Muotoilutuotteet - Tyvikohottaja
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Tyvikohottaja antaa hennolle hiukselle rakennetta ja tukea

Kaipaavatko hiuksesi kohotusta tyvestä asti? Erityisesti hennot hiukset saattavan tuntua litteiltä ja elottomilta, jos tyvessä ei ole tukea. Pienellä muutoksella saat kuitenkin hiuksiisi uudenlaista volyymia ja ilmavuutta! Hennot ja ohuetkin hiukset tuntuvat kevyemmiltä ja ilmavammilta, kun käytät niihin tyvikohottajaa.

Ryhtiä, kuohkeutta ja runsautta – tyvikohottaja takaa jokaisen!

Tyvikohottaja antaa hiuksillesi ryhtiä ja runsautta, samalla tehden hiuksistasi kuohkean näköiset. Kun hius on tyvikohottajan avulla muotoiltu tyvestä saakka, on kokonaisuuskin ilmavampi. Tyvikohottaja myös pitää hiuksesi puhtaan tuntuisina pidempään, koska tyvikohottajan ansiosta hius ei pääse rasvoittumaan yhtä nopeasti.

Koska hiusten hyvinvointi lähtee hiuspohjasta, on tyvikohottajissakin usein hiuspohjaa hoitavia ainesosia. Hyvinvoiva hiuspohja edistää siis hiusten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Sama kaava sopii myös tyvikohottajan käyttöön. Kun aloitat hiusten muotoilun läheltä hiuspohjaa tyvestä saakka, on lopputuloskin kauniimpi ja hiusta on helpompi käsitellä.

Miten tyvikohottaja toimii?

Tyvikohottaja toimii parhaiten, kun suihkutat sitä hiuksen tyveen ennen föönaamista. Tyvikohottajien suuttimet on usein muotoiltu niin, että saat helposti lisättyä tuotetta lähelle hiuspohjaa, suoraan tyveen. Kun kuivaat hiukset föönillä, tyvikohottaja antaa hiuksillesi ennennäkemättömän tuuheuden ja volyymin!

Tyvikohottajan avulla saat hiuksiisi:

  • Tuuheutta
  • Volyymia
  • Rakennetta

Paul Mitchell Tea Tree Scalp Care Anti-Thinning Root Lift Foam on helposti vaahtoutuva muotoilutuote, joka antaa loistokasta nostetta tyveen ja tekee hiuksistasi luonnolisen tuuheat. Tuote sisältää myös pantenolia, E-vitamiinia ja maissitärkkelystä, jotka saavat myös yksittäiset hiussuortuvasi paksuuntumaan, saaden aikaan tuuheat ja runsaat hiukset!

Wella Professionals EIMI Root Shoot tyvikohottaja takaa hiuksillesi täydellisen tyvikohotuksen! Root Shoot antaa hiuksillesi upeaa tuuheutta tyvestä latvoihin, ja tarkkaan levitykseen suunniteltu muotoilu tekee tuotteen levittämisestä helppoa.

Four Reasons Original Root Booster on tuuheutta antava ja tyveä kohottava suihke erityisesti skandinaavisille hiuksille. Root Boosterin avulla hiuksesi nousevat uusiin korkeuksiin! Tuote sopii kaikille hiuslaaduille antaen volyymia, ryhtiä ja ilmavuutta, kuitenkin hiusta kuivattamatta.

Jos kaipaat hiuksiisi volyymia ja tyveesi kohotusta edullisesti ja nopeasti 1–2 arkipäivässä, niin tilaa tuotteet meiltä. Olemme kotimainen verkkokauppa ja arvostamme valintaasi suuresti. Et pety! Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, niin ole meihin yhteydessä. Lähetämme tuotteet joka arkipäivä klo 14.