Shampoot - Vegaaniset shampoot

Näytetään kaikki 13 tulosta

Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo 250 ml

29,90  23,92 

Four Reasons Original Blond Conditioner 300 ml

11,90  9,52 

Four Reasons Original Moisture Conditioner 300 ml

11,90  9,52 

Four Reasons Original Blond Shampoo 300 ml

11,90  9,52 

Four Reasons Original Silver Shampoo 300 ml

11,90  9,52 

Four Reasons Original Deep Cleanse Shampoo 300 ml

11,90  9,52 

Four Reasons Original Color Shampoo 300 ml

11,90  9,52 

Four Reasons Original Moisture Shampoo 300 ml

11,90  9,52 

Original Scalp Scalp Calming Shampoo 250 ml

18,90  15,12 

Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo 300 ml

28,90  23,12 

Four Reasons No Nothing Sensitive Color Shampoo 300 ml

13,90  11,12 

Four Reasons Original Scalp Scalp Refreshing Shampoo 250 ml

18,90  15,12 

Four Reasons No Nothing Sensitive Repair Shampoo 300 ml

13,90  11,12 

Shampoo, joka on hyväksi sinulle, eläimille ja ympäristölle 

Valikoimassamme on useita vegaanisia shampoita, jotta jokaiselle löytyisi niin hiuslaadulle kuin arvoillekin sopiva shampoo. Kun valitset vegaanisen shampoon, valitset tuotteen, joka on hyväksi sekä sinulle, eläimille että ympäristölle. 

Vegaaniset shampoot ovat lähes aina myös cruelty-free, eli suomennettuna väkivallattomia. Vegaanisia hiustenhoitotuotteita käyttäessäsi siis tiedät tekeväsi hyvää. 💚 

Mitä tarkoittaa, kun shampoo on vegaaninen? 

Jos vegaaniset tuotteet eivät ole sinulle ennestään tuttuja, saatatkin nyt pohtia, miten shampoo voi olla hyväksi myös eläimille ja ympäristölle. Shampoon tai minkä tahansa tuotteen ollessa vegaaninen, ei tuotetta ole testattu eläimillä, eikä tuote sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia.  

Monet valikoimastamme löytyvät vegaaniset shampoot ovat myös pakattu ympäristöystävällisesti. Esimerkiksi Four Reasons Original -sarjaan kuuluva Scalp Calming Shampoo on vegaaniuden lisäksi tuotettu uusiutuvalla energialla Suomessa ja pakattu kierrätysmateriaaliin. Voit siis helposti tehdä hyvää myös ympäristölle, kun valitset vegaanisen hiustenhoitotuotteen. 

Vegaanisen shampoon ominaisuuksia 

Silloin, kun vegaanisia hiustenhoitotuotteita oli markkinoilla vähemmän, saattoi tuotteiden tehokkuus herättää keskustelua. Nyt, kun vegaani-elämäntapa on maailmanlaajuinen, edelleen valtavasti nouseva trendi, on vegaanisia hiustenhoitotuotteitakin markkinoilla jo laaja kirjo. 

Vegaaniset shampoot ja muut hiustenhoitotuotteet ovat laadultaan yhtä hyviä kuin muutkin tuotteet – elleivät jopa parempia. Vegaaninen shampoo usein myös koostuu luonnollisemmista ainesosista kuin muut shampoot. 

Miksi vegaaninen shampoo? 

Kuten mainitsimme jo aiemmin, valitsemalla vegaanisen shampoon teet hyvää niin itsellesi ja omille hiuksillesi kuin myös ympäristölle ja eläimille. Vegaaniset shampoot sisältävät myös usein tavallisia shampoita luonnollisempia ainesosia, jotka ravitsevat hiuksiasi lempeästi ja tehokkaasti. 

Laaja valikoima vegaanisia shampoita 

Ei ole kovin pitkä aika siitä, kun vegaanisia shampoita oli markkinoilla vielä hyvin vähän. Valikoima oli huomattavasti nykyistä suppeampi, ja saatavuuskin saattoi olla heikko. Nykyään vegaanisia shampoita ja muita hiustenhoitotuotteita on kuitenkin hyvin paljon erilaisia. 

Meiltä Nordic Hair Houselta löydät mm. Kotimaisen Four Reasons -sarjan, jonka kaikki tuotteet ovat vegaanisia. Four Reasonsilta löydät monesta erilaisesta tuoteperheestä laajan ja kattavan valikoiman erilaisia, jokaiseen tarpeeseen ja hiuslaatuun sopivia hiustenhoitotuotteita. Myös supersuosittu Olaplex-tuotesarja on vegaaninen ja ylellinen hemmottelu hiuksillesi. Four Reasonsin ja Olaplexin lisäksi löydät valikoimastamme myös useampia Paul Mitchellin vegaanisia shampoita.