Shampoot - Four Reasons No Nothing shampoot
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Four Reasons No Nothing -shampoot soveltuvat erityisesti herkkäihoisille

No Nothing -shampoot ovat hajusteettomia ja ne on suunniteltu herkkäihoisille ja allergikoille, sillä kaikille kyseisen sarjan tuotteille on myönnettynä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tunnus myönnetään ainoastaan sellaisille tuotteille, jotka täyttävät kaikki tunnukseen vaaditut tarkat kriteerit, joten tuotteet eivät sisällä:

  • Hajusteita
  • Tuoksuja
  • Eteerisiä öljyjä
  • Yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineita tai niiden pitoisuuksia
  • Mykerökukkien ainesosia
  • Fenyleenidiamiineja
  • Formaldehydiä ja sen vapauttajia

Tunnuksen myötä voit olla varma siitä, että mikään No Nothing shampoon ainesosista ei yleisesti aiheuta astma- tai allergiareaktioita, ärsytä tai herkistä iho tai aiheuta tuoksuherkkyysoireita. Tunnus on myönnetty täysin puolueettoman tutkimuksen perusteella.

Herkkäihoisten lisäksi No Nothing -tuotteet soveltuvat hyvin esimerkiksi vain vegaanisia tuotteita käyttäville tai niille, jotka haluavat käyttää tuotteita, joissa on mahdollisimman vähän hajusteita ja kemikaaleja.

No Nothing -shampoot ovat siis täysin vegaanisia. Pakkaukset on valmistettu biopohjaisesta sokeriruokomuovista, jolla on pienempi hiilijalanjälki kuin tavallisella muovilla, koska biomuovien hyödyntäminen vähentää tarvetta öljyn käyttöön.

No Nothing -shampoon neljä eri tuoteperhettä

Neljä eri tuoteperhettä ovat Sensitive Color, Sensitive Moisture, Sensitive Volume ja Sensitive Repair.

Sensitive Color suojaa hiusväriäsi, Moisture antaa hiuksillesi kosteutta, Volume tuo hiuksiisi tuuheutta ja Repair korjaa vaurioituneita hiuksia.

Tilaa No Nothing -shampoo itsellesi suoraan kotimaisesta verkkokaupastamme. Tuotteet ovat perillä 1–3 arkipäivässä.