Muut - Lemmikeille

Näytetään kaikki 3 tulosta

John Paul Pet Tea Tree Shampoo 473 ml

12,90  10,32 

John Paul Pet Lavender Mint Detangling Spray 236 ml

12,90  10,32 

John Paul Pet Tearless Shampoo 473 ml

18,90  15,12 

Lemmikkituotteet 

Lemmikki on monille rakas ja tärkeä perheenjäsen, jonka hyvinvoinnista halutaan pitää huolta. Valikoimastamme löytyvillä lemmikeille sopivilla shampoilla ja hoitoaineilla annat lemmikillesi ihanan pesuhetken. Lemmikin puhdas turkki myös suojaa paremmin säältä, eikä takkuunnu niin helposti kuin likainen. 

Lemmikkien pesusta on hyvä muistaa muutamia keskeisiä asioita: 

  • Lemmikkisi kaipaa pesua huomattavasti sinua harvemmin, yleensä vain silloin, kun turkki oikeasti näyttää tai tuntuu likaiselta 
  • Lemmikin turkin saa pestä vain sille tarkoitetuilla tuotteilla, eli ihmisille suunnatut shampoot ja hoitoaineet ovat ehdottomasti kiellettyjä lemmikin pesuun 
  • Kun lemmikille ostaa uudet shampoon tai hoitoaineen, on tuote hyvä testata allergian varalta pienellä alueella, jotta se varmasti sopii lemmikillesi 

Lemmikkiäsi ei siis kannata pestä vain siksi, että kaipaat yhteistä hemmotteluhetkeä, vaan ainoastaan silloin, kun rakas lemmikkisi on oikeasti pesun tarpeessa. Kun lemmikkisi kaipaa pesua, on silloin hyvä käyttää sekä shampoota, että hoitoainetta. Shampoo puhdistaa lemmikkisi turkin hellävaraisesti, minkä jälkeen hoitoaine kosteuttaa ja auttaa selvittämään mahdolliset takut hellävaraisesti.  

Toki on myös tilanteita, joissa lemmikkisi on esimerkiksi vain hiukan kurainen, mutta ei silti välttämättä kaipaa pesua. Näihin tilanteisiin löydät valikoimastamme kertakäyttöisiä puhdistuspyyhkeitä, joilla pidät rakkaan lemmikkisi puhtaana ja raikkaana pesujen välissä.  

Miten lemmikkien pesuaineet sitten toimivat? 

Samanlailla kuin ihmistenkin! Shampoo levitetään kosteaan turkkiin, huuhdotaan huolellisesti ja tämä toistetaan tarvittaessa. Kun shampoopesu on tehty, laitetaan turkkiin hoitoaine, jonka annetaan vaikuttaa hetken. Sen jälkeen hoitoaine pestään huolellisesti pois, minkä jälkeen voitkin jo kuivata ja harjata lemmikkisi. Kun peset lemmikkisi shampoon lisäksi myös hoitoaineella, on mahdollisten takkujenkin selvittäminen helpompaa.  

Tavallisten shampoiden ja hoitoaineiden lisäksi valikoimastamme löytyy myös jo mainittuja puhdistuspyyhkeitä, mutta myös turkkiin jätettäviä suihkutettavia hoitoaineita. Suihkutettavia hoitoaineita voidaan yleensä käyttää hieman shampoota ja tavallista hoitoainetta useammin. 

Pidä siis huolta lemmikkisi turkista vähintään yhtä hyvin kuin mitä omista hiuksistasi! Kun lemmikkisi turkki voi hyvin, edistää se myös lemmikkisi kokonaisvaltaista hyvinvointia. Puhdas turkki on helpompi selvittää ja se suojaa lemmikkiäsi vaihtelevilta sääolosuhteiltakin! Tutustu siis lemmikeille suunnattuun valikoimaamme ja löydä rakkaalle perheenjäsenellesi korkealaatuiset turkinhoitotuotteet.