Shampoot

Näytetään kaikki 7 tulosta

Olaplex No.6 Bond Smoother 100 ml

36,90  29,52 

Four Reasons Original Blond Conditioner 300 ml

11,90  9,52 

Four Reasons Original Deep Cleanse Shampoo 300 ml

11,90  9,52 

Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo 300 ml

28,90  23,12 

Four Reasons Original Repair Shampoo 300 ml

11,90  9,52 

Wella Professionals INVIGO Senso Calm Sensitive Shampoo 250 ml

15,90  4,77 

Sebastian Professional Twisted Elastic Cleanser Shampoo 250ml

31,90  9,57 

Shampoot netistä nopealla 1–2 arkipäivän toimituksella

Jos haluat tilata laadukkaat shampoot netistä nopealla toimituksella, niin tältä sivulta löydät koko verkkokauppamme valikoiman. Valikoimassamme on parisataa erilaista kampaamotason shampoota kaikilta suosituimmilta brändeiltä. Löydät siis takuulla mieleisesi shampoon valikoimastamme.

Vaikka moni shampoo voi kuulostaa ominaisuuksiltaan samalta, niissä on silti useita erilaisia ominaisuuksia. Kun tilaat shampoot netistä, niin se kannattaa tehdä huolella, niin saat oikeanlaisen shampoon itsellesi. Jos etsit kosteutusta, valitse kosteuttava shampoo. Kun haluat tuuheutta ja volyymia, valitse tuuheuttava shampoo.

Olemme tehneet valintaasi helpottaaksemme muutamia blogitekstejä, joissa opastamme sinua valitsemaan sopivan shampoon itsellesi. Suosituimpia blogitekstejämme ovat esimerkiksi ”Ohuet hiukset paksummiksi näillä tuotteilla”, ”Pörröiset hiukset sileiksi nopeasti”, ”Kuiva päänahka ja sen kosteutus” tai ”Takkuuntuvien hiusten jättäminen historiaan”.

Mitä eroa on laadukkaalla shampoolla ja ns. halpis-shampoolla?

Jos ruokakaupassa oleva 5 euron shampoo lupaa kosteuttaa ja tuuheuttaa hiuksia, niin pitäisikö siihen uskoa? Shampoo varmasti toimii jollain tasolla, mutta sinun kannattaa tietää muutama asia. Halvat shampoot ovat halpoja siksi, että niissä on vähemmän hyviä ja elinvoimaa antavia ainesosia. Ne on korvattu vedellä ja turhilla sulfaateilla. Tällöin shampoo ei ole yhtä tehokas, eikä se välttämättä auta sinua ratkaisemaan hiusongelmiasi. Se voi päinvastoin jopa pahentaa niitä.

Entä kun ostat laadukkaat shampoot netistä? Miten ne eroavat lähikaupan shampoista? Laadukkaissa shampoissa on enemmän hyödyllisiä ja hiusta ravitsevia ainesosia. Voit verrata halpaa ja laadukasta shampoota niin, että halpa shampoo on kuin mehutiiviste ja laadukas shampoo on kuin tuorepuristettu mehu. Kumpi on ravinteikkaampaa: mehutiiviste vai tuorepuristettu täysmehu?

Laadukkaat shampoot ovat siis tutkitumpia, pidemmälle kehitettyjä, ne saavat hiuksesi voimaan paremmin, ne ovat riittoisampia, koska ainesosia ei ole korvattu vedellä ja ne ovat kaikin puolin sitä, mitä hiuksesi tarvitsevat. Hiuksesi ovat kuitenkin ainoa asuste, jota et saa pois päältäsi koskaan. Siksi 5-10 € lisäpanostus kuussa kannattaa ehdottomasti tehdä, jotta hiuksesi voivat hyvin!

Tilaa siis laadukkaat shampoot netistä, nopealla toimituksella ja kotimaisesta verkkokaupasta.

2 huomioitavaa asiaa, kun tilaat kampaamo shampoot netistä

1. Valitse shampoo sen mukaan, että tuotekuvauksessa luvataan haluamaasi lopputulosta. Jos etsit kosteuttavaa shampoota, niin valitse kosteuttava shampoo!

2. Jos sinulla on värjätyt hiukset, niin varmista, että tuote sopii niille. Oikeastaan kaikki muut shampoot sopivat värjätyille hiuksille, paitsi jotkut syväpuhdistavat shampoot.

Miksi tilata shampoot netistä kotimaisesta verkkokaupasta?

1. Olemme kotimainen verkkokauppa

Kun tilaat shampoot kotimaisesta verkkokaupasta, tuet suomalaista yrittäjyyttä, luot työpaikkoja ja autat ylläpitämään nykyisiä. Toimimme pienellä 5 hengen tiimillä, ja jokainen tilaus on meille tärkeä. Pakkaamme sen huolella, lähetämme sen heti ja arvostamme ostopäätöstäsi erittäin paljon.

2. Toimituksemme on nopea

Varastomme sijaitsee Turussa. Jos tilaat tuotteet arkipäivänä ennen klo 14, niin ne ehtivät lähtemään sinulle vielä saman päivän aikana. Shampoot ja muut tuotteet ovat siis perillä 1–2 arkipäivän sisään.

3. Toimituksemme on ympäristöystävällinen

Kun tilaat meiltä, vähennät logistiikan aiheuttamia päästöjä. Tuotteet tuodaan suoraan varastoomme, josta lähetämme ne sinulle. Jos tilaat kampaamo shampoot netistä ulkomaisesta verkkokaupasta, ne joudutaan tuomaan rahdilla Suomeen, mikä aiheuttaa ympäristölle kuormitusta. Kiitos, että välität 🙂

Mahtavaa, että olet sivuillamme. Jos et löydä itsellesi sopivaa shampoota, niin ota meihin yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa. Kun sopiva shampoo tulee vastaan, niin tilaa valitsemasi shampoot netistä. Lähetämme ne sinulle oitis!