Shampoot - Sebastian Professional shampoot

Näytetään ainoa tulos

Sebastian Professional Twisted Elastic Cleanser Shampoo 250ml

31,90  9,57 

Sebastian Professional shampoot ovat laadukkaita shampoita

Sebastian-brändin synty pohjautuu ajatukseen, jossa kauneudella ei ole rajoja. Sen myötä Sebastian Professional shampoot ja muut Sebastianin tuotteet tulivat hyvin suosituiksi aluksi kampaajien ja hiusstylistien keskuudessa. Sebastian Professional pystyi tarjoamaan kampaajille jotain uutta, koska se katsoi koko kauneusalaa laatikon ulkopuolelta. Stylistien ja kampaajien myötä tuotteet levisivät Hollywoodiin ja loppu on historiaa.

Tänä päivänä Sebastian Professional shampoot ovat yksiä suosituimmista kampaamotason shampoista, koska heiltä löytyy monia erilaisia tuotesarjoja, jotka soveltuvat eri hiustyypeille. Muutamia suosituimpia tuotesarjoja ovat esimerkiksi Dark Oil, Penetraitt ja Hydre.

Dark Oil -tuotesarjan tuotteet sisältävät ainutlaatuisen öljyjen yhdistelmän, minkä ansiosta se jättää hiuksesi kauniin kiiltäviksi. Penetraitt-sarjan tuotteet puolestaan vahvistavat vaurioituneita hiuksia ja suojaavat niitä uusilta vaurioilta sekä ympäristön haittatekijöiltä. Hydre-sarjan tuotteet ovat omiaan kosteuttamaan hiuksiasi, joten jos hiuksesi ovat kuivat, Hydre on valintasi.

Jos haluat Sebastian Professional shampoon itsellesi 1-3 arkipäivässä, niin tilaa sinulle sopivin shampoo suoraan verkkokaupastamme.