Muotoilutuotteet - Suolasuihke
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Suolasuihke tekee hiuksista mattapintaiset ja vie hiuksistasi suihkeen käytön ajaksi kiillon. Se toimii siis hyvin samalla tapaa kuin merivesi, eli tuo hiuksiin rakennetta, paksuutta, karheutta ja mattaa. Suolasuihkeen tavallinen käyttö ei tee hiuksillesi hallaa, joten siitä ei tarvitse olla huolissaan. Itse tykkäämme käyttää suolasuihkeen käytön yhteydessä kosteuttavia hoitoaineita, jotka lukitsevat hiuksiisi kosteutta. Tuote nimittäin kuivattaa hiuksiasi hieman, mutta sehän sen tarkoitus toki onkin!

Useimmissa suolasuihkeissa on myös UV-suoja, joten tuote on huippu luomaan hiuksia suojaavan kesälookin.

Suolasuihke = ranta-look purkitettuna

Suolasuihketta voit käyttää joko kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Jos käytät suihketta kosteisiin hiuksiin, niin se korostaa luonnonkiharoita ja hiusten aaltomaisuutta. Suorahiuksisilla se tekee hiuksista karheammat ja tuuheammat, kun käytät suihketta kosteisiin hiuksiin.

Kuiviin hiuksiin suolasuihke toimii moninaisemmin. Se tuo kampaukseen rentoutta, antaa hiuksille rakennetta ja taipuisuutta, helpottaa erilaisten kampausten tekoa poistamalla hiusten liukkautta, kohottaa kampausta.

Alta löydät muutaman suosikkituotteemme tästä kategoriasta!

Four Reasons Professional Salt Mist

Four Reasons Professional Salt Mist -suolasuihke antaa runsasta rakennetta, korostaa kiharoita ja laineikkaita hiuksia ja antaa beach lookkeihin rouheaa tekstuuria. Salt Mist helpottaa hiusten muotoilua ja sopii loistavasti pohjatuotteeksi esimerkiksi ponnareihin, letteihin ja nutturoihin. Salt Mist on helppo ja nopea tuote jolla saat hiuksiisi välittömästi surffitunnelmaa.

Sebastian Professional Texture Maker rakennesuihke

Tämä ammattimainen suihke, jonka rakenne on kevyt, saa hiukset laajenemaan antaen monipuolista ja uudelleenmuotoiltavaa rakennetta. Merisuolakiteitä sisältävä Sebastian-rakennesuihke antaa keskivahvaa tukea ja matan lopputuloksen mahdollistaen kaikkien muotojen luomisen.

Wella Professionals EIMI Ocean Spritz merisuolasuihke

Suihkuttele kosteisiin hiuksiin halutun mukaisesti. Föönaamalla saat runsaamman lopputuloksen tai anna kuivua itsestään rentoa rantalookkia varten. Voit käyttää tuotetta myös kuiviin hiuksiin.

Tilaa suolasuihke itsellesi

Jos etsit sinulle sopivaa suolasuihketta, niin tilaa sellainen itsellesi tästä kotimaisesta verkkokaupastamme! Useimmiten tuotteet saapuvat luoksesi 1–2 arkipäivän aikana, joten toimitus on hyvin nopea. Laita meille viestiä, jos sinulla on jotain kysyttävää, niin vastaamme sinulle nopeasti! Lähetämme tuotteet joka arkipäivä klo 14.