Shampoot - Tuuheuttavat shampoot
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Paksummat, tuuheammat hiukset säilyttävät tyylinsä koko päivän

Tuuheuttava shampoo antaa helpommin käsiteltävät ja paksumman tuntuiset hiukset. Shampoon tehtävä on tuoda hiuksiin runsautta, ilmavuutta ja volyymia parantaen myös hiusten hallittavuutta samanaikaisesti. Siksi se sopii nimenomaan sellaisille hiuksille, jotka tarvitsevat tyven kohotusta ja kestävää muotoilua ja ennenkaikkea mahtavaa ilmavuuden tunnetta. Jos hiuksesi tuntuvat hennoilta tai veltoilta valintasi ehdottomasti on tuuheuttava shampoo.

Tuuheuttava shampoo voi tehdä jopa 40% tuuheamman tuntuiset hiukset

Salaisuus tuuheuttavassa shampoossa on sen sisältämät ainesosat, jotka tekevät yksittäisestä hiuksesta paksumman. Ainesosat saavat hiukset tuntumaan ihanan ilmavilta ilman, että ne tekevät hiukset raskaan tuntuisiksi samalla tuoden lisää kuohkeutta, kiiltoa ja liikkuvuutta hiuksiin.
Yksi tärkeimmistä käytettävistä raaka-aineista on proteiini. Proteiini hiuksissa luo hiusta kyllästyttävän efektin. Proteiinipohjaiset ainesosat sitoo jokaisen hiuksen pintakerroksen yksittäisten suomujen väliin tuuhentaen ja paksuntaen sitä koko pituudelta. Näin hiukset saavat optimaalista kuohkeutta ja ilmavaa liikkuvuutta, ilman raskasta tuotteen tuntua hiuksissa.

Meidän upeasta valikoimasta löydät loistavia tuuheuttavia shampoita. Kaikilla on omat hyvät erityisominaisuutensa ja luonteensa eli kaikille hiustyypeille loistavat valinnat.

Four Reasons Original Volume Shampoo 300 ml on tuuheutta ja ryhtiä hennoille hiukselle. Se on kehitelty erityisesti suomalaisten hentojen helposti latistuvien hiusten avuksi luomaan tuuheuden ja ryhdin tuntua. Four Reasons Original Volume Shampoo sisältää hiuksia auringon haitoilta suojaavan UV -suojan, sekä runsaasti kosteutta antavia ainesosia ehkäisten hiuksen hallittamattomuutta ja karkeutta.

Wella Professionals INVIGO Volume Boost Shampoo 250 ml on todellinen hentojen hiusten unelmashampoo. Se antaa kevyttä rakennetta ja poistaa esimerkiksi muotoilutuotteiden ja epäpuhtauksien jäämiä hiuksista. Invigo Volume Boost shampoo sisältävää puuvillauutetta. Puuvilla on pehmeä mutta vakaa kuitu, jonka ominaisuudet ovat samankaltaisia, joita tarvitaan hentojen hiusten tuuheuttamiseen.

Paul Mitchell Tea Tree Lemon Sage Thickening Shampoo 300 ml on valloittava ja ihana tuuheuttava ja virkistävä shampoo. Se sisältää tärkeän ainesosan teepuuöljyn lisäksi sitruunaa ja salviaa, joiden virkistävä yhteisvaikutus antaa puhtia hektisimpäänkin päivään. Kevyet hoitavat ainesosat selvittävät, pehmentävät ja poistavat sähköisyyttä. Pantenoli kosteuttaa, tuuheuttaa ja sulkee kaksihaaraisia.

Sebastian Professional Volupt Shampoo 250 ml tuuheuttaa ohuita hiuksia hienosti. Tuuheuden lisäksi se syväpuhdistaa hiuksia, jolloin hiuksista tulee puhtaan tuntuiset. Väriä suojaava Sebastian -shampoo on suunniteltu antamaan täyteläisemmän ulkonäön ja keveyden hiuksiin tyyliä tehostaen.

Tuuheuttavat shampoot siis tekevät hiuksistasi

  • paksumman tuntuiset
  • kuohkeammat, kiiltävämmät ja liikkuvammat
  • helpommin käsiteltävät ja tuuheammat hiukset
  • tuuheutta välittömästi tehden jokaisesta hiuksesta paksumman
  • koko päivän kestävää tukea

Jos haluat kosteuttavat shampoot itsellesi edullisesti ja nopeasti 1-2-arkipäivässä, niin tilaa tuotteet meiltä. Olemme kotimainen verkkokauppa ja arvostamme valintaasi suuresti. Et pety! Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, niin ole meihin yhteydessä. Lähetämme tuotteet joka arkipäivä klo 14.