Shampoot - Redken shampoot
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Redken-shampoot

Redken-shampoot ovat saaneet alkunsa 1960-luvulla nuoren näyttelijän ja kampaajan halusta valmistaa tehokkaita, mutta hellävaraisia shampoita. Nuori näyttelijä oli nimeltään Paula Kent. Hollywoodissa hänen hiuksiaan valkaistiin, muotoiltiin ja tupeerattiin jatkuvasti. Siksi hän joutui myös pesemään niitä hyvin usein.

Jatkuvan hiusten käsittelyn ja pesemisen seurauksena hänen hiuksensa alkoivat ohenemaan ja katkeilemaan.

Siksi Paula Kent päätti perustaa Redkenin yhdessä kampaajansa kanssa. Redkenin shampoot pesevät hiuksia tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Siksi Redken shampoot ovat yksiä maailman suosituimmista shampoista edelleen vielä 60 vuotta yrityksen perustamisen jälkeen.

Redkenin tuotteissa yhdistyvät erityisesti kolme asiaa. Ainutlaatuinen proteiiniteknologia, joka tukee hiuksen elinvoimaista rakennetta. Hius nimittäin koostuu suurimmaksi osin proteiineista. Redkenin tuotteet ovat myös emäksisyydeltään hiustesi ja hiuspohjasi luonnollista ph-tasapainoa täydentäviä, joten ne eivät aiheuta ärsytystä. Redken on ollut myös aina tarkka siitä, missä tuotteita saa myydä. Aluksi vain Redkenin itse lisensoimat salongit saivat myydä tuotteita. Nykyisin myös asiantuntevat kaupat ja verkkokaupat saavat myydä Redken-shampoita.

Jos siis haluat tehdä varman valinnan ja hoitaa hiuksiasi yhdellä maailman rakastetuimmalla kampaamotason hiustuotemerkillä, Redkenillä, niin valitse Redken shampoo itsellesi valikoimastamme. Shampoo tulee perille 1-3 arkipäivässä tilauksestasi.