Shampoot - weDo shampoot
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

WeDo shampoot

WeDo shampoot ovat vegaanisia ja ekoeettisiä kampaamotason hiustuotteita. Shampoita ei ole testattu eläimillä ja kaikki raaka-aineet ovat luonnonmukaisia. Shampoissa ei myöskään ole käytetty sulfaatteja tai silikonia. Lisäksi kaikki pakkaukset ovat 100 % kierrätettäviä, joten jätettä ei synny. WeDo-shampoot testataan dermatologisesti, eli ihotautilääkäri on seurannut, kun shampoita on testattu ja todennut ne täysin turvallisiksi.

Jos vastuullisuus ja eettiset arvot ovat osa sinun arvomaailmaasi, niin weDo on täydellinen tuotemerkki sinulle. Vaikka weDo panostaa paljon ekologisuuteen ja muovinvastaiseen taisteluun, niin sen ei ole silti tarvinnut tinkiä tuotteidensa laadusta tippaakaan. Kaikki weDo shampoot ovat erittäin laadukkaita kampaamotason tuotteita.

Huomionarvoista on myös se, että weDon shampoot sisältävät 50 % vähemmän ainesosia kuin keskimääräinen kampaamotason shampoo. Tämä on mahdollista tarkan ja huolellisen tuotekehityksen ansiosta, jota weDo on tehnyt pitkään yhteistyössä Wellan hiusasiantuntijoiden kanssa.

Tilaa sulfaatittomat ja silikonittomat weDo-shampoot itsellesi. Niissä on käytetty vain tarvittavia ainesosia, eikä mitään muuta. Kun valitset weDon, äänestät lompakollasi ekologisemman ja muovittomamman huomisen puolesta.

Shampoosi ovat perillä 1–2 arkipäivän sisään tilauksestasi.