Shampoot - Nioxin shampoot
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Nioxin-shampoot

Nioxin-shampoot on suunniteltu erityisesti ohenevien hiusten tuuheuttamiseen. Nioxin shampoot ravitsevat, hoitavat ja vahvistavat hiuksiasi aina hiuspohjasta lähtien, koska terve hius voi kasvaa ainoastaan terveestä ja hyvinvoivasta hiuspohjasta. Nioxinin tuotteet eroavatkin monesta muusta hiustuotteesta juuri sillä, että ne hoitavat erittäin hyvin hiuspohjaasi, jolloin hiuksista tulee paksummat ja vahvemmat.

Nioxin-shampoot on valittu 16 kertaa putkeen kaikista parhaimmaksi tuotesarjaksi ohuille ja oheneville hiuksille. Hiustenlähtö ja kaljuuntuminen ovatkin yleisiä ongelmia niin miehillä kuin naisilla, ja Nioxin on keskittynyt kaikissa tuotteissaan vain ja ainoastaan tuohon kyseiseen ongelmaan. Jos siis koet, että kaljuuntuminen tai hiustenlähtö on sinun hiusongelmasi, niin Nioxin-shampoot ovat paras tuoteryhmä, jota voimme sinulle suositella.

Nioxinin tuotteiden tehokkuus perustuu niiden kokonaisvaltaisuuteen. Nioxin-shampoot ovat vain ensimmäinen osa 3-vaiheista hoitoa, johon kuuluvat myös Nioxin-hoitoaineet sekä Nioxinin hiuksiin jätettävät hoitoaineet, jotka viimeistelevät hiustesi ja hiuspohjasi hoidon.

3-vaiheisen Nioxin-hoidon tarkoitus on vahvistaa ja voimistaa hiuksiasi sekä hiuspohjaasi. 3-vaiheinen hoito on ollut erittäin suosittu pakkaus niiden henkilöiden keskuudessa, joilla on ohuet hiukset tai ongelmia hiustenlähdön kanssa.

Nioxin-shampoot:

  • Sopivat ohuille ja ohentuville hiuksille
  • Puhdistaa hiukset ja hiuspohjan hellävaraisesti, eikä ärsytä päänahkaa ja hiuspohjaa (tämä on erityisen tärkeää, jos sinulle on ongelmia hiustenlähdön kanssa)
  • Nopeuttaa hiustesi kasvua, koska Nioxin-shampoot hoitavat hiuspohjaasi
  • Hiuksistasi tulee tuuheammat ja paksummat terveemmän hiuspohjan ansiosta
  • Shampoot ylläpitävät myös hiustesi omaa kosteustasapainoa
  • Poistaa hiuksistasi ja hiuspohjastasi talin, lian, rasvahapot sekä esimerkiksi muotoilutuotteet hellävaraisesti
  • Syväpuhdistaa hiuspohjaa
  • Palkittu 16 kertaa putkeen maailman parhaaksi tuotemerkiksi oheneville hiuksille kaljuuntumista ja hiustenlähtöä vastaan

Nioxinilla on 6 erinomaista shampoota eri tarkoituksiin. Valitse itsellesi kaikista sopivin.

Nioxin System 1 Cleanser -shampoo on tarkoitettu normaaleille ja ohuille hiuksille, joita ei ole käsitelty, eli esimerkiksi värjätty. Shampoo vahvistaa hiuksiasi suojaten niitä vaurioilta.

Nioxin System 2 Cleanser -shampoo on käsittelemättömille (esim. värjäämättömille hiuksille), jotka ovat alkaneet ohenemaan hiljattain. Shampoo tekee hiuksista tuuheammat ja paksummat samalla suojaten hiuksiasi vaurioiden syntymiseltä.

Nioxin System 3 Cleanser -shampoo on kemiallisesti käsitellyille hiuksille tarkoitettu shampoo. Se soveltuu sinulle erityisesti silloin, jos hiuksesi ovat ohuet. Shampoossa on hiusväriä suojaava vaikutus, minkä lisäksi se kosteuttaa hiuksiasi.

Nioxin System 4 Cleanser -shampoo on kemiallisesti käsitellyille hiuksille tarkoitettu shampoo. Se soveltuu sinulle silloin, jos hiuksesi ovat erittäin ohuet. Tässäkin shampoossa on hiusväriä suojaava vaikutus, ja se kosteuttaa myös hiuksiasi.

Nioxin System 5 -shampoo normaaleille ja ohuille hiuksille. Shampoo soveltuu niin värjätyille kuin värjäämättömille hiuksille. Shampoo vahvistaa hiuksia, suojaa väriä ja virkistää hiuksen rakennetta.

Nioxin System 6 -shampoo on tarkoitettu selvästi ohentuneille ja ohuille hiuksille. Shampoo sopii sekä värjätyille että värjäämättömille hiuksille. Shampoosta löytyy värisuoja, minkä lisäksi Nioxin-shampoo vahvistaa hiuksiasi.

Jos haluat tuuheammat, vahvemmat ja paksummat hiukset, niin Nioxin-shampoot ovat ykkövalinta shampooksesi etenkin silloin, jos sinulla on ohenevat hiukset tai haasteita hiustenlähdön kanssa.