Shampoot - Syväpuhdistavat shampoot

Näytetään ainoa tulos

Four Reasons Original Deep Cleanse Shampoo 300 ml

11,90  9,52 

Syväpuhdistava shampoo poistaa epäpuhtaudet niin hiuksista kuin hiuspohjasta.

Syväpuhdistavat shampoot sopivat erittäin hyvin hiuksille, jotka rasvoittuvat herkästi, tai sinulle, joka haluat pitää hyvää huolta myös hiuspohjastasi. Hiusten hyvinvointi alkaa hiuspohjasta ja hiuksen juuresta. Terveestä hiuspohjasta kasvaa tervettä hiusta, siksi onkin tärkeää muistaa hoitaa hiusten lisäksi myös hiuspohjaa säännöllisesti. Tässä tuotekategoriassa on seitsemän tuotetta, joista löytyy varmasti kaikille jotakin – hellävaraisempia syväpuhdistavia shampoita, joita voit käyttää joka päivä virkistämään päänahkaa, tuomaan luontaista kiiltoa hiuksille sekä poistamaan muotoilutuotejäämät sekä ympäristön aiheuttamat jäämät, tai tehokkaampia syväpuhdistavia shampoita, joita voit käyttää hieman harvemmin puhdistamaan esimerkiksi kloorin, raudan tai tuotejäämät hiuksistasi. Syväpuhdistavia shampoita löytyy myös vegaaneille! Näitä tuotteita käyttämällä saat kauniit, elinvoimaiset ja puhtaat hiukset, jotka kasvavat terveestä hiuspohjasta.

Syväpuhdistavat shampoot ovat elementissään hiuspohjan ja hiuksen tehokkaassa puhdistamisessa tuote- ja ilmastojäämistä.

Syväpuhdistavat shampoot sopivat sinulle, joka haluat pitää hiuspohjastasi ja hiuksistasi hyvää huolta. Jos haluat hiuksistasi terveet, elinvoimaiset ja vahvat, kannattaa aloittaa huolenpito hiuspohjasta.

Four Reasons Original Deep Cleanse Shampoo on tehokkaasti syväpuhdistava shampoo, joka poistaa hiuksista kloorin ja muut epäpuhtaudet, kuten muotoilutuotteiden jäämät. Four Reasons Original Deep Cleanse Shampoo vahvistaa hiusta sisältäpäin ja puhdistaa tehokkaasti myös hiuksen sisäisen rakenteen. Tuote sopii päivittäiseen käyttöön kaikille muille paitsi värjätyille hiuksille.

Hiuspohjan hemmotteluun ja sen ongelmien hoitoon tarkoitetun Four Reasons Original Scalp -tuotesarjan teho perustuu huolella valittuihin raaka-aineisiin. Luomuriisirakeet ja maitohappo hoitavat kuorinnan, herneproteiini kosteuttaa ja aloe vera rauhoittaa. Teepuuöljyshampoo ja -hoitoaine helpottavat hiuspohjan hilseilyä. Jokainen Original Scalp -tuote on 100% vegaaninen, Tuotettu Suomessa uusiutuvalla energialla ja pakattu kierrätysmateriaaliin.

Wella Professionals INVIGO Aqua Pure Purifying Shampoo sisältää Lotus kukan uutetta. Se on raikas syväpuhdistava shampoo, joka puhdistaa hiukset erittäin tehokkaasti. 100 %:en puhtaat hiukset ilman epäpuhtauksia muotoilutuotteiden tai ympäristön aiheuttamista jäämistä.

Syväpuhdistava Sebastian Professional Reset Shampoo jättää hyvästit muotoilutuotejäämille. Puhdistava shampoo, joka hellävaraisesti poistaa sitkeimmätkin muotoilutuotejäämät yhdellä peruskerralla ja paljastaa hiuksesi luonnollisen kiillon. Sopii hyvin jokapäiväiseen käyttöön sekä värjätyille hiuksille.

Malibu C Un-do-goo shampoo on syväpuhdistava ja samalla mieto shampoo, joka poistaa tuotteiden jäämät ja muut kerrostumat hiuksista. Palauttaa hiusten kiillon, pehmeyden ja käsiteltävyyden. Ei kuivata hiuksia, kuten monet perinteiset syväpuhdistavat shampoot. Sopii 100 %:sesti myös vegaaneille!

Syväpuhdistavat shampoot siis tekevät hiuksistasi:

  • erinomaisen puhtaat
  • kiiltävät
  • pehmeät
  • käsiteltävät
  • kosteat
  • terveet

Syväpuhdistavat shampoot hoitavat samalla päänahkaa, joten näistä tuotteista hyötyy jokainen! Onhan terveen ja elinvoimaisen hiuksen taustalla kuitenkin aina myös terve hiuspohja.

Jos haluat kosteuttavat shampoot itsellesi edullisesti ja nopeasti 1-2 arkipäivässä, niin tilaa tuotteet meiltä. Olemme kotimainen verkkokauppa ja arvostamme valintaasi suuresti. Et pety! Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, niin olethan meihin yhteydessä. Lähetämme tuotteet joka arkipäivä klo 14. Toivotamme ihania shoppailuhetkiä!