.

Tilaa sinulle soveltuva muotovaahto itsellesi

Mikäli tarvitset muotovaahdon, niin saat tilattua sellaisen itsellesi kotimaisesta verkkokaupastamme. Meillä on nopea 1–2 arkipäivän toimitus 🙂 Laita meille viestiä, jos sinulla on jotain kysyttävää, niin vastaamme sinulle nopeasti! Lähetämme tuotteet joka arkipäivä klo 14.